fibi:) Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 ma ogłoszenia-strona 12 wątku ehh kurcze, niedobrze się dzieje:shake: bo nic sie nie dzieje......... żyjmy nadzieją żę domek się znajdzie szybko.a jak nie to się wymyśli jakiś kolejny tymczas dla małej.tylko takie "przerzucanie" małej z kąta w kąt.....same wiecie:roll: Quote
*Monia* Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 A na gronie ktoś ją ogłaszał? Z tego co wiem to tam też ogłaszane są psiaki (nie używam raczej grona) i a nóż ktoś rozsądny się trafi. Wrzucić ją tam? Quote
Bonsai Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Allegro super, chociaż proponuję zmienić tytuł. Ludzie nie przeglądają 96 stron ogłoszeń o psach, używają wyszukiwarki. Dlatego proponuję zmienić tytuł na taki, który będzie zawierał częściej używane słowa, np. mały szczeniak mini owczarek niemiecki adoptuj - słowa nie muszą mieć ładu i składu, ważne, by zawierały najważniejsze informacje dla potencjalnych kandydatów. Quote
Delph Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Ogłoszenia Figi: ale.gratka.pl/ogloszenie/2116597_suczka_4_miesieczna_pilnie_szuka_domu.html dogs.pl/ogloszenia/oddam.php3 kupsprzedaj.pl/zwierzeta/psy/wielorasowe/showAdvert3363218.html kupiepsa.pl/detail.php?siteid=45060 pchlitarg.info.pl/index.php?show=4&kategoria=8 adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,6564,Lw==.html zwierzeta.low.pl/og558260-suczka-4-miesieczna.htm eoferty.com.pl/id138979.html ogloszenia.tasdj.pl psy.euroanimal.eu/glowna.php?nr=17205 sprzedasz.pl adopcje.org ogloszenia-drobne.com.pl mojpupil.pl/szukam_psa ojej.pl/ warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-Suczka-4-miesi-czna-W0QQAdIdZ150514620 top-ogloszenia.com/ogloszenia/1/posts/18/119/105074.html hodowcy.com.pl/Suczka_4_miesieczna-5128.html ogloszenia.tresura.pl/?j=j&action=find&find_operation=z oferta.pl petworld.pl/ogloszenie/psy/4-miesieczna-figa/6249 zx.pl/ morusek.pl/ogloszenie/5099/4-miesieczna-suczka/ autogielda.pl/zwierzeta_domowe_psy_mieszance,mieszaniec,II97AFPJH.html Quote
fibi:) Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 miałam dziś pierwszy telefon w sprawie suni;) dzwoniła pani z Zielonki.bardzo miła mam trójki dzieci-najmłodsze 14 lat, a dwoje chyba 17 i 18 lat. zgadza się na podpisanie umowy,wizyty przedadopcyjne i poadopcyjne. sunia mieszkałaby w domu a do dyspozycji dosyc spory teren do szaleństw;) tylko że akurat mają remont w domu i sunia mogłaby tam trafić najpozniej ok.15stego wrzesnia. Quote
kamilawa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Czyli już jeden krok do przodu! Bardzo się cieszę! Trzymam mocno kciuki za happy end! :lol::loveu: Quote
Bonsai Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ok, to kto sprawdzi dom? Jeśli nikt się inny nie zgłosi, albo ta rodzinka okaże się odpowiednia - to co z psem do 15 września? Quote
fibi:) Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 no jak nie bedzie chętnego to moge jechać,tylko mój TZ musi się zgodzić..... poza tym pierwszy raz bym robiła coś takiego:oops: ale mysle że dałabym radę. ja mam miejsce po mojej suni:( tylko sytuacja wygląda tak-rodzice,ja i brat pracują.więc sunia co drugi dzień byłaby sama od 8 do 16. niby mam podwórko na którym by mogła pobiegać,ale podwórko dziele z dziadkami.a że maja już swoje lata to zdarza im się np wypuścic czasem któregoś z psów furtką:mad: Quote
paros Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 W Zielonce chyba mamy Dogomaniaków :cool3: poszukam Quote
*Monia* Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Pogadam z TZem i jak by co to weźmiemy Figulę na tymczas. Moja szczylówa chyba niedługo do domciu pojedzie i będę miała miejsce, ale na czas moich egzaminów (koocham poprawki wrześniowe :evil_lol:) muszę kogoś wynająć do pomocy ;) (TZa oczywiście, bo rodzinka nie da sobie rady). Najpóźniej pojutrze będę wiedziała na czym stoję. Quote
fibi:) Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 mała być może będzie miała dom.... miałam dziś po południu telefon w sprawie suni.dzwoniła pewna dziewczyna z Wawy.więc dałam jej nr tel do Delph bo chciała się spotkać. o 21 się widziały;) resztę niech może Delph opowie Quote
fibi:) Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 dzwoniłam dziś do Delph...sunia jest już w nowym domu;) Quote
Ninti Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='fibi:)']miałam dziś pierwszy telefon w sprawie suni;) dzwoniła pani z Zielonki.bardzo miła mam trójki dzieci-najmłodsze 14 lat, a dwoje chyba 17 i 18 lat. zgadza się na podpisanie umowy,wizyty przedadopcyjne i poadopcyjne. sunia mieszkałaby w domu a do dyspozycji dosyc spory teren do szaleństw;) tylko że akurat mają remont w domu i sunia mogłaby tam trafić najpozniej ok.15stego wrzesnia.[/quote] Ale tego domku to może by pilnować? Tyle psów w potrzebie... Ktoś z Zielonki może miałby rękę na pulsie! Suńku kochana, ale masz szczęście!!! A wiadomości z nowego domku będą? Quote
fibi:) Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 też myslałam o tym że warto zatrzymać namiary na tą rodzinę;) nr tel mam zapisany.i tak z tego wszystkiego wkońcu zapomniałam do nich zadzwonić:oops: i powiedziec że Figa ma dom. to od razu spytam czy nadal są chętni na jakiegoś stworka;) wiem też ze pazdzierniku ta pani ma urodzić dziecko-więc pies musiałby być naprawde "sprawdzony" a co do Figi naszej kochanej:loveu: to niech Delph opowiada.bo wszyscy czekają:mad: Quote
kamilawa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Powodzenia w nowym domku kochana! Należał Ci się domek! :multi::multi::loveu: Quote
fibi:) Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 od wczoraj mała jest już u nowych właścicieli.....Delph rzecz jasna poprosiła że gdyby jednak zmienili zdanie albo cos było nie tak to niech dzwonią-póki co nie dzwonili;) więc myśle że są z małej zadowoleni:p ta dziewczyna która dzwoniła w sprawie Figi jak sie okazało szukała psa dla swoich rodziców,którym niedwano odszedł pies. traf chciał że Ci państwo mieszkaja niedaleko rodziców Delph;) Figa będzie miała do dyspozycji ogródek-będzie gdzie szaleć;) poza tym ta dziewczyna ma labradorkę i codzień odwiedza rodziców-więc bedzie miała towarzystwo.na sterylkę się zgodzili bez problemu, umowa podpisana. hmm co by tu więcej napisać......aaa, jak Delph pojechała tam z Figa to mała rzecz jasna od razu się zakumplowała z labką a potem to tak szalały że zwaliły kwiata:evil_lol: Quote
Selenga Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 wyróżnione allegro małej jest jeszcze ważne przez 8 dni macie pomysł na jakiego psiaka je podmienić? Quote
paros Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 :multi::multi::multi: to usuwam ogłoszenia [quote name='Selenga']wyróżnione allegro małej jest jeszcze ważne przez 8 dni macie pomysł na jakiego psiaka je podmienić?[/quote] Może Łatka, został sam po śmierci swojego pana :-( Link do jego wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/latek-po-smierci-pana-stracil-dom-126910/[/URL] Selenga, a Twój drugi banerek kieruje do wątku, którego już nie ma :shake: Quote
fibi:) Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 dzwoniłam dzis do tej pani z Zielonki. nadal są chętni na jakiegoś psa;) mam e-maila do tej pani. umówiłyśmy sie tak że będę jej przesyałac zdjęcia psów. jak myślicie,założyć temat na "przygarnę psa"? Quote
Delph Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [B]Fibi:[/B] Super, że do nich zadzwoniłaś, bo właśnie miałam pisać, że dostałam od nich maila. Są nadal zainteresowani Figą, ale pewnie nie będą mieli nic przeciwko innemu psiakowi Jak pisała Fibi, mała już w nowym domku. Ja od dwóch dni nic innego nie robię, tylko wyczekuję telefonu i wieści z nowego domu. Na razie cisza, więc chyba wszystko w porządku. Pani bardzo sympatyczna, pomaga zwierzakom w potrzebie. Jej rodziców, u których ma mieszkać Figa niestety nie poznałam, ale podobno Pani często tam bywa, mieszkają tam też jej dwa przygarnięte koty. Wspomniana przez Fibi labradorka należąca do Pani jest cudowna, przemiła i bardzo zadbana. Mam nadzieję, że niedługo zdobędę jakieś wieści o Figuni, strasznie za nią tęsknię... Jakoś smutno się w domu zrobiło, nawet trzy szczeniaki nie mogą zastąpić delikatnej i przytulastej Figi... Quote
Bonsai Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 No to i ja się dołączam do grona osób cieszących się z domku Figi! Oby jej tam było dobrze, zasługuje na to! Quote
Selenga Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='paros'] Może Łatka, został sam po śmierci swojego pana :-( Link do jego wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/latek-po-smierci-pana-stracil-dom-126910/[/URL] Selenga, a Twój drugi banerek kieruje do wątku, którego już nie ma :shake:[/quote] Może być Łatek, tylko jest strasznie mało informacji o psie. Za mało żeby ktoś się zainteresował. On ma jakieś ogłoszenia żeby ściągnąć tekst? Link zmieniłam :) Quote
*Monia* Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Super, że Figunia ma domek. Korzystając z tego że dogo działa podrzucę wam sunię szczeniorkę. Może państwu się spodoba... Została ostatnia. [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/w-wa-bialoleka-4-szczeniaki-144422/[/url] Quote
fibi:) Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 hmm umówiłam się z Panią że będę jej przesyłać na e-maila zdjęcia i krótkie opisy do zdjęć piesków.więc podeślę tą sunie Quote
Recommended Posts