Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bianka19 napisał(a):
Heey Lunki ;)

Widzę , że macie ten sam problem co i my :evil_lol:
Też mi się fot nie chce robić :eviltong:
Znudziło mi się już xD

No bo z nas takie lenie hehe,
sunshine napisał(a):
łiii jupi... a jak nie będzie to... :mad: Ja cie tam na tym śląsku znajdę :diabloti:
Zrób takie ładne stojącej Lunki żeby popatrzeć sobie jak wygląda:loveu:

Okej postaram sie nawet siedzącej lunki xD ; p I napewno będą
Boness. napisał(a):
Zważ na to, że Ty tam normalnie wyszłaś :eviltong:

Kiedy idziemy na spacer? :D

Niech ci bedzie a nie wiem bo dzisiaj ide z kol do sklepu chyba ze nie bede szła to do ciebie zadzwonie a w sobote na muchowiec ide a ty raczej nie chcesz iść;( a w niedziele do sosnowca do tej co ma takiego briarda . ;p
WeronikaM napisał(a):
cześć, my u wasz pierwszy raz, ale nie ostatni
Lunkę masz śliczną :loveu:
pozdro

Dzięęki;)

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
Boness wpadnij też jutro :cool3:

jutro porobię tyle fotek Lunce że będziecie mieli dość :loveu:Jak baterie nie padną

Właśnie bo Wy macie ten zlocik na Muchowcu :cool3:

Czekam na focie :loveu:

Posted

wiki4 napisał(a):
Cześć Lunciaki :loveu:

Zapraszamy do nas na foteczki :cool3:

Juz idziemy; ]
Bartiśkowa_ napisał(a):
Boness wpadnij też :cool3:

jutro porobię tyle fotek Lunce że będziecie mieli dość :loveu:Jak baterie nie padną

Bonees nie wpadnie bo Jimmy nie dogaduje sie z samcami. Haha a ja twjemu fotki porobie wiec o 13 bede na muchowcu moze nawet wczesniej sie postaram
wiki4 napisał(a):
Właśnie bo Wy macie ten zlocik na Muchowcu :cool3:

Czekam na focie :loveu:

Okeej napewno będą ; ] A ja bede miec urodzinki we wtorek 10 listopada hehe ; ]

Posted

Czarnulka napisał(a):
Juz idziemy; ]

Bonees nie wpadnie bo Jimmy nie dogaduje sie z samcami. Haha a ja twjemu fotki porobie wiec o 13 bede na muchowcu moze nawet wczesniej sie postaram

Okeej napewno będą ; ] A ja bede miec urodzinki we wtorek 10 listopada hehe ; ]

10 Lisa kończy 4 miesiące :evil_lol: A Ty, starucho ile? :diabloti:

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Brązowy haszczak.. mioodzio :loveu::loveu:

Czekam na zdjęcia ze spotkania :loveu::cool3:

I pozdrawiam skorpiona.. [ja tyż ale z 2.11] :diabloti:

Mmm...ja też skorpionik, Sylwia od Shir'aia też skorpion :evil_lol: Skorpiony żądzą ! :diabloti:

Posted

Ja też muszę sprawdzić Bartleja jak się z innyhcm,i psami dogaduje przed zlotem bo ostatnio nawet samców znosił :loveu:

My też raczej wcześniej będziemy Rodzice mnie podrzyucą i pojadą do sklepu :evil_lol:

Posted

wiki4 napisał(a):
10 Lisa kończy 4 miesiące :evil_lol: A Ty, starucho ile? :diabloti:

Ja 13 koncze ; p
Agata_Roki napisał(a):
Brązowy haszczak.. mioodzio :loveu::loveu:

Czekam na zdjęcia ze spotkania :loveu::cool3:

I pozdrawiam skorpiona.. [ja tyż ale z 2.11] :diabloti:

A to sto lat spóźnione ; p
wiki4 napisał(a):
Mmm...ja też skorpionik, Sylwia od Shir'aia też skorpion :evil_lol: Skorpiony żądzą ! :diabloti:

No skorpiony żądzą; p
Bartiśkowa_ napisał(a):
Ja też muszę sprawdzić Bartleja jak się z innyhcm,i psami dogaduje przed zlotem bo ostatnio nawet samców znosił :loveu:

My też raczej wcześniej będziemy Rodzice mnie podrzyucą i pojadą do sklepu :evil_lol:

Aha spoko

iwcza napisał(a):
Miłego zlociku życzę :loveu: I żeby było dużo zdjęć! :mad:

Ehh.. Fotek nie będzie aparat niechce robci zdjęć przez przypadek chyba go zepsułam ze zdjęć niechce robić . :( Tata mnie za....ebie. ;(;(

Shirai - Koki napisał(a):
Witamy sie :bye:

Heej

Posted

Czarnulka napisał(a):

Ehh.. Fotek nie będzie aparat niechce robci zdjęć przez przypadek chyba go zepsułam ze zdjęć niechce robić . :( Tata mnie za....ebie. ;(;(

Oho, no to nieciekawie :shake:
Może tam wpadnę do was jutro, ale bez Tofika ;)

Posted

iwcza napisał(a):
Oho, no to nieciekawie :shake:
Może tam wpadnę do was jutro, ale bez Tofika ;)

No ;( to chyba sensu nie ma zebym dalej prowadziła galerie jak aparatu nie ma i raczej nie bedzie dopóki sie rodzice nie dowiedza ze ten zdjęć niechce robić. ;( Czyli do nastepnych wakacji jak kajs pojedziemy to pewnie beda chcieli brac aparat to wtedy sie dowiedzą. ;( Lepiej później niz teraz.
A telefonu tez nie mam a moja mama nie ma kabla do telefonu. Najwyzej ejszcze jutro sie postaram wziasc fona od mamy. Ale watpie. Wic chyba nie bedzie juz zadnej galeeeri Luny. ;(

Posted

Czarnulka napisał(a):
Ja 13 koncze ; p

Heej

Myślałam, że starsza jesteś :eviltong: A Ty jeszcze młodsza ode mnie o jakiś miesiąc niecały :evil_lol:

Posted

Czarnulka napisał(a):
No ;( to chyba sensu nie ma zebym dalej prowadziła galerie jak aparatu nie ma i raczej nie bedzie dopóki sie rodzice nie dowiedza ze ten zdjęć niechce robić. ;( Czyli do nastepnych wakacji jak kajs pojedziemy to pewnie beda chcieli brac aparat to wtedy sie dowiedzą. ;( Lepiej później niz teraz.
A telefonu tez nie mam a moja mama nie ma kabla do telefonu. Najwyzej ejszcze jutro sie postaram wziasc fona od mamy. Ale watpie. Wic chyba nie bedzie juz zadnej galeeeri Luny. ;(

ejejejej! już nie przesadzaj ;) a co z tym aparatem robiłaś, że się zepsuł?

Posted

wiki4 napisał(a):
Myślałam, że starsza jesteś :eviltong: A Ty jeszcze młodsza ode mnie o jakiś miesiąc niecały :evil_lol:

Heeeheee. ;] Takie życie. ;p
iwcza napisał(a):
ejejejej! już nie przesadzaj ;) a co z tym aparatem robiłaś, że się zepsuł?

No zdjęcia sobie robiłam i mi przez przypadek spadł jak chciałąm go wziąśc z krzesła i jak naciskam na przycisk zebyz djecie zrobic to niechce zrobic ino cos tam pisze juz nie wiem co i nawet aparatu nie dotykam.

Posted

Czarnulka napisał(a):

Ja tez mam zepsuty aparat i galerie prowadzę...od wakacji. ;)
Jeszcze zdjęcia robi właścicielka Jimmy'ego więc może tu wstawiac zdjęcia Luny od czasu do czasu. :cool3: