3 x Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='mysza 1']Gusia, masz ten wątek? ;) Zaraz będzie mniej pusto :)[/QUOTE] jaki watek ? kurde zastanawiam się kogo bardziej żałować TZta czy psiaków? tak sie zastanawiam Ares to chociaż ma czipa Kajak pojdzie do pseudo a co z TZ? ma czipa czy pseudo go czeka? ;) Quote
gusia0106 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 [quote name='mysza 1']Gusia, masz ten wątek? ;) Zaraz będzie mniej pusto :)[/QUOTE] Właśnie zakładam, męczyłam się z FB A i tak nie wiem jak zaprosić ;) Quote
gusia0106 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 [quote name='3 x']jaki watek ?[/QUOTE] A taki, zajrzyjcie chociaż proszę [url]http://www.dogomania.pl/threads/210968-Zabierzmy-go-zanim-wpadnie-pod-ko%C5%82a-jakiego%C5%9B-TIRA.-Mamy-czas-do-%C5%9Brody[/url] Quote
mysza 1 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='gusia0106']Właśnie zakładam, męczyłam się z FB A i tak nie wiem jak zaprosić ;)[/QUOTE] Łosiu Ty, masz tam zaproś gości. Quote
gusia0106 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 [quote name='mysza 1']Łosiu Ty, masz tam zaproś gości.[/QUOTE] No to chyba zaprosiłam :) Nie wiem:) Dostałaś zaproszenie? Quote
mysza 1 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='gusia0106']No to chyba zaprosiłam :) Nie wiem:) Dostałaś zaproszenie?[/QUOTE] Zaprosiłaś :) ok 100 osób, dostałam. Udało mi się wejść, zaprosiłam kolejne 200 :) Quote
mysza 1 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [FONT=Verdana]Wznowiłam allegro, zresztą robię to regularnie ale tak piszę ;) Gusia, czy on zdradza jakieś oznaki bólu stawów? [/FONT] Quote
gusia0106 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Zupełnie żadnego. Czasami go wykręcam specjalnie, żeby sprawdzić, ale wydaje mi się, że tam się nic nie dzieje. Czasami, w różnych sytuacjach, ma drżenia mięśni tylnych łap, ale przy odnerwieniu stawów to podobno normalne bo nie ma kontroli nad ich działaniem. Quote
Ewa Marta Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Wczoraj odstałam kilka buziaków od Aresa. Ale to jest fajny pies! Co z tego, że nie powala urodą, charakter ma fajny:-) Miły, przytulanka, spokojny i bardzo, ale to bardzo się pilnuje na spacerach! Ech, szkoda, że tak długo czeka na dom:-( Quote
3 x Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='Ewa Marta']Wczoraj odstałam kilka buziaków od Aresa. Ale to jest fajny pies! Co z tego, że nie powala urodą, charakter ma fajny:-) Miły, przytulanka, spokojny i bardzo, ale to bardzo się pilnuje na spacerach! Ech, szkoda, że tak długo czeka na dom:-([/QUOTE] a te buziaki dostałas po tym jak poleciał szukać czegoś do wszamia po krzakach czy wcześniej ? ;) Quote
Ewa Marta Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='3 x']a te buziaki dostałas po tym jak poleciał szukać czegoś do wszamia po krzakach czy wcześniej ? ;)[/QUOTE] Pierwsze wcześniej, kolejne po powrocie;-) Nie jechało mu niczym z pyska, więc jak wszamał, to świeżynkę jakąś;-) Quote
mmd Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Świeża dżdżowniczka nie pojeżdża, spoko można się całować :) Quote
gusia0106 Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 [quote name='3 x']ale jeden chodzi na smyczy drugi nie :D[/QUOTE] Wczoraj oba byli na nie ;) Quote
Ewa Marta Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='mmd']Świeża dżdżowniczka nie pojeżdża, spoko można się całować :)[/QUOTE] Gdybym pamiętała, co jadła moja Barsa na spacerach, to w życiu nie dałabym jej buzi. Ta to dopiero jest śmieciarz... Największy rarytas to końskie kupencje;-) Nie gardzi też padlinką niestety. Raz wyjmowałam jej z gardła jakiegoś trupa:-( I co z tego, że obiecywałam jej, że już nigdy nie dam się polizać, silnej woli starczyło mi na jeden dzień:-) W związku z tym odrobaczam się razem z psami i całuję dalej;-) A Kajak nie chcial się ze mną całować:-) Jest lekko nieufny... Quote
gusia0106 Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Bo musisz do nas koniecznie przyjść w odwiedziny domowe a nie spacerowe. Wtedy zacałuje Cię na śmierć ;) Quote
mysza 1 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Pamiętacie sunię od jajek? Przybłąkała się do ludzi gdzieś pod Warszawą. Zjadła jajko z kurnika i postanowili ją oddać do schronu. Jest w Kutnie. To ona: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images50.fotosik.pl/986/d0632d90cef5a49fmed.jpg[/IMG][/URL] Niech i Wam będzie źle :( Quote
3 x Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='gusia0106']Ja pierniczę.... Gdzie ona?[/QUOTE] w Kutnie (mysza wy żej napisała) Quote
Ewa Marta Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='mysza 1']Pamiętacie sunię od jajek? Przybłąkała się do ludzi gdzieś pod Warszawą. Zjadła jajko z kurnika i postanowili ją oddać do schronu. Jest w Kutnie. To ona: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images50.fotosik.pl/986/d0632d90cef5a49fmed.jpg[/IMG][/URL] Niech i Wam będzie źle :([/QUOTE] Żyć mi się nie chce po prostu:-( Co robić, żeby ją stamtąd wyciągnąć? Czy jest gdzieś miejsce? Ja się dorzucę, słowo!!! Quote
mysza 1 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='Ewa Marta']Żyć mi się nie chce po prostu:-( Co robić, żeby ją stamtąd wyciągnąć? Czy jest gdzieś miejsce? Ja się dorzucę, słowo!!![/QUOTE] Pracuję nad tym ;) nie było wyjścia. Ciągle nie ma wyjścia, to jest najgorsze :( Dzięki Kochana. Quote
gusia0106 Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 I co? I co? Ja też pomogę, byle nie miała takiej miny Quote
Ewa Marta Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Kiepsko mi się dzisiaj spało, bo ciągle mam przed oczami te jej oczy... Ja wiem, że takich psiaków jest masa, ale czasami spojrzysz w te konkretne oczy i nie zapomnisz.... Mysza działa i to jest najważniejsze. Potem będzie już tylko lepiej. Ja szukam pomocy finansowej wśród przyjaciół i powiem Wam, że nie tylko nam te oczy spać nie pozwoliły.... Wczoraj w nocy przygotowałam zdjęcia ciuszków dziecięcych i bucików. Zaczęłam nawet robić opisy, mogłabym pomierzyć wszystko, ale nie dam rady wystawić, bo naprawdę w połowie tygodnia ruszam na urlop i nie będę miała jak prowadzić bazarku. Gdyby ktoś przejął ode mnie te rzeczy i bazarek dokończył, możnaby zebrać dla suni jakąś kasę. Rzeczy nie jest dużo, w sumie dwadzieścia parę, więc nie byłaby to bardzo ciężka praca... Quote
mysza 1 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Hotel już mam zarezerwowany, 350 zł plus karma. Teraz czekam na wieści kiedy można ja zabrać, czy tam jest itd. Być może trzeba będzie po nią pojechać. Na razie nie zakładam wątku, nie chcę zapeszać. Quote
Recommended Posts