anaskor Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Gdzie tam przyszły rok :eviltong: Kto idzie teraaaz ?! :) Quote
karolinass Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Witajcie, czy ktoś edukuje się zaocznie w Omedze w tym naborze? Mam na myśli Śląsk Quote
Najzaklina94 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 ta szkoła słynie z wykształconych fajnych absolwentów Quote
gosia2313 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Słynie, ehe. Jak ktoś chce się uczyć to nawet sam to zrobi. Jestem po roku w omedze i nie czuję się fajnie wykształcona... Egzaminu praktycznego chyba zdała tylko 1 osoba i to fartem jak sama mówi. Pracy po tym też raczej nikt nie znajdzie, ot co. Quote
pinczerek2803 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 hej:) był ktoś z Was w akademii zdrowia w rzeszowie na techniku weterynarii? co sądzicie o tej szkole? Quote
Bartolik Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Witajcie, dziękuje za namiary na lekarza dla mojego psa, w Katowicach ciężko o dobrą opiekę, ze względu na cenzure zachowam w tajemnicy namiary , pozdrawiam Quote
moniis Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='gosia2313']Słynie, ehe. Jak ktoś chce się uczyć to nawet sam to zrobi. Jestem po roku w omedze i nie czuję się fajnie wykształcona... Egzaminu praktycznego chyba zdała tylko 1 osoba i to fartem jak sama mówi. Pracy po tym też raczej nikt nie znajdzie, ot co.[/QUOTE] Słyszałam,że kwalifikacja R.10,którą była niedawno,byłam całkiem przyjemna w przeciwieństwie do R.09. Quote
moniis Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 [quote name='Edziooo']Idzie ktoś od września przyszłego roku? :)[/QUOTE] ja idę,już się zapisałam:D Quote
Recommended Posts