Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ma ogłoszenia-strona 12 wątku
ehh kurcze, niedobrze się dzieje:shake: bo nic sie nie dzieje.........

żyjmy nadzieją żę domek się znajdzie szybko.a jak nie to się wymyśli jakiś kolejny tymczas dla małej.tylko takie "przerzucanie" małej z kąta w kąt.....same wiecie:roll:

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Allegro super, chociaż proponuję zmienić tytuł. Ludzie nie przeglądają 96 stron ogłoszeń o psach, używają wyszukiwarki. Dlatego proponuję zmienić tytuł na taki, który będzie zawierał częściej używane słowa, np. mały szczeniak mini owczarek niemiecki adoptuj - słowa nie muszą mieć ładu i składu, ważne, by zawierały najważniejsze informacje dla potencjalnych kandydatów.

Posted

Ogłoszenia Figi:

ale.gratka.pl/ogloszenie/2116597_suczka_4_miesieczna_pilnie_szuka_domu.html
dogs.pl/ogloszenia/oddam.php3
kupsprzedaj.pl/zwierzeta/psy/wielorasowe/showAdvert3363218.html
kupiepsa.pl/detail.php?siteid=45060
pchlitarg.info.pl/index.php?show=4&kategoria=8
adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,6564,Lw==.html
zwierzeta.low.pl/og558260-suczka-4-miesieczna.htm
eoferty.com.pl/id138979.html
ogloszenia.tasdj.pl
psy.euroanimal.eu/glowna.php?nr=17205
sprzedasz.pl
adopcje.org
ogloszenia-drobne.com.pl
mojpupil.pl/szukam_psa
ojej.pl/
warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-Suczka-4-miesi-czna-W0QQAdIdZ150514620
top-ogloszenia.com/ogloszenia/1/posts/18/119/105074.html
hodowcy.com.pl/Suczka_4_miesieczna-5128.html
ogloszenia.tresura.pl/?j=j&action=find&find_operation=z
oferta.pl
petworld.pl/ogloszenie/psy/4-miesieczna-figa/6249
zx.pl/
morusek.pl/ogloszenie/5099/4-miesieczna-suczka/
autogielda.pl/zwierzeta_domowe_psy_mieszance,mieszaniec,II97AFPJH.html

Posted

miałam dziś pierwszy telefon w sprawie suni;) dzwoniła pani z Zielonki.bardzo miła mam trójki dzieci-najmłodsze 14 lat, a dwoje chyba 17 i 18 lat. zgadza się na podpisanie umowy,wizyty przedadopcyjne i poadopcyjne. sunia mieszkałaby w domu a do dyspozycji dosyc spory teren do szaleństw;) tylko że akurat mają remont w domu i sunia mogłaby tam trafić najpozniej ok.15stego wrzesnia.

Posted

no jak nie bedzie chętnego to moge jechać,tylko mój TZ musi się zgodzić.....
poza tym pierwszy raz bym robiła coś takiego:oops: ale mysle że dałabym radę.
ja mam miejsce po mojej suni:( tylko sytuacja wygląda tak-rodzice,ja i brat pracują.więc sunia co drugi dzień byłaby sama od 8 do 16. niby mam podwórko na którym by mogła pobiegać,ale podwórko dziele z dziadkami.a że maja już swoje lata to zdarza im się np wypuścic czasem któregoś z psów furtką:mad:

Posted

Pogadam z TZem i jak by co to weźmiemy Figulę na tymczas. Moja szczylówa chyba niedługo do domciu pojedzie i będę miała miejsce, ale na czas moich egzaminów (koocham poprawki wrześniowe :evil_lol:) muszę kogoś wynająć do pomocy ;) (TZa oczywiście, bo rodzinka nie da sobie rady). Najpóźniej pojutrze będę wiedziała na czym stoję.

Posted

mała być może będzie miała dom.... miałam dziś po południu telefon w sprawie suni.dzwoniła pewna dziewczyna z Wawy.więc dałam jej nr tel do Delph bo chciała się spotkać. o 21 się widziały;) resztę niech może Delph opowie

Posted

[quote name='fibi:)']miałam dziś pierwszy telefon w sprawie suni;) dzwoniła pani z Zielonki.bardzo miła mam trójki dzieci-najmłodsze 14 lat, a dwoje chyba 17 i 18 lat. zgadza się na podpisanie umowy,wizyty przedadopcyjne i poadopcyjne. sunia mieszkałaby w domu a do dyspozycji dosyc spory teren do szaleństw;) tylko że akurat mają remont w domu i sunia mogłaby tam trafić najpozniej ok.15stego wrzesnia.[/quote]

Ale tego domku to może by pilnować? Tyle psów w potrzebie...
Ktoś z Zielonki może miałby rękę na pulsie!

Suńku kochana, ale masz szczęście!!!
A wiadomości z nowego domku będą?

Posted

też myslałam o tym że warto zatrzymać namiary na tą rodzinę;) nr tel mam zapisany.i tak z tego wszystkiego wkońcu zapomniałam do nich zadzwonić:oops: i powiedziec że Figa ma dom. to od razu spytam czy nadal są chętni na jakiegoś stworka;) wiem też ze pazdzierniku ta pani ma urodzić dziecko-więc pies musiałby być naprawde "sprawdzony"

a co do Figi naszej kochanej:loveu: to niech Delph opowiada.bo wszyscy czekają:mad:

Posted

od wczoraj mała jest już u nowych właścicieli.....Delph rzecz jasna poprosiła że gdyby jednak zmienili zdanie albo cos było nie tak to niech dzwonią-póki co nie dzwonili;) więc myśle że są z małej zadowoleni:p

ta dziewczyna która dzwoniła w sprawie Figi jak sie okazało szukała psa dla swoich rodziców,którym niedwano odszedł pies. traf chciał że Ci państwo mieszkaja niedaleko rodziców Delph;) Figa będzie miała do dyspozycji ogródek-będzie gdzie szaleć;) poza tym ta dziewczyna ma labradorkę i codzień odwiedza rodziców-więc bedzie miała towarzystwo.na sterylkę się zgodzili bez problemu, umowa podpisana. hmm co by tu więcej napisać......aaa, jak Delph pojechała tam z Figa to mała rzecz jasna od razu się zakumplowała z labką a potem to tak szalały że zwaliły kwiata:evil_lol:

Posted

:multi::multi::multi: to usuwam ogłoszenia

[quote name='Selenga']wyróżnione allegro małej jest jeszcze ważne przez 8 dni
macie pomysł na jakiego psiaka je podmienić?[/quote]

Może Łatka, został sam po śmierci swojego pana :-(
Link do jego wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/latek-po-smierci-pana-stracil-dom-126910/[/URL]

Selenga, a Twój drugi banerek kieruje do wątku, którego już nie ma :shake:

Posted

dzwoniłam dzis do tej pani z Zielonki. nadal są chętni na jakiegoś psa;) mam e-maila do tej pani. umówiłyśmy sie tak że będę jej przesyałac zdjęcia psów. jak myślicie,założyć temat na "przygarnę psa"?

Posted

[B]Fibi:[/B] Super, że do nich zadzwoniłaś, bo właśnie miałam pisać, że dostałam od nich maila. Są nadal zainteresowani Figą, ale pewnie nie będą mieli nic przeciwko innemu psiakowi

Jak pisała Fibi, mała już w nowym domku. Ja od dwóch dni nic innego nie robię, tylko wyczekuję telefonu i wieści z nowego domu. Na razie cisza, więc chyba wszystko w porządku. Pani bardzo sympatyczna, pomaga zwierzakom w potrzebie. Jej rodziców, u których ma mieszkać Figa niestety nie poznałam, ale podobno Pani często tam bywa, mieszkają tam też jej dwa przygarnięte koty. Wspomniana przez Fibi labradorka należąca do Pani jest cudowna, przemiła i bardzo zadbana. Mam nadzieję, że niedługo zdobędę jakieś wieści o Figuni, strasznie za nią tęsknię... Jakoś smutno się w domu zrobiło, nawet trzy szczeniaki nie mogą zastąpić delikatnej i przytulastej Figi...

Posted

[quote name='paros']
Może Łatka, został sam po śmierci swojego pana :-(
Link do jego wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/latek-po-smierci-pana-stracil-dom-126910/[/URL]

Selenga, a Twój drugi banerek kieruje do wątku, którego już nie ma :shake:[/quote]
Może być Łatek, tylko jest strasznie mało informacji o psie. Za mało żeby ktoś się zainteresował. On ma jakieś ogłoszenia żeby ściągnąć tekst?

Link zmieniłam :)

Posted

Super, że Figunia ma domek. Korzystając z tego że dogo działa podrzucę wam sunię szczeniorkę. Może państwu się spodoba... Została ostatnia.
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/w-wa-bialoleka-4-szczeniaki-144422/[/url]