ocelot Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Myślę, że tak było. Pani bardzo chciała od razu do mnie zadzwoniła, do schroniska. Gotowa była jechać pociągiem, a po rozmowie z mężem podjęli inną decyzję. Ale miała odwagę cywilną zadzwonić do schroniska i powiedzieć, żeby nie czekali. Też się liczy Quote
danka1234 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 szkoda ale lepiej ze przemysleli zanim ja wzieli,trzeba czekać dalej. Ocelot wklej prosze linki do ogłoszen na 1 strone by było widac jakie ma ogłoszenia,moze ktos jakies dorobi sunieczkom. Quote
ocelot Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 danka1234 napisał(a):szkoda ale lepiej ze przemysleli zanim ja wzieli,trzeba czekać dalej. Ocelot wklej prosze linki do ogłoszen na 1 strone by było widac jakie ma ogłoszenia,moze ktos jakies dorobi sunieczkom. Dobrze. Mam kilka dzisiejszych zdjęć, ale muszę zobaczyć czy wyszły. No i mamy takie na kwarantannie cudo jamnikowate długowłose, ale... może ktoś odnajdzie? Quote
danka1234 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 kolejny jamniś :-(oby sie właściciel odnalazł. Quote
Isadora7 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 ocelot napisał(a):Dobrze. Mam kilka dzisiejszych zdjęć, ale muszę zobaczyć czy wyszły. No i mamy takie na kwarantannie cudo jamnikowate długowłose, ale... może ktoś odnajdzie? Jak będa nowe zdjęcia to dołoże do aukcji.A zdjęcie tego długowłosego masz? Quote
ocelot Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Jamnisia brązowa Cioteczki od jamników czy tę czarną maliznę można by na upartego pod mix podciągnąć? Bo jak tak... to mam jej zdjęcia... Quote
ocelot Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Czarnej jamnisi tylko dwa, bo się chowa. Quote
malagos Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Wszystkie to cuda, ten kudłatek na 2 łapkach - :wink: Quote
ocelot Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Kudłatek nieziemski;), ale nie bardzo jamniczy chyba;) Quote
Isadora7 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 ocelot napisał(a):Kudłatek nieziemski;), ale nie bardzo jamniczy chyba;) Powiem, że bardziej jamniczy niż ostatnio wstawione niektóre na jamniki jako jamniki. Osobiście jemu robiąc all napisałabym miks jamnika, a są takie którym bym tego nie pisała (co nie znaczy że nie pomogłabym ogłaszać) bo nie lubię ludzi w bola robić na wydrę. Quote
ocelot Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Isadoro ale który nie jamniczy? Bo mi się wydawało, że to małe to jamnicze, a to na dwóch łapach średnio, ale ja to na rasach to się nie znam prawdę powiedziawszy wcale. Quote
Isadora7 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 ocelot napisał(a):Isadoro ale który nie jamniczy? Bo mi się wydawało, że to małe to jamnicze, a to na dwóch łapach średnio, ale ja to na rasach to się nie znam prawdę powiedziawszy wcale. Ja nie móię o tych Twoich tutaj, tylko o zgłoszonych na ogólny jamniczy Quote
ocelot Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 A już myślałam:oops: I wyrzuty miałam. Quote
malagos Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Chwała Ci za to podnoszenie watku, Ocelot :roll: Ja też tu często zagladam. Quote
danka1234 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 co u dziewczynek,są jacys zainteresowani ich adopcja czy nadal cisza? Quote
ocelot Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 danka1234 napisał(a):co u dziewczynek,są jacys zainteresowani ich adopcja czy nadal cisza? Cisza niestety... Quote
danka1234 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 co u psinek? nadal nikt sie nimi nie interesuje? Quote
ocelot Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Nic nie wiem. W sobotę planuję wizytę w schronisku to się dowiem czy były jakieś telefony. Do mnie nie. Quote
tanitka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 biedna sunie:shake:, a tam w tle nowych zdjęć też widzicie jakiegoś pinczerka średniego? Quote
ocelot Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Tak w boksie z jamnisią siedzi taka sunia do pinczerka bardzo podobna. Byłam w schronisku obydwie są. Ta długowłosa we wtorek idzie do sterylizacji może też by ją zacząć ogłaszać jak macie czas cioteczki? Mam kilka nowych zdjęć. Postaram się je niedługo wrzucić na wątek. Quote
tanitka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 no to czekamy na zdjęcia. A ta czarna jamnisia w jakim może być wieku? Quote
Recommended Posts