masienka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 :placz::placz::placz: biedne sloneczko... [*] [*] [*] a jak reszta maluchow? Quote
Jami Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Wszystkim teraz chyba profilaktycznie surowice podać trzeba będzie... Quote
Asior Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 jakaś normalnie klątwa nad Miśkowymi szczeniakami, czy co??? Quote
malawaszka Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 masienka napisał(a)::placz::placz::placz: biedne sloneczko... a jak reszta maluchow? reszta dobrze się czuje, są poszczepione - oby już nic się nie wydarzyło :-( Asior napisał(a):jakaś normalnie klątwa nad Miśkowymi szczeniakami, czy co??? po prostu one wszystkie są z Olkusza... a to siedlisko wszelakich zjadliwych wirusów... Quote
malawaszka Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 dla Uszatej wczoraj był szczęśliwy dzień - missieek zawiozła ją do nowego domku :multi: więc ten wątek do przeniesienia... szkoda, że Mufince się nie udało :-( Quote
Jasza Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Czyli Uszata pojechała do Pani Oli? Bardzo się cieszę! :multi: Poleciłam stronę Misieek jeszcze jednej Pani z Katowic. Jej adres mailowy to sinkaburn@.. Tylko nie wiem, czy się odezwie do Angeli, czy do mnie. Zobaczymy! Quote
malawaszka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Jasza napisał(a):Czyli Uszata pojechała do Pani Oli? Bardzo się cieszę! :multi: Poleciłam stronę Misieek jeszcze jednej Pani z Katowic. Jej adres mailowy to sinkaburn@.. Tylko nie wiem, czy się odezwie do Angeli, czy do mnie. Zobaczymy! tak Jasza wielkie wielkie dzięki!!!!!!!!! :Rose: dzięki, że pamiętasz o tych olkuskich biedaczkach i trzymam :kciuki: Quote
Jasza Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Pamiętam, pamiętam.. Angela ma fajnie zrobioną stronę, psów jest tam ani za dużo, ani za mało, są bardzo różne, poza tym o każdym można powiedzieć jaki jest.. Druga sprawa to przepiękne zdjęcia.:loveu: Nie wiem kto jest ich autorem, ale są boskie! A to ma bardzo duży wpływ na decyzję ludzi szukających psa. Ja link do tej strony podaję każdemu, kto odpowiada na moje ogłoszenia, które są już nieaktualne, bo psiak znalazł dom. Jeżeli masz kontakt z Angelą to przekaż jej ukłony ode mnie! Quote
malawaszka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 zdjęcia to ja :grins: :B-fly: :evil_lol: a stonka Angeli i sama przeczyta jak wreszcie ją dogo wpuści :angryy: Quote
Jasza Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Masz talent Malawaszko! :grins: Zresztą modeli masz przekochanych!! Quote
malawaszka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 hahaha czemu nie piszesz, że zamiast stRonka naipsałam STONKA Angeli :evil_lol: przepraszam :lol: z takimi modelami to nic tylko mogę tam siedzieć godzinami i pstrykać - czasem się wkurzam, bo robię jednemu a inne się pchają, ale to jest fajne na swój sposób - no i ja zawsze w przelocie i za mało czasu na wszystko:shake: Quote
Jasza Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 No nie wiem, myślałam, że może Angela przy całym tym zwierzyńcu ma też stonkę na stanie...;) Quote
__Lara Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 O ludzie, to Uszata już u Państwa :loveu::loveu::loveu: jak pozwolicie to chętnie ją odwiedzę za jakiś czas i skontroluję wszystko :cool3: Quote
Recommended Posts