__Lara Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 W piątek idę na wizytę w sprawie Uszatej :p a szkoda, bo okazało się, że dziś byłam bardzo blisko tych okolic, jeden przystanek dalej dosłownie :cool1: Quote
malawaszka Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 __Lara napisał(a):W piątek idę na wizytę w sprawie Uszatej :p a szkoda, bo okazało się, że dziś byłam bardzo blisko tych okolic, jeden przystanek dalej dosłownie :cool1: oj no szkoda, ale piątek już niedaleczko :kciuki: Quote
malawaszka Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 mufinka na allegro SZCZENIĘTA szczeniaczki do adopcji ok Krakowa (719390679) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Quote
Jami Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Nie wiem czy mają banerki te słodkie psinki więc zrobiłam takie: :cool3: Quote
malawaszka Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 ale sliczne :loveu::loveu::loveu: Quote
Jami Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Przynajmniej tak mogę pomóc :razz: Takie sliczne, a domku jeszcze nie znalazły :-( Quote
malawaszka Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 zapraszamy na bazarek!!!!!! WARTO!!!! MONETY, KUBAN termiczny psia filiżanka, sennik i książka na Beżyka z wypadku do 30.08 http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubrania-eleganckie-spacerowe-sukienka-dkny-inne-rzeczy-na-powypadkowego-psa-do-23-a-144311/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-piekne-o-winie-o-papiezu-janda-o-drinkach-dla-niufosznauca-do-21-08-a-143979/ Quote
bahlsa Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 nie zaglądnęłam wczoraj na wątki a tu tyle świetnych zdjęć maluchów do ogłoszeń. Dzisiaj robiłam ogłoszenia Uszatce,Mufince ze starymi zdjęciami, niestety) i Hipce...Tracy gdzieś zgubiłam :oops:, ale może jutro i ją "wciągnę" na ogłoszenia. Uszatka malutka szczeniaczek do adopcji - bezpłatne ogłoszenia w Internecie - drobny.com.pl M&M..:)) Młodziutka Mufinka - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Ogłoszenie nr 1846 - Uszatka malutka szczeniaczek do adopcji - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl M&M..:)) Młodziutka Mufinka Schroniska dla zwierząt - Przygarnij.pl Kraków: M&M..:)) Młodziutka Mufinka • Ogłoszenia Szerlok.pl - M&M..:)) Młodziutka Mufinka Uszatka malutka szczeniaczek do adopcji - Ogłoszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierzęta anonse te maluchy u misieek rosną jak na drożdżach ;) Quote
malawaszka Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 nooo rosną rosną a powinny rosnąć we własnych domkach już!!! Quote
__Lara Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Jestem już po wizycie, super domek! :loveu: Starsi Państwo, ale córka ich odwiedza, właściwie cały czas są w domu, więc nie będzie psiak sam zostawał. Mają przesłodkiego pieska - cziłała - nie wiem jak to się pisze :eviltong: już starszy, 14 latek, ale zadbany, przesłodki, jest schorowany, serce, padaczka, oczywiście dostaje leki. Pani tuliła go jak dzidziusia :loveu: nie mogą doczekać się już suczki :loveu: Sunia będzie miała cały ogród dla siebie :) w zimie będzie mieć pomieszczenie - swój pokoik z centralnym ogrzewaniem :cool3: dla mnie super :loveu: Quote
Jami Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Gdybym się dowiedziała o Mufince jakieś 3,5 mies. wcześniej pewnie bym ją adoptowała... Teraz mam psiaka, a o drugim nie ma mowy :-( Po prostu zakochałam się w Mufince, choć jak dla mnie nie jest super piękna :loveu: Mieszkam koło Rabki Zdrój więc nie daleko... Quote
polciuaa Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Zapraszam!:multi: http://www.dogomania.pl/forum/f99/gitara-klasyczna-3-4-na-zwierzaki-pod-opieka-missieek-do-30-08-a-144835/#post12834847 Quote
malawaszka Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Mufinka jest chora :-( nie jest dobrze, ale missieek walczy o nią - proszę trzymajcie :kciuki: Quote
malawaszka Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Mufinka umarła... parwo - chyba ta nadostra postać bo wszystko trwało bardzo krótko :-( była po surowicy, potem została zaszczepiona w odpowiednim czasie i mimo tego malutkie ciałko się poddało chorobie :-(:-(:-( maleńka ['] Quote
Jami Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Aż się popłakałam :placz::placz::placz: Pokochałam Mufinke chociaz jej nie znałam... Bardzo mi się spodobała, była taka mała - straciła dom a teraz życie! Niedawno zmarła moja 5 mies. suczka na nosówke a teraz to... Quote
Recommended Posts