fiorsteinbock Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='giselle4']...nowych jest 9 psiaków ale dramat bo mamy juz 5 amstaffów:-(:mad:[/quote] Nie zdazymy ich oglaszac :-( Co ci ludzie wyprawiaja!!! :placz: Gisellciu, mam wykupione 2 ogloszenia w tv na caly miesiac, jedno dla Lolci, drugie docelowo dla Dropsika, zaczekamy do soboty i jesli dobrze pojdzie inna bide wstawimy!!! Kana z Bianca sa oglaszane, trzeba zdjecia mlodziutkiego i tez sie szybko wystawi...tylko, zeby dobre domki sie zglaszaly :shake: Jutro musimy nadgonic z robota! Quote
giselle4 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Nie zdazymy ich oglaszac :-( Co ci ludzie wyprawiaja!!! :placz: Gisellciu, mam wykupione 2 ogloszenia w tv na caly miesiac, jedno dla Lolci, drugie docelowo dla Dropsika, zaczekamy do soboty i jesli dobrze pojdzie inna bide wstawimy!!! Kana z Bianca sa oglaszane, trzeba zdjecia mlodziutkiego i tez sie szybko wystawi...tylko, zeby dobre domki sie zglaszaly :shake: Jutro musimy nadgonic z robota![/quote] Przepraszam ,po podrozy spalam snem sprawiedliwego ale juz dzialam jutro zrobimy fotki astkom i oneczkom i do gazety Edytko,jest zle tyle tych nowych Kana i Gabi juz w boksach na zewnątrz moja Czeska z Parkowa ...przezyje bo sa grzeczne:eviltong: ale gdzie reszte umiescic:shake: wiesz ze na ogólnym to loteria:-( Quote
fiorsteinbock Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Wiem Grazynko :-( a wciaz dochodza nowe psiaki, co mamy zrobic...:-( Dobrze, ze wypoczelas, nalezalo Ci sie. Jutro popracujemy na pelnych obrotach...Godzina wstepnie? :eviltong: Quote
giselle4 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Wiem Grazynko :-( a wciaz dochodza nowe psiaki, co mamy zrobic...:-( Dobrze, ze wypoczelas, nalezalo Ci sie. Jutro popracujemy na pelnych obrotach...Godzina wstepnie? :eviltong:[/quote] hihihi jak zwykle -11 w sobote ponoc mamy nowa wolontariuszke tak napisała:crazyeye: i odpisz mi na priva bo musze uzupełnic albo klapsa dostaniesz...jutro:eviltong: Quote
fiorsteinbock Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 ...Moj Boze! juz nawet cieżarne są karane! :eviltong: Quote
giselle4 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='fiorsteinbock']...Moj Boze! juz nawet cieżarne są karane! :eviltong:[/quote] sorry,dostaniesz dwa klapsy ...bo Was dwoje hihihi:eviltong: Quote
giselle4 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Edytko,wstaw w pierwszym poscie za szczeniaczki nowe fotki psiaków:loveu: moze znjada miejsce w sercach ludzi i zapomniałam o Gieniusiu on przepadnie na ogółnym trzeba zrobic jemu watek osobmy:-( Quote
fiorsteinbock Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Wstawilam damę uciekajaca... i psinke ze sznurkiem na szyi. Zuza nie dala sie sfotografowac, musi zaczekac Łobuziara. Strona 1 Quote
giselle4 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 ...Dziekuje pozniej zrobie wątek psinkom:-( Łajce bo ma fajne fotki i Twoje ukradne tez:) Quote
kamilawa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 nieeee! jeju, tyle astków macie? ja dopiero do domu wróciłam, tak to jest jak się rodzinka kłóci... :roll: Oczywiście w miarę możliwości pomogę, na ale.gratkę mozecie na 100% liczyć dla wszystkich psiaków :lol: Resztę zobaczymy... muszę podgonić u sunieczki jednej... Quote
kamilawa Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Podnosze :cool3:[/quote] I ja też :cool3: Quote
giselle4 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 ..nie zapominajcie o naszych psiakach na pierwsza:multi: Quote
fiorsteinbock Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [SIZE=4][B]Na str. 1 nowe bidy![/B][/SIZE] Trafil do nas Łagi, piesek w typie: zagadka ;) mozecie Cioteczki podrasowac?? Quote
kamilawa Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Edytko... mi Łagi wygląda na mix amstaffa z (i tu brzydko powiem) byle czym, czyli dopuszczeniem byleby były szczeniaczki bądź sunia sama poszła i z kimś ma teraz dzieci... :roll: Piękny jest. Spytaj cioteczek astkowych, ja tam pyszczek i budowę troszkę astka widzę :oops: Quote
kamilawa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Dobranoc azylowe psiaki :-([/quote] A teraz dzień dobry sierściuchy! :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Jutro bedziemu u pieskow. Mam nadzieje, ze nie przybylo nowych :shake: Quote
giselle4 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Jutro bedziemu u pieskow. Mam nadzieje, ze nie przybylo nowych :shake:[/quote] Trzy poszly do domku:loveu::loveu::loveu: Edytko,jest chyba jeden:crazyeye: Quote
kamilawa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 :multi::multi: ... Gisellko a były prezentowane na dogo? Poróbcie zdjęcia nowemu, dowiedzcie się czegoś o nim i ruszamy z szukaniem domku :razz: Quote
fiorsteinbock Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 łojojoj - ja juz nie ogarne :oops: Quote
Recommended Posts