Czarnulka Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Boness.']O matko, wstawiłaś fotki... Ta podłoga - co oni sobie o mnie pomyślą? :lol: Nie no, to tylko kukurydza... :lol: Po za tym obecność takiego małego słodziaka jak Lu wywołałaby falę okrzyków typu: "Jaka śliczna" i panienka by życia nie miała przy tylu osobach :razz: I jeszcze Jim by ją zamęczał zabawami. Sorry, że w Twoim temacie: deer, mam już pomysł na sesyjkę w liściach, które wreszcie są, więc może ożywię galerię ;)[/QUOTE] Ooo. Nareszcie sie zjawiłaś;** hehe dzięęki ah ta fote z toba musiałam dać ; p [quote name='deer_1987']jak juz dasz zdjecia to przyjdz do mnie tez, bo dawno nie bylas :P[/QUOTE] [quote name='Mqrtynq']Hej. :hand: My tu pierwszy raz. ;) Luna jest cudowna.:D[/QUOTE] [quote name='wiki4']Hej Lunciaki :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Dziękujemy i hej ; ] co u was? XD Quote
sunshine Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 To mieliście super psie halloween :diabloti: Ale mekeka :evil_lol: Quote
Czarnulka Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Heh tak ciągle psy właziły. hehe ale było suuperoowo. Quote
Boness. Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 A idź :roll: Już więcej nie będę chciała fotki z psem, bo Cię proszę, a i tak wstawiasz :cool1: Quote
Cavy Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Bannerek dla Was w moim temacie z grafika czeka. ;) Quote
Czarnulka Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='CaneSs']Siemmacie :cool3:[/QUOTE] Heej u nas dobrze ;] [quote name='Boness.']A idź :roll: Już więcej nie będę chciała fotki z psem, bo Cię proszę, a i tak wstawiasz :cool1:[/QUOTE] A jak ty wstawiłas ze mna xdjecie jakos to przezyłam xD [quote name='Shel']Kiedy jakieś nowe fotki ? :)[/QUOTE] Nie wiem moze wsobote bo na muchowice idziemy . [quote name='Cavy']Bannerek dla Was w moim temacie z grafika czeka. ;)[/QUOTE] Ok sliczny ;] Quote
Czarnulka Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Minerva']Hej Wam Lunki :loveu:[/QUOTE] Hej cielaki ; ] Quote
Czarnulka Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Minerva']Jak tam u Was pogoda, wieje :cool3:?[/QUOTE] No troche wieje. Zimno ale da sie przezyć ;p a u was? [quote name='wiki4']Cieść :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Hej lisice ;) [quote name='Shel']Cześć brązowiaki :eviltong:[/QUOTE] Heeej wam ; ] co tam? Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 mogłaś ślaad fotkowy po sobie zostawic :razz:a nie poszłaś sobie a my teraz nawet oglądać czego nie mamy :shake: Quote
sunshine Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Tej, dawać mi tu fotki a nie jakieś tam może...:mad: Quote
Shirai - Koki Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='sunshine']Tej, dawać mi tu fotki a nie jakieś tam może...:mad:[/QUOTE] Ja upominac sie to zbiorowo :mad::mad::mad: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']mogłaś ślaad fotkowy po sobie zostawic :razz:a nie poszłaś sobie a my teraz nawet oglądać czego nie mamy :shake:[/QUOTE] [quote name='sunshine']Tej, dawać mi tu fotki a nie jakieś tam może...:mad:[/QUOTE] [quote name='deer_1987']no to czekamy na nowe!![/QUOTE] [quote name='Shirai - Koki']Ja upominac sie to zbiorowo :mad::mad::mad:[/QUOTE] [quote name='tonacja']No! co to ma być! :mad::evil_lol:[/QUOTE] :mad::mad::mad::mad::mad::mad::cool3: Quote
Czarnulka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']mogłaś ślaad fotkowy po sobie zostawic :razz:a nie poszłaś sobie a my teraz nawet oglądać czego nie mamy :shake:[/QUOTE] [quote name='sunshine']Tej, dawać mi tu fotki a nie jakieś tam może...:mad:[/QUOTE] [quote name='deer_1987']no to czekamy na nowe!![/QUOTE] [quote name='Shirai - Koki']Ja upominac sie to zbiorowo :mad::mad::mad:[/QUOTE] [quote name='tonacja']No! co to ma być! :mad::evil_lol:[/QUOTE] [quote name='HuSkYy-Paulina-94']:mad::mad::mad::mad::mad::mad::cool3:[/QUOTE] Eh ale nie bijcie zadnych fotek nie mam jutro porobie w sobote tez będą bo an muchowiec ide a w niedziele jade do sosnowca i tez będą . ;] Quote
Czarnulka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 wiki4 napisał(a):Luunciaaaki, dajcie fotki :cool3: Nie mam ; p Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Czarnulka napisał(a):Nie mam ; p Hm...To porób :eviltong: Quote
Czarnulka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 wiki4 napisał(a):Hm...To porób :eviltong: Eh niechce mi sie po domu łazić z aparatem ; p Quote
Recommended Posts