Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ależ emocje i zmiany akcji.
Dobrze, że Skrytek się ujawnił i już jest bezpieczny.
Najważniejsze teraz badania - żaden hotel psiaka nie przyjmie bez stwierdzenia co mu jest.
Trzymam kciuki za małego.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczerze? Nie chciałabym, że nasz Skrytek trafił do hotelu. Jemu potrzebna jest miłość, bliskość człowieka, on potrzebuje socjalizacji. Musimy szukać płatnego tymczasu, ale takiego, gdzie psiak będzie w domu i będzie miał stały kontakt z człowiekiem.

Posted

ale Zuziu zobacz jak jest w hoteliku np. u Murki - to jest nie hotel, to jest HOTEL MARZEŃ:loveu::loveu: ja tam umieściłam psiaka z poderżniętym gardłem Homerka - po prostu tam dzieją się cuda. Znam Kasię od kilku lat, a nadto ona jest niesamowitym człowiekiem, tak samo jak jej mąż. Dla przykładu nie polecę w życiu nikomu hotelu u kuny - bo tam liczy się kasa:angryy:

Posted

Niektóre hoteliki na prawdę są super. Psiaki dostają tam wiele miłości i tak jak napisała Basia - dzieją się cuda :)
Tylko zazwyczaj do takich hoteli jest długa kolejka...

Posted

Zuza ja z kolei juz kilka psiaków miałam u Wiosny i nie narzekam, ważywszy, że Griso bez łapiny zaczął jako hotelowicz, potem rezydent bezpłatnego DT, a na koniec się zaadoptował na stałe.

Posted

Jutro wyjeżdżam na [I]Międzynarodowy przegląd teatrów wiejskich[/I] do Węgorzewa, nie będzie mnie przez weekend. Życzcie nam pierwszego miejsca. :evil_lol:

A tak na serio: Zbierajcie pieniążki na hotel, rozsyłajcie po znajomych, może ubieramy to 300 zł.

Aha.. No i przede wszystkim zaglądajcie i podnoście.

Posted

300 zł potrzebne!!!
Tu już pojawiły się deklaracje ;) trzeba przejrzeć wątek i je wszystkie podsumować.

Hotelik u Pati - dobry pomysł, ale koniecznie trzeba malucha zdiagnozować.

Posted

U Pati mogłabym go chociaż odwiedzać. Dorzucę 15 złotych, skromnie niestety. Zuzka, ja jadę w sobotę na Mazury, pod Węgorzewo. Można Cię zobaczyć w niedzielę? O której?

Posted

ja dam 50 zł , moja mama obiecała 20 zł . A co do skrytka to bardzo szybko zaufał mojej mamie , może go już wziąść na ręce , głaskać . Wczoraj kupiłam mu obrożę przeciwpchielną i założyłyśmy mu , kupiłam też Biotiderm i zaczniemy mu podawać , to zawsze pomaga .Wet ma być jednak dziś rano dopiero . bo wczoraj nie mógł. napisze wieczorem .

Posted

malusieńki słodki niusiek:loveu::loveu: żeby tylko zdrowiał. Trzeba czekać na diagnozę weta, bo to niestety tamuje poszukiwania DT lub hoteliku. Trzymaj się pieseczku.

Posted

A i zapomniałam napisać , on nie jest podobny do chihuahua ? Bo moim zdaniam uszka ma identyczne :) Myśle , że w ogłoszeniach mogę napisać że jest w typie chihuahuały ?

Posted

[quote name='ala123']Będę śledzić wątek . Składam deklarację pomocy finansowej, gdybym cos przeoczyła prosze o pw.[/QUOTE]

A jaka to by była suma ? trzeba pozbierać wszystkie deklaracje , żebyśmy wiedzieli jakie są fundusze , trzeba uzbierać na tymczas , karmą zajmę się narazie ja , a leczenie finansuje TOZ

Mamy :
100 zł -Asik007
50 zł - ja
20 zł - moja mama

razem : 170 zł

Brakuje jeszcze 130 zł :placz:

Posted

napisałam do pati w sprawie hoteliku - ja tez dorzucę coś - niewiele, ale 30 zł na pewno - zrobie allegro cegiełkowe.

Przeglądnęłam wątek i jest tak:
asik007 - 100 zł
ala123 - 100 zł
Anja2201 - 50 zł
mama Anja2201 - 20 zł
Kamii - 20 zł
gunia - 15 zł
ja - 30 zł

razem: 335 zł

Posted

[quote name='ZUZANNA11']Jeszcze zostaje domowy hotelik u pati. U niej raczej zawsze są miejsca, tylko trzeba miec te 300 zł na miesiąc. :roll:[/quote]

z miejscami u mnie bywa różnie ostanio wszystko zajęte, ale duzo tez zalezy od psa wielości, charakteru etc trzeba dzwonić.
co do waszego psiaka niestety nie będe mogła go przyjąć. U mnie psy sa wszystkie razem z nami . Nie zaryzykuje zarażenia reszty psów.

Posted

Tak myślałam. Najpierw diagnoza i leczenie. Żaden hotelik nie weźmie psiaka chorego nie wiadomo na co :shake: za duże ryzyko.
Do Murki trafił raz collie z gronkowcem... tragedia. Z 4 inne psiaki się zaraziły. Cała rodzina Murki też musiała mieć testy (cholerstwo przenosi się na ludzi).
Mam nadzieję, że Skrytka da się szybko zdiagnozować i jeszcze szybciej wyleczyć.

Posted

Z Kasią /Murka) rozmawiałam, nie ma gdzie wcisnąc małego, a jakby nawet, to po prostu nie może narażac innych psiaków i rodziny. Miejmy nadzieje, że Skrytek nie będzie aż tak chory - że wystarczy tylko odkarmić, wykąpać, wychuchać, wypieścić i będzie ciiiiudaśnyyyyyy:loveu::loveu:

Posted

Słuchajcie, tutaj kroi się jakiś hotelik i nawet ceny są nienajgorsze:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f937/czy-jest-zapotrzebowanie-na-hotelik-dt-kolo-warszawy-137165/[/URL]