bianka19 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Heey Lunki ;) Widzę , że macie ten sam problem co i my :evil_lol: Też mi się fot nie chce robić :eviltong: Znudziło mi się już xD Quote
sunshine Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 łiii jupi... a jak nie będzie to... :mad: Ja cie tam na tym śląsku znajdę :diabloti: Zrób takie ładne stojącej Lunki żeby popatrzeć sobie jak wygląda:loveu: Quote
Boness. Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Czarnulka napisał(a):A jak ty wstawiłas ze mna xdjecie jakos to przezyłam xD Zważ na to, że Ty tam normalnie wyszłaś :eviltong: Kiedy idziemy na spacer? :D Quote
WeronikaM Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 cześć, my u wasz pierwszy raz, ale nie ostatni Lunkę masz śliczną :loveu: pozdro Quote
Czarnulka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 bianka19 napisał(a):Heey Lunki ;) Widzę , że macie ten sam problem co i my :evil_lol: Też mi się fot nie chce robić :eviltong: Znudziło mi się już xD No bo z nas takie lenie hehe, sunshine napisał(a):łiii jupi... a jak nie będzie to... :mad: Ja cie tam na tym śląsku znajdę :diabloti: Zrób takie ładne stojącej Lunki żeby popatrzeć sobie jak wygląda:loveu: Okej postaram sie nawet siedzącej lunki xD ; p I napewno będą Boness. napisał(a):Zważ na to, że Ty tam normalnie wyszłaś :eviltong: Kiedy idziemy na spacer? :D Niech ci bedzie a nie wiem bo dzisiaj ide z kol do sklepu chyba ze nie bede szła to do ciebie zadzwonie a w sobote na muchowiec ide a ty raczej nie chcesz iść;( a w niedziele do sosnowca do tej co ma takiego briarda . ;p WeronikaM napisał(a):cześć, my u wasz pierwszy raz, ale nie ostatni Lunkę masz śliczną :loveu: pozdro Dzięęki;) Quote
Czarnulka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 deer_1987 napisał(a):eh nie ma fot.. Tak nie ma. Ale będą moze wieczorem jak wróce z dolinki ; ] Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cześć Lunciaki :loveu: Zapraszamy do nas na foteczki :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Boness wpadnij też :cool3: jutro porobię tyle fotek Lunce że będziecie mieli dość :loveu:Jak baterie nie padną Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):Boness wpadnij też jutro :cool3: jutro porobię tyle fotek Lunce że będziecie mieli dość :loveu:Jak baterie nie padną Właśnie bo Wy macie ten zlocik na Muchowcu :cool3: Czekam na focie :loveu: Quote
Czarnulka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):Cześć Lunciaki :loveu: Zapraszamy do nas na foteczki :cool3: Juz idziemy; ] Bartiśkowa_ napisał(a):Boness wpadnij też :cool3: jutro porobię tyle fotek Lunce że będziecie mieli dość :loveu:Jak baterie nie padną Bonees nie wpadnie bo Jimmy nie dogaduje sie z samcami. Haha a ja twjemu fotki porobie wiec o 13 bede na muchowcu moze nawet wczesniej sie postaram wiki4 napisał(a):Właśnie bo Wy macie ten zlocik na Muchowcu :cool3: Czekam na focie :loveu: Okeej napewno będą ; ] A ja bede miec urodzinki we wtorek 10 listopada hehe ; ] Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Czarnulka napisał(a):Juz idziemy; ] Bonees nie wpadnie bo Jimmy nie dogaduje sie z samcami. Haha a ja twjemu fotki porobie wiec o 13 bede na muchowcu moze nawet wczesniej sie postaram Okeej napewno będą ; ] A ja bede miec urodzinki we wtorek 10 listopada hehe ; ] 10 Lisa kończy 4 miesiące :evil_lol: A Ty, starucho ile? :diabloti: Quote
.Agata. Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Brązowy haszczak.. mioodzio :loveu::loveu: Czekam na zdjęcia ze spotkania :loveu::cool3: I pozdrawiam skorpiona.. [ja tyż ale z 2.11] :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Agata_Roki napisał(a):Brązowy haszczak.. mioodzio :loveu::loveu: Czekam na zdjęcia ze spotkania :loveu::cool3: I pozdrawiam skorpiona.. [ja tyż ale z 2.11] :diabloti: Mmm...ja też skorpionik, Sylwia od Shir'aia też skorpion :evil_lol: Skorpiony żądzą ! :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja też muszę sprawdzić Bartleja jak się z innyhcm,i psami dogaduje przed zlotem bo ostatnio nawet samców znosił :loveu: My też raczej wcześniej będziemy Rodzice mnie podrzyucą i pojadą do sklepu :evil_lol: Quote
iwcza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Miłego zlociku życzę :loveu: I żeby było dużo zdjęć! :mad: Quote
Czarnulka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):10 Lisa kończy 4 miesiące :evil_lol: A Ty, starucho ile? :diabloti: Ja 13 koncze ; p Agata_Roki napisał(a):Brązowy haszczak.. mioodzio :loveu::loveu: Czekam na zdjęcia ze spotkania :loveu::cool3: I pozdrawiam skorpiona.. [ja tyż ale z 2.11] :diabloti: A to sto lat spóźnione ; p wiki4 napisał(a):Mmm...ja też skorpionik, Sylwia od Shir'aia też skorpion :evil_lol: Skorpiony żądzą ! :diabloti: No skorpiony żądzą; p Bartiśkowa_ napisał(a):Ja też muszę sprawdzić Bartleja jak się z innyhcm,i psami dogaduje przed zlotem bo ostatnio nawet samców znosił :loveu: My też raczej wcześniej będziemy Rodzice mnie podrzyucą i pojadą do sklepu :evil_lol: Aha spoko iwcza napisał(a):Miłego zlociku życzę :loveu: I żeby było dużo zdjęć! :mad: Ehh.. Fotek nie będzie aparat niechce robci zdjęć przez przypadek chyba go zepsułam ze zdjęć niechce robić . :( Tata mnie za....ebie. ;(;( Shirai - Koki napisał(a):Witamy sie :bye: Heej Quote
iwcza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Czarnulka napisał(a): Ehh.. Fotek nie będzie aparat niechce robci zdjęć przez przypadek chyba go zepsułam ze zdjęć niechce robić . :( Tata mnie za....ebie. ;(;( Oho, no to nieciekawie :shake: Może tam wpadnę do was jutro, ale bez Tofika ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 iwcza napisał(a):Oho, no to nieciekawie :shake: Może tam wpadnę do was jutro, ale bez Tofika ;) wpadnij wpadnij ;) Ja mam tylko dwie baterie i jedną nie dopary bo jedna przepadła :roll: Hah same szkody. Quote
Czarnulka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 iwcza napisał(a):Oho, no to nieciekawie :shake: Może tam wpadnę do was jutro, ale bez Tofika ;) No ;( to chyba sensu nie ma zebym dalej prowadziła galerie jak aparatu nie ma i raczej nie bedzie dopóki sie rodzice nie dowiedza ze ten zdjęć niechce robić. ;( Czyli do nastepnych wakacji jak kajs pojedziemy to pewnie beda chcieli brac aparat to wtedy sie dowiedzą. ;( Lepiej później niz teraz. A telefonu tez nie mam a moja mama nie ma kabla do telefonu. Najwyzej ejszcze jutro sie postaram wziasc fona od mamy. Ale watpie. Wic chyba nie bedzie juz zadnej galeeeri Luny. ;( Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Czarnulka napisał(a):Ja 13 koncze ; p Heej Myślałam, że starsza jesteś :eviltong: A Ty jeszcze młodsza ode mnie o jakiś miesiąc niecały :evil_lol: Quote
iwcza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Czarnulka napisał(a):No ;( to chyba sensu nie ma zebym dalej prowadziła galerie jak aparatu nie ma i raczej nie bedzie dopóki sie rodzice nie dowiedza ze ten zdjęć niechce robić. ;( Czyli do nastepnych wakacji jak kajs pojedziemy to pewnie beda chcieli brac aparat to wtedy sie dowiedzą. ;( Lepiej później niz teraz. A telefonu tez nie mam a moja mama nie ma kabla do telefonu. Najwyzej ejszcze jutro sie postaram wziasc fona od mamy. Ale watpie. Wic chyba nie bedzie juz zadnej galeeeri Luny. ;( ejejejej! już nie przesadzaj ;) a co z tym aparatem robiłaś, że się zepsuł? Quote
Czarnulka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):Myślałam, że starsza jesteś :eviltong: A Ty jeszcze młodsza ode mnie o jakiś miesiąc niecały :evil_lol: Heeeheee. ;] Takie życie. ;p iwcza napisał(a):ejejejej! już nie przesadzaj ;) a co z tym aparatem robiłaś, że się zepsuł? No zdjęcia sobie robiłam i mi przez przypadek spadł jak chciałąm go wziąśc z krzesła i jak naciskam na przycisk zebyz djecie zrobic to niechce zrobic ino cos tam pisze juz nie wiem co i nawet aparatu nie dotykam. Quote
Cavy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Czarnulka napisał(a):No ;( to chyba sensu nie ma zebym dalej prowadziła galerie jak aparatu nie ma i raczej nie bedzie dopóki sie rodzice nie dowiedza ze ten zdjęć niechce robić. ;( Czyli do nastepnych wakacji jak kajs pojedziemy to pewnie beda chcieli brac aparat to wtedy sie dowiedzą. ;( Lepiej później niz teraz. A telefonu tez nie mam a moja mama nie ma kabla do telefonu. Najwyzej ejszcze jutro sie postaram wziasc fona od mamy. Ale watpie. Wic chyba nie bedzie juz zadnej galeeeri Luny. ;( Ja tez mam zepsuty aparat i galerie prowadzę...od wakacji. ;) Jeszcze zdjęcia robi właścicielka Jimmy'ego więc może tu wstawiac zdjęcia Luny od czasu do czasu. :cool3: Quote
Recommended Posts