Tymonka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 w drodze [IMG]http://img38.imageshack.us/img38/3999/p1000609p.jpg[/IMG] Quote
Tymonka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 w kojcu w lecznicy [IMG]http://img268.imageshack.us/img268/3851/p1000612l.jpg[/IMG] Quote
Tymonka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [IMG]http://img22.imageshack.us/img22/2969/p1000613jmc.jpg[/IMG] Quote
Tymonka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [IMG]http://img505.imageshack.us/img505/24/p1000614.jpg[/IMG] Quote
Tymonka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Zdjęcia kiepskie bo nie chciałam lampy używać żeby psiaka nie stresować Quote
Tymonka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 gdzieś tak ale takiego mniejszego kota , a wogóle to jest jeszcze młody psiak nie ma chyba nawet roku:) Quote
Tymonka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 A i potzrebuję imiona i nazwiska osób które bedą chodzić do lecznicy i zabierać psa na spacery jak już trochę wydobrzeje , bo mam zadzwonić do lecznicy i podać te dane bo inaczej nie dadzą Skrytka nikomu oprucz mnie . Quote
Basia1968 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 jejku jak się cieszę:multi::multi: teraz już tylko będzie dobrze:loveu::loveu: on taki maleńki słodziaczek:loveu::loveu: Quote
Tymonka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Pogrzebałam trochę i necie i znalazłam parę opini na temat lecznicy Skrytka i na sczęście wszystkie bardzo pozytywne, podobno wiele psiaków uratował pan doktor , a co najważniejsze jak mu powiedziałam że wcześniejszy lekarz chciał uśpić Skryteczka to pan doktor się zdziwił bardzoi powiedział że bzdury poprzedni lekarz mówił:) czyli ,że zależy mu na Skrytku ,a za dzisiejsze leki policzył 7 zł (szczepionka przeciw grzybiczna i środek do smarowania ciała ) to chyba nie tak drogo , a i jeszcze jedno . Wcale nie wiadomo czy to jest grzybica czy coś mniej groźnego bo podobno takie badania trwają min. tydzień czasu i dopiero wtedy można coś stwierdzić. Powoli zmieniam moje zdanie na temat dr.Sieranta. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Ale bidula z niego...taki mały nietoperek;) Quote
Reno2001 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Anja, mnie równiez informuj, kiedy ewentualnie nie będziesz mogła byc w lecznicy. Podzielimy się wtedy wizytami z Agatą ;). Nie ma co robic w lecznicy nalotów co kilka godzin, choc na pewno byłyby dobre ze względu na psiaka. Trzeba jednak brac pod uwagę, że to lecznica a nie hotel. Dane swoje ślę na PW. Quote
Tymonka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Reno2001']Anja, mnie równiez informuj, kiedy ewentualnie nie będziesz mogła byc w lecznicy. Podzielimy się wtedy wizytami z Agatą ;). Nie ma co robic w lecznicy nalotów co kilka godzin, choc na pewno byłyby dobre ze względu na psiaka. Trzeba jednak brac pod uwagę, że to lecznica a nie hotel. Dane swoje ślę na PW.[/QUOTE] Ja to niestety nie będę mogła go odwiedzać bo mieszkam w Tomaszowie i trochę daleko , jak dobrze pójdzie to w niedzielę po południu do niego podjadę :p, ale nie obiecuję Quote
ocelot Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 A widzisz?;) Ja mam wrażenie, że dr Sierant zmienił się przez te lata, ale... mogę się mylić. Skrytku będzie dobrze:loveu: Quote
Reno2001 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Anja2201']Ja to niestety nie będę mogła go odwiedzać bo mieszkam w Tomaszowie i trochę daleko , jak dobrze pójdzie to w niedzielę po południu do niego podjadę :p, ale nie obiecuję[/quote] Aaa, no widzisz, bo juz się nieco pogubiłam. Ta prośba była oczywiście do [B]Asik007[/B] :p. Guła ze mnie. To chyba ta temperatura na zewnątrz ... :diabloti: Quote
Tymonka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Nie wiem , ja zawsze go chwaliłam , ale teraz wydaje mi się że to już rutyna , leczy dobrze, ale nie podchodzi już do tego z takim sercem jak kiedyś. Quote
ocelot Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Najważniejsze, że mały w lecznicy już. Taki młodziutki? Quote
Tymonka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Tak lekarz powiedział jak go zbadał i objrzał:) Quote
ocelot Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Anja2201']Tak lekarz powiedział jak go zbadał i objrzał:)[/quote] I dobrze, to młodego będzie można wszystkiego jeszcze nauczyć;) Co się dzieje, że lekarze młodziutkie psy tak z lekkością chcą usypiać? Quote
Basia1968 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 super, super, super:loveu::loveu: zobaczycie o Skrytka będą się jeszcze ludziska bić!!!:loveu: Quote
fizia Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Super, że się wszystko udało :loveu: On taki maluch, a ja myślałam, że to starszy piesek:crazyeye: no ale to pewnie przez te łysinki tak mi się zdawało Ale to świetnie - mam nadzieję, że przed Nim dłuuugie i szczęśliwe życie Quote
Ra_dunia Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 uff... nadrobiłam te parę stron gdy mnie nie było. Cudnie, że Skrytek bezpieczny. Lecznica Ariela wyprowadziła na prostą to i Skrytka wyprowadzi (też mi się wydaje, że Arielek był w gorszym stanie). Finansowo pomóc mogę dopiero po 17tym (bazarkowo). Cały czas trzymam kciuki za ślicznego netoperka. Będzie dobrze. Quote
Tymonka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='fizia']Super, że się wszystko udało :loveu: On taki maluch, a ja myślałam, że to starszy piesek:crazyeye: no ale to pewnie przez te łysinki tak mi się zdawało Ale to świetnie - mam nadzieję, że przed Nim dłuuugie i szczęśliwe życie[/QUOTE] Ja go na żywo widziałam i myslałam że starszy psiak :lol: Quote
Lidan Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Dotarłam do konca wątku. Cieszę sie, że udało sie zorganizować pomoc temu maluszkowi. Zanim dobrnęłam do końca przelałam 20 zł na wcześniej podane konto [B]Anja2201[/B] Poczęstuje się banerkiem ;) Quote
Recommended Posts