Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę, że tak było. Pani bardzo chciała od razu do mnie zadzwoniła, do schroniska. Gotowa była jechać pociągiem, a po rozmowie z mężem podjęli inną decyzję. Ale miała odwagę cywilną zadzwonić do schroniska i powiedzieć, żeby nie czekali. Też się liczy

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szkoda ale lepiej ze przemysleli zanim ja wzieli,trzeba czekać dalej.
Ocelot wklej prosze linki do ogłoszen na 1 strone by było widac jakie ma ogłoszenia,moze ktos jakies dorobi sunieczkom.

Posted

danka1234 napisał(a):
szkoda ale lepiej ze przemysleli zanim ja wzieli,trzeba czekać dalej.
Ocelot wklej prosze linki do ogłoszen na 1 strone by było widac jakie ma ogłoszenia,moze ktos jakies dorobi sunieczkom.

Dobrze.
Mam kilka dzisiejszych zdjęć, ale muszę zobaczyć czy wyszły.
No i mamy takie na kwarantannie cudo jamnikowate długowłose, ale... może ktoś odnajdzie?

Posted

ocelot napisał(a):
Dobrze.
Mam kilka dzisiejszych zdjęć, ale muszę zobaczyć czy wyszły.
No i mamy takie na kwarantannie cudo jamnikowate długowłose, ale... może ktoś odnajdzie?

Jak będa nowe zdjęcia to dołoże do aukcji.A zdjęcie tego długowłosego masz?

Posted

ocelot napisał(a):
Kudłatek nieziemski;), ale nie bardzo jamniczy chyba;)

Powiem, że bardziej jamniczy niż ostatnio wstawione niektóre na jamniki jako jamniki. Osobiście jemu robiąc all napisałabym miks jamnika, a są takie którym bym tego nie pisała (co nie znaczy że nie pomogłabym ogłaszać) bo nie lubię ludzi w bola robić na wydrę.

Posted

Isadoro ale który nie jamniczy?
Bo mi się wydawało, że to małe to jamnicze, a to na dwóch łapach średnio, ale ja to na rasach to się nie znam prawdę powiedziawszy wcale.

Posted

ocelot napisał(a):
Isadoro ale który nie jamniczy?
Bo mi się wydawało, że to małe to jamnicze, a to na dwóch łapach średnio, ale ja to na rasach to się nie znam prawdę powiedziawszy wcale.

Ja nie móię o tych Twoich tutaj, tylko o zgłoszonych na ogólny jamniczy

Posted

Tak w boksie z jamnisią siedzi taka sunia do pinczerka bardzo podobna.
Byłam w schronisku obydwie są.
Ta długowłosa we wtorek idzie do sterylizacji może też by ją zacząć ogłaszać jak macie czas cioteczki?

Mam kilka nowych zdjęć. Postaram się je niedługo wrzucić na wątek.