Jump to content
Dogomania

SZCZENIAKI - kolejna gromadka z Olkusza - Mufinka ['] - reszta w domach

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
W piątek idę na wizytę w sprawie Uszatej :p a szkoda, bo okazało się, że dziś byłam bardzo blisko tych okolic, jeden przystanek dalej dosłownie :cool1:

oj no szkoda, ale piątek już niedaleczko :kciuki:

Posted

Jestem już po wizycie, super domek! :loveu: Starsi Państwo, ale córka ich odwiedza, właściwie cały czas są w domu, więc nie będzie psiak sam zostawał. Mają przesłodkiego pieska - cziłała - nie wiem jak to się pisze :eviltong: już starszy, 14 latek, ale zadbany, przesłodki, jest schorowany, serce, padaczka, oczywiście dostaje leki. Pani tuliła go jak dzidziusia :loveu: nie mogą doczekać się już suczki :loveu: Sunia będzie miała cały ogród dla siebie :) w zimie będzie mieć pomieszczenie - swój pokoik z centralnym ogrzewaniem :cool3: dla mnie super :loveu:

Posted

Gdybym się dowiedziała o Mufince jakieś 3,5 mies. wcześniej pewnie bym ją adoptowała... Teraz mam psiaka, a o drugim nie ma mowy :-( Po prostu zakochałam się w Mufince, choć jak dla mnie nie jest super piękna :loveu: Mieszkam koło Rabki Zdrój więc nie daleko...

Posted

Mufinka umarła... parwo - chyba ta nadostra postać bo wszystko trwało bardzo krótko :-( była po surowicy, potem została zaszczepiona w odpowiednim czasie i mimo tego malutkie ciałko się poddało chorobie :-(:-(:-(

maleńka [']

Posted

Aż się popłakałam :placz::placz::placz: Pokochałam Mufinke chociaz jej nie znałam...
Bardzo mi się spodobała, była taka mała - straciła dom a teraz życie! Niedawno zmarła moja 5 mies. suczka na nosówke a teraz to...