Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A i potzrebuję imiona i nazwiska osób które bedą chodzić do lecznicy i zabierać psa na spacery jak już trochę wydobrzeje , bo mam zadzwonić do lecznicy i podać te dane bo inaczej nie dadzą Skrytka nikomu oprucz mnie .

Posted

Pogrzebałam trochę i necie i znalazłam parę opini na temat lecznicy Skrytka i na sczęście wszystkie bardzo pozytywne, podobno wiele psiaków uratował pan doktor , a co najważniejsze jak mu powiedziałam że wcześniejszy lekarz chciał uśpić Skryteczka to pan doktor się zdziwił bardzoi powiedział że bzdury poprzedni lekarz mówił:) czyli ,że zależy mu na Skrytku ,a za dzisiejsze leki policzył 7 zł (szczepionka przeciw grzybiczna i środek do smarowania ciała ) to chyba nie tak drogo , a i jeszcze jedno . Wcale nie wiadomo czy to jest grzybica czy coś mniej groźnego bo podobno takie badania trwają min. tydzień czasu i dopiero wtedy można coś stwierdzić. Powoli zmieniam moje zdanie na temat dr.Sieranta.

Posted

Anja, mnie równiez informuj, kiedy ewentualnie nie będziesz mogła byc w lecznicy. Podzielimy się wtedy wizytami z Agatą ;). Nie ma co robic w lecznicy nalotów co kilka godzin, choc na pewno byłyby dobre ze względu na psiaka. Trzeba jednak brac pod uwagę, że to lecznica a nie hotel.

Dane swoje ślę na PW.

Posted

[quote name='Reno2001']Anja, mnie równiez informuj, kiedy ewentualnie nie będziesz mogła byc w lecznicy. Podzielimy się wtedy wizytami z Agatą ;). Nie ma co robic w lecznicy nalotów co kilka godzin, choc na pewno byłyby dobre ze względu na psiaka. Trzeba jednak brac pod uwagę, że to lecznica a nie hotel.

Dane swoje ślę na PW.[/QUOTE]

Ja to niestety nie będę mogła go odwiedzać bo mieszkam w Tomaszowie i trochę daleko , jak dobrze pójdzie to w niedzielę po południu do niego podjadę :p, ale nie obiecuję

Posted

[quote name='Anja2201']Ja to niestety nie będę mogła go odwiedzać bo mieszkam w Tomaszowie i trochę daleko , jak dobrze pójdzie to w niedzielę po południu do niego podjadę :p, ale nie obiecuję[/quote]

Aaa, no widzisz, bo juz się nieco pogubiłam. Ta prośba była oczywiście do [B]Asik007[/B] :p. Guła ze mnie. To chyba ta temperatura na zewnątrz ... :diabloti:

Posted

[quote name='Anja2201']Tak lekarz powiedział jak go zbadał i objrzał:)[/quote]
I dobrze, to młodego będzie można wszystkiego jeszcze nauczyć;)
Co się dzieje, że lekarze młodziutkie psy tak z lekkością chcą usypiać?

Posted

Super, że się wszystko udało :loveu:

On taki maluch, a ja myślałam, że to starszy piesek:crazyeye:
no ale to pewnie przez te łysinki tak mi się zdawało

Ale to świetnie - mam nadzieję, że przed Nim dłuuugie i szczęśliwe życie

Posted

uff... nadrobiłam te parę stron gdy mnie nie było. Cudnie, że Skrytek bezpieczny. Lecznica Ariela wyprowadziła na prostą to i Skrytka wyprowadzi (też mi się wydaje, że Arielek był w gorszym stanie).
Finansowo pomóc mogę dopiero po 17tym (bazarkowo). Cały czas trzymam kciuki za ślicznego netoperka. Będzie dobrze.

Posted

[quote name='fizia']Super, że się wszystko udało :loveu:

On taki maluch, a ja myślałam, że to starszy piesek:crazyeye:
no ale to pewnie przez te łysinki tak mi się zdawało

Ale to świetnie - mam nadzieję, że przed Nim dłuuugie i szczęśliwe życie[/QUOTE]

Ja go na żywo widziałam i myslałam że starszy psiak :lol:

Posted

Dotarłam do konca wątku. Cieszę sie, że udało sie zorganizować pomoc temu maluszkowi. Zanim dobrnęłam do końca przelałam 20 zł na wcześniej podane konto [B]Anja2201[/B]
Poczęstuje się banerkiem ;)