Doti200 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ja też już siedzę jak na szpilkach;) Dajcie znać jak tylko będą wyniki. Quote
Basia i Barni Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 |Paulina musisz coś wygrać :cool1: Quote
Marinka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [B]Dziewczyny przepraszam za offa, ale jest Was tu tyle, że może znajdzie się ktoś chętny do pomocy...potrzebuję osoby, która podejmie się wizyty przed adopcyjnej w Warszawie dla mojej podopiecznej Mari.[/B]:modla::help1: Paulinko :thumbs: Quote
marlenka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 I co i Co?????? Wiadomo juz coś ???? Quote
bela51 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='marlenka']I co i Co?????? Wiadomo juz coś ????[/quote] No własnie, bo mi kciuki drętwieją ! Quote
emdziolek Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 napiszcie cos grrr niecierpliwie sie, siedze w szkole jak na szpilkach... Paula napisz odrazu jak bedziesz znała wyniki;) Quote
Basia i Barni Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ja bym chciała pierwsza się dowiedzieć :razz: Ile jeszcze mam czekac przed komputerem :eviltong: Quote
Czoko Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Też kibicuję chociaż po kryjomu i bardzo mocno trzymam kciuki! Quote
feluska997 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Już obgryzłam wszystkie paznokcie. Ile jeszcze?:roll: Quote
Anusia&Saba Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Już nie mogę się doczekać odpowiedzi!! Trzymam kciuki :multi: Quote
Baski_Kropka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Właśnie dzisiaj mają być znane wyniki :D wszyscy się tu niecierpliwimy :) Quote
Dariette. Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Boże, oby się udało... Czekam z niecierpliwością na wyniki trzymając kciuki z całych sił!!! Quote
Marinka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 iiiiiiiiiii...................., bo juz mnie zaczyna nosić Quote
emdziolek Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 mnie też... Paula wiadomo coś??? jaaaacie co minute sprawdzam wątek:evil_lol: Quote
Paulina87 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Niestety nie wygraliśmy :shake:... ale nie mamy co się przejmować... bo jest pewna tajemnica o której będę mogła napisać dopiero w poniedziałek. :cool3: Quote
Karolina. Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Paulina87']Niestety nie wygraliśmy :shake:... ale nie mamy co się przejmować... bo jest pewna tajemnica o której będę mogła napisać dopiero w poniedziałek. :cool3:[/QUOTE] :-( A kto wygrał? Quote
Donvitow Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Paulina87']Niestety nie wygraliśmy :shake:... ale nie mamy co się przejmować... bo jest pewna tajemnica o której będę mogła napisać dopiero w poniedziałek. :cool3:[/quote] Wygrał kto inny ale komisja załatwi sponsoring dla psiaków ?:lol: Quote
Paulina87 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Nie wiem kto wygrał, ale ja od początku wiedziałam, że wygra jakiś sportowiec, bo firma ibuprom kładzie nacisk w swoich reklamach na sport. Wspinaczka, bieganie, pływanie... to im się w reklamach sprzedaje. Donvirow nie do końca sponsoring. Niestety, ale dostałam zakaz wyjawienia tej tajemnicy ze względu, że media zastrzegają sobie pierwszeństwo do rozpowszechnienia tej informacji. Także jak czekaliście dzielnie do teraz to poczekacie do poniedziałku... :evil_lol: Z resztą powiem Wam, że mi samej nie powiedzieli dokładnie o co chodzi. Quote
Lilmo Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Mówcie co chcecie, ale ja jestem póki co rozczarowana :-( Zobaczymy w poniedziałek co wymyślili, może wówczas ewentualnie im wybaczę ;) Quote
Marinka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 No to spinam się do poniedziałku...Tajemnica to tajemnica, będę dzielnie czekać...może mi się uda????:crazyeye: Quote
Donvitow Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Kto przetrzymał te ich ch.....ne kody wytrzyma do poniedziałku;) Gratulacje :loveu: Quote
Recommended Posts