Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Dziewczyny przepraszam za offa, ale jest Was tu tyle, że może znajdzie się ktoś chętny do pomocy...potrzebuję osoby, która podejmie się wizyty przed adopcyjnej w Warszawie dla mojej podopiecznej Mari.[/B]:modla::help1:

Paulinko :thumbs:

Posted

[quote name='Paulina87']Niestety nie wygraliśmy :shake:... ale nie mamy co się przejmować... bo jest pewna tajemnica o której będę mogła napisać dopiero w poniedziałek. :cool3:[/QUOTE]

:-(
A kto wygrał?

Posted

[quote name='Paulina87']Niestety nie wygraliśmy :shake:... ale nie mamy co się przejmować... bo jest pewna tajemnica o której będę mogła napisać dopiero w poniedziałek. :cool3:[/quote]

Wygrał kto inny ale komisja załatwi sponsoring dla psiaków ?:lol:

Posted

Nie wiem kto wygrał, ale ja od początku wiedziałam, że wygra jakiś sportowiec, bo firma ibuprom kładzie nacisk w swoich reklamach na sport. Wspinaczka, bieganie, pływanie... to im się w reklamach sprzedaje.

Donvirow nie do końca sponsoring.

Niestety, ale dostałam zakaz wyjawienia tej tajemnicy ze względu, że media zastrzegają sobie pierwszeństwo do rozpowszechnienia tej informacji. Także jak czekaliście dzielnie do teraz to poczekacie do poniedziałku... :evil_lol: Z resztą powiem Wam, że mi samej nie powiedzieli dokładnie o co chodzi.