bahlsa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 http://www.garnek.pl/szukam/6435261/szczeniaki-do-adopcji proszę, przeczytajcie komentarz...czy to prawda? jeżeli tak, to baardzo się cieszę :))) skąd Pan dowiedział się o szczeniaczkach? - już wiem!! Pan napisał, że z garnka. Jak się cieszę :)))) Quote
missieek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 bahlsa domek z garnek.pl czyli dzieki Tobie :Rose: dzis zawiozlam dzieciaki zamieszkaly pod krakowem do dyspozycji maja ok 1ha ogrodu, sporo drzew i staw na ogrodzie jest tez kojec w ktorym beda zamykane tylko w wyjatkowych sytuacjach a w kojcu budy ocieplone lepiej niz nie jeden dom :) beda dorastac z malymi dzieciakami - wnukami malzenstwa ktore je adoptowalo po sasiedzku mieszkaja razem dwa psy corki - samojed i psiak ze schroniska Quote
bahlsa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 :multi::multi::multi: to lecę dalej klepać ogłoszenia. Właśnie mam "na tapecie" Kleksa (terierka), Arlę (DON) i Axona. Quote
malawaszka Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 :loveu::loveu::loveu:śliczności kochane bądźcie szczęsliwe :multi::multi::multi: Quote
Asior Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 wiedziałam, zę można na Cię liczyc Bahlska... TY MASZ NIESAMOWICIE SZCZĘŚLIWĄ RĘKE DO OGŁOSZEŃ!!!!! Quote
zdwrdwd Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 O jak wspaniale. To ja usuwam ich ogłoszenia :) Quote
Ania&Kasia Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 jeśli ktos ma jekiś pytania odnośnie zachowania psów przebywających w domu tymczasowym w Bukownie my jako odwiedzajace tamto miejce z checia odpowiemy na pytania. pytania prosze pisac na forum lub na poczte [email protected] Quote
bahlsa Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Dostałam wiadomość od nowego właściciela Marki i Funta. Teraz nazywają się Fado i Rosa. Pilnują już swojego terenu, słysząc szczekające psy, też szczekają :) Cały czas bawią się ze sobą, Fado nieco dominuje nad Rosą. Pierwszy zjada ze swojej miski i... bez ceregieli zabiera się za michę Rosy. Trzeba pilnować sprawiedliwego rozdziału żywności. Byle tak dalej :) Quote
Ania&Kasia Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 no to super ;) maluchy mijcie sie dobrze ;D jak jakies jeszcze nowe wieści o nich to pisz :p Quote
bahlsa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Maluchy - pokazać się na pierwszej stronie...:) A przy okazji: zdjęcie Fado i Rosy z nowego domku. Pan A. obiecał, że będzie ich wiele.... wielex16 :lol: wiele16 - najnowsze zdjęcia - Garnek.pl (nalezy przeglądnąć galerię) Quote
fizia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Dodałam Mufinkę tutaj http://www.dogomania.pl/forum/f97/szczeniak-docelowo-maly-sredni-143389/#post12730186 Quote
malawaszka Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='bahlsa']Maluchy - pokazać się na pierwszej stronie...:) A przy okazji: zdjęcie Fado i Rosy z nowego domku. Pan A. obiecał, że będzie ich wiele.... wielex16 :lol: wiele16 - najnowsze zdjęcia - Garnek.pl (nalezy przeglądnąć galerię) :loveu::loveu::loveu: cudownie, wspaniały dom im się trafił :multi: Quote
Asior Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 czy tu została tylko mufinka?? Bo dziś chciałam wreszcie się wziąć za allegro Quote
malawaszka Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Mufinka i Uszatka z czwartego postu Quote
malawaszka Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 malutko albo wcale - jakbyś mogła pomóc :Rose: Quote
masienka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 a obydwie sa niesamowicie slodziutkie :loveu: Quote
Jami Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Są jeszcze jakies szczeniaczki nie zaadoptowane? :cool3: Quote
malawaszka Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 tak - z tego wątku Mufinka i Uszata, są też tutaj od missieek szczeniaczki: http://www.dogomania.pl/forum/f1160/malutka-mamusia-dwie-kruszynki-jamniczkowata-trojka-szuka-domkow-142923/ i oprócz tego są dwie nowe sunieczki szczeniaczki - później będą miały wątek i więcej zdjęć Quote
malawaszka Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 o taka i drobniutka - będzie niewiele większa niż teraz Quote
malawaszka Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 dzisiejsze zdjęcia Mufinki i Uszatej Quote
Recommended Posts