Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dariette.']no te kody są masakryczne, ale ja zazwyczaj klikam to obok i inne kody się pojawiają i wybieram ten najwygodniejszy. ;)[/quote]

Ja dokładnie robię tak samo. Klikam do czasu aż nie wyskoczy jakiś czytelny kod.

Posted

[quote name='Marinka']Zagłosowałam ( z czterech kont mailowych), choć link do mnie nie trafił...znalazłam go jednak w inny sposób...jutro też oddam głosy[/quote]

Marinko, one trafiają do spanu, albo do Junk

no to ja nie bede gorsza, też założę dodatkowe konta :evil_lol:

Posted

[quote name='Puma1984']mam konto z duza ilosci maili.... ale czasu nie mam zeby przepisywac te kody... moze jakos sie podzielimy zeby raz dziennie inna osoba glosowala??[/quote]

ale o co chodzi, bo ja nie rozumiem :roll:

a z tym pierwszym miejscem to chyba jakiś program specjlany mają, bo dosłownie co sekundę mnożą się głosy - nie chce mi się wierzyć, że ludzie siedzą cały czas i tylko głosują na nich :mad:

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']ale o co chodzi, bo ja nie rozumiem :roll:

a z tym pierwszym miejscem to chyba jakiś program specjlany mają, bo dosłownie co sekundę mnożą się głosy - nie chce mi się wierzyć, że ludzie siedzą cały czas i tylko głosują na nich :mad:[/quote]

podam login i haslo do poczty:) Dzisiaj juz wyklepalam glosy,,,tzn jestem w trakcie

EDIT-SKONCZYLAM--20 KILKA GLOSOW... 29 miejsce

Posted

Chyba nie uda sie wygrać Paulinie, ale bardzo szanuję ją za jej pasję.Myślę, że kryteria nie są sprawiedliwe, a glosowanie nie oddaje wartości przedstawionych w blogach uczestników.
Wygrają ci, którzy, podejrzewam w nieuczciwy sposob nabijają glosy dla swego faworyta. To smutne.:shake:

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']Marinko, one trafiają do spanu, albo do Junk

no to ja nie bede gorsza, też założę dodatkowe konta :evil_lol:[/quote]

ależ ja miałam na myśli link do tego wątku :evil_lol:
zaraz wysyłam z kont całej rodziny...będzie jeszcze ze 6 :evil_lol:....a w kolejne dni powtórka

Posted

[quote name='bela51']Chyba nie uda sie wygrać Paulinie, ale bardzo szanuję ją za jej pasję.Myślę, że kryteria nie są sprawiedliwe, a glosowanie nie oddaje wartości przedstawionych w blogach uczestników.
Wygrają ci, którzy, podejrzewam w nieuczciwy sposob nabijają glosy dla swego faworyta. To smutne.:shake:[/quote]

Ja też powątpiewam w wygraną. Nie tyle, że chodzi o małą ilość głosów... ale moja pasja dla zwykłego człowieka pewnie jest też zwykła... bo przecież skakanie ze spadochronem, wspinanie się na szczyty to jest coś co w przeciętnym człowieku budzi zazdrość, ekscytację... a pomoc psom?

Dla nas pomoc psom to coś czemu się oddajemy w 100%, ale czy można ją porównywać z podróżowaniem czy zbieraniem znaczków? To chyba jest trochę inny wymiar pasji... tylko czy komisja będzie potrafiła to docenić?

Cieszy mnie, że na lepszych miejscach są również psiarze... są 2 osoby, które pasjonuje sport zaprzęgowy... ja też go lubię i mam nadzieję... że jeśli nie ja to chociaż którejś z tych 2 osób się uda.