Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cavy napisał(a):
Ja tez mam zepsuty aparat i galerie prowadzę...od wakacji. ;)
Jeszcze zdjęcia robi właścicielka Jimmy'ego więc może tu wstawiac zdjęcia Luny od czasu do czasu. :cool3:

Heh; ] Wsumie postaram sie o zdjęcia jutrzejsze moze mama da mi fona to porobie foty jakieś i wysle na fona od brata i wsadze na kompa . Moze bea jakies. Al najbardziej sie boje o reakcje taty. ;(

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarnulka napisał(a):
Heh; ] Wsumie postaram sie o zdjęcia jutrzejsze moze mama da mi fona to porobie foty jakieś i wysle na fona od brata i wsadze na kompa . Moze bea jakies. Al najbardziej sie boje o reakcje taty. ;(

Ja też zepsułam aparat ze swojej winy, ale nie przyznałam sie do tego. :evil_lol:

Posted

Cavy napisał(a):
Ja też zepsułam aparat ze swojej winy, ale nie przyznałam sie do tego. :evil_lol:

Aha. Moze jakoś to minie ale fotki raczej marne będą . A tyczym teraz foocisz?

Posted

Czarnulka napisał(a):
Aha.;p Dobranoc wam juz schodze.

Dobranoc :loveu: Ja też ostatnio rozwaliłam aparat, raz pisze że bateria padła włączam od nowa bateria pełna :evil_lol:

Posted

wiki4 napisał(a):
Dobranoc :loveu: Ja też ostatnio rozwaliłam aparat, raz pisze że bateria padła włączam od nowa bateria pełna :evil_lol:

WeronikaM napisał(a):
cześć haszczakowa :hand:
fotki dasz??? :cool3:

Mówiłam ze aparat zepsułam fotek juz nie będzie ; / żadnych.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale kazdy aparat sie da naprawic samemu albo oddac na warsztat, co to za model i co dokladnie pokazuje teraz?

Pisze : Zdejmij pokrywke obiektywu inaciśnij rzycisk >
Amodel:Lumix DMC-FZ7

Posted

Czasowa napisał(a):
Ja tu przychodzę zobaczyć rosnąca Lunkę, a tu nic. Biedny aparat :cool3: Zameczylaś go na śmierć :diabloti:

Taa. Niestety nikt nie moze mi pozyczyc aparatu ;( ah. ide sie powoli szykowac na muchowiec. Bo mam troche drogi... I raczej zadnych fotek juz nie bedzie dopóki sie nie naprawi aparatu czyli minie bardzo dużo czasu.

Posted

hmm.... ja Ci powiem że mam dwa apraty wezmę też ten drugi a ty weź swoją kartę do apratu i baterie potem weźmiesz sobię spowrotem kartę ze zdjeciami i baterie ,kupisz sobię czytnik do kart sd (kosztuje góra10zł) i przerzucisz na kompa ;) I będziesz miała zdjecia .My też sie zaraz idziemy czesać żeby psisko jakoś wyglądało i wyjeżdżamy . No to o 13 na parkingu :loveu:
Dozobaczenia :lol:

Posted

wiki4 napisał(a):
Hej Lunciaki :loveu:

Heeej ;]
Bartiśkowa_ napisał(a):
hmm.... ja Ci powiem że mam dwa apraty wezmę też ten drugi a ty weź swoją kartę do apratu i baterie potem weźmiesz sobię spowrotem kartę ze zdjeciami i baterie ,kupisz sobię czytnik do kart sd (kosztuje góra10zł) i przerzucisz na kompa ;) I będziesz miała zdjecia .My też sie zaraz idziemy czesać żeby psisko jakoś wyglądało i wyjeżdżamy . No to o 13 na parkingu :loveu:
Dozobaczenia :lol:

Eh mo wiesz ty co teraz mi o tym mówisz;p J a z domu wyszłam o 11:30 xDD
bianka19 napisał(a):
Nie ma fotek ?!:shake:
Biedny aparat ! :placz: :evil_lol:

Będą footki
WeronikaM napisał(a):
fotki...? :-(
no to czekamy :evil_lol:

;]

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
aha no tak bo ty jedanak masz kawałek ;)
Dzięki za miły spacerek. Barti prędko nie wstanie takji zarżnięty :evil_lol:

Heeeheee ; ] Ja też dziękuje ci za spacereek było fajnie. Bartiś jest słoodki, piękny. ; ] No Luna tez Prędko nie wstanie; ]