Czarnulka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Cavy napisał(a):Ja tez mam zepsuty aparat i galerie prowadzę...od wakacji. ;) Jeszcze zdjęcia robi właścicielka Jimmy'ego więc może tu wstawiac zdjęcia Luny od czasu do czasu. :cool3: Heh; ] Wsumie postaram sie o zdjęcia jutrzejsze moze mama da mi fona to porobie foty jakieś i wysle na fona od brata i wsadze na kompa . Moze bea jakies. Al najbardziej sie boje o reakcje taty. ;( Quote
Cavy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Czarnulka napisał(a):Heh; ] Wsumie postaram sie o zdjęcia jutrzejsze moze mama da mi fona to porobie foty jakieś i wysle na fona od brata i wsadze na kompa . Moze bea jakies. Al najbardziej sie boje o reakcje taty. ;( Ja też zepsułam aparat ze swojej winy, ale nie przyznałam sie do tego. :evil_lol: Quote
Czarnulka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Cavy napisał(a):Ja też zepsułam aparat ze swojej winy, ale nie przyznałam sie do tego. :evil_lol: Aha. Moze jakoś to minie ale fotki raczej marne będą . A tyczym teraz foocisz? Quote
Cavy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Czarnulka napisał(a):Aha. Moze jakoś to minie ale fotki raczej marne będą . A tyczym teraz foocisz? Komórką. :mdleje: Quote
Czarnulka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Cavy napisał(a):Komórką. :mdleje: Aha.;p Dobranoc wam juz schodze. Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Czarnulka napisał(a):Aha.;p Dobranoc wam juz schodze. Dobranoc :loveu: Ja też ostatnio rozwaliłam aparat, raz pisze że bateria padła włączam od nowa bateria pełna :evil_lol: Quote
WeronikaM Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 cześć haszczakowa :hand: fotki dasz??? :cool3: Quote
Czarnulka Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 wiki4 napisał(a):Dobranoc :loveu: Ja też ostatnio rozwaliłam aparat, raz pisze że bateria padła włączam od nowa bateria pełna :evil_lol: WeronikaM napisał(a):cześć haszczakowa :hand: fotki dasz??? :cool3: Mówiłam ze aparat zepsułam fotek juz nie będzie ; / żadnych. Quote
taxelina Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ale kazdy aparat sie da naprawic samemu albo oddac na warsztat, co to za model i co dokladnie pokazuje teraz? Quote
Czarnulka Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 deer_1987 napisał(a):Ale kazdy aparat sie da naprawic samemu albo oddac na warsztat, co to za model i co dokladnie pokazuje teraz? Pisze : Zdejmij pokrywke obiektywu inaciśnij rzycisk > Amodel:Lumix DMC-FZ7 Quote
Czarnulka Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 No chciałąm go wziąść z krzesła i mi spadł. ;( Myślisz ze da się naprawić ? Quote
taxelina Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Czarnulka napisał(a):No chciałąm go wziąść z krzesła i mi spadł. ;( Myślisz ze da się naprawić ? nie wiem trzeba poszukac o naprawie w necie ale jak sie nie znasz to oddac na naprawe http://www.google.com/search?hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&hs=kRg&q=Lumix+DMC-FZ7+naprawa&btnG=Szukaj&lr=&aq=&oq=Lumix+DMC-FZ7+napraw Quote
Czarnulka Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 deer_1987 napisał(a):nie wiem trzeba poszukac o naprawie w necie ale jak sie nie znasz to oddac na naprawe Lumix DMC-FZ7 naprawa - Szukaj w Google Okeej ; ] dzięęki ;) Quote
Czasowa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ja tu przychodzę zobaczyć rosnąca Lunkę, a tu nic. Biedny aparat :cool3: Zameczylaś go na śmierć :diabloti: Quote
Czarnulka Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Czasowa napisał(a):Ja tu przychodzę zobaczyć rosnąca Lunkę, a tu nic. Biedny aparat :cool3: Zameczylaś go na śmierć :diabloti: Taa. Niestety nikt nie moze mi pozyczyc aparatu ;( ah. ide sie powoli szykowac na muchowiec. Bo mam troche drogi... I raczej zadnych fotek juz nie bedzie dopóki sie nie naprawi aparatu czyli minie bardzo dużo czasu. Quote
Bartiśkowa_ Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 hmm.... ja Ci powiem że mam dwa apraty wezmę też ten drugi a ty weź swoją kartę do apratu i baterie potem weźmiesz sobię spowrotem kartę ze zdjeciami i baterie ,kupisz sobię czytnik do kart sd (kosztuje góra10zł) i przerzucisz na kompa ;) I będziesz miała zdjecia .My też sie zaraz idziemy czesać żeby psisko jakoś wyglądało i wyjeżdżamy . No to o 13 na parkingu :loveu: Dozobaczenia :lol: Quote
bianka19 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Nie ma fotek ?!:shake: Biedny aparat ! :placz: :evil_lol: Quote
WeronikaM Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 fotki...? :-( no to czekamy :evil_lol: Quote
Czarnulka Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 wiki4 napisał(a):Hej Lunciaki :loveu: Heeej ;] Bartiśkowa_ napisał(a):hmm.... ja Ci powiem że mam dwa apraty wezmę też ten drugi a ty weź swoją kartę do apratu i baterie potem weźmiesz sobię spowrotem kartę ze zdjeciami i baterie ,kupisz sobię czytnik do kart sd (kosztuje góra10zł) i przerzucisz na kompa ;) I będziesz miała zdjecia .My też sie zaraz idziemy czesać żeby psisko jakoś wyglądało i wyjeżdżamy . No to o 13 na parkingu :loveu: Dozobaczenia :lol: Eh mo wiesz ty co teraz mi o tym mówisz;p J a z domu wyszłam o 11:30 xDD bianka19 napisał(a):Nie ma fotek ?!:shake: Biedny aparat ! :placz: :evil_lol: Będą footki WeronikaM napisał(a):fotki...? :-( no to czekamy :evil_lol: ;] Quote
Bartiśkowa_ Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 aha no tak bo ty jedanak masz kawałek ;) Dzięki za miły spacerek. Barti prędko nie wstanie takji zarżnięty :evil_lol: Quote
Czarnulka Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):aha no tak bo ty jedanak masz kawałek ;) Dzięki za miły spacerek. Barti prędko nie wstanie takji zarżnięty :evil_lol: Heeeheee ; ] Ja też dziękuje ci za spacereek było fajnie. Bartiś jest słoodki, piękny. ; ] No Luna tez Prędko nie wstanie; ] Quote
Recommended Posts