fiorsteinbock Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Kamilko :) Jade dzisiaj do schroniska - pisz szybciutko, ktore Lalunie maja byc fotografowane :evil_lol: np nr postu i opis psiaka a pomysl odnosnie osobnego watku jest swietny!!! Quote
giselle4 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Kamila i Heksa']macie więcej zdjęć niuni? jakiś opis by się przydał, w jakim jest wieku? Jak sie nie myle to jest Sawa wrocila po 4 dniach z adopcji:-(dom bez małych dzieci potrzebny Quote
fiorsteinbock Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Na ostatniej fotce, jesli dobrze patrze - lezy jamniczek szorstkowlosy - o tego Jegomoscia chodzi? :) Bardzo On spokojny i nie pcha sie do krat, woli sobie obserwowac ludzi z oddali :-( Quote
kamilawa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Na ostatniej fotce, jesli dobrze patrze - lezy jamniczek szorstkowlosy - o tego Jegomoscia chodzi? :) Bardzo On spokojny i nie pcha sie do krat, woli sobie obserwowac ludzi z oddali :-( biedaczek :-( A ciotki jamnikowe poinformowane? :razz: Widać dużo takich szorstkich pięknych mordek. Szkoda, że ja do Was mam taki kawał drogi... Quote
giselle4 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Na ostatniej fotce, jesli dobrze patrze - lezy jamniczek szorstkowlosy - o tego Jegomoscia chodzi? :) Bardzo On spokojny i nie pcha sie do krat, woli sobie obserwowac ludzi z oddali :-( ZABIJ jestem taka ciemniara co sie tyczy ras....ze tylko ubic...:mad: ale dobrze ze Ty czuwasz:cool3: Quote
fiorsteinbock Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Hohoho, jakbys do Nas dolaczyla to bylaby ekipa do pozazdroszczenia :cool3: działoby sie okrutnie - baterie w aparacie zuuzyte, łącze netowe zawieszone hehhee - same pozytywne dzialania! :cunao: Moze pomysl o zmianie otoczenia, u nas jest naprawde pieknie :multi: Quote
kamilawa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Edytko, obfoć mi proszę wszystkie szorściaki. :evil_lol: Piękny jest ten z przedostatniej fotki :loveu: Zawsze zapas fotek nie zaszkodzi :evil_lol: Oj, ale u mnie też źle nie jest, nie ma to jak mazury :lol: Ale może kiedyyś :cool3: Quote
fiorsteinbock Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 A widzialas siersciuszka Lole: http://www.dogomania.pl/forum/f28/oddam-tobie-serce-tylko-daj-mi-szanse-na-imie-mi-lola-143042/ jej uroda mnie powala na kolana!!! :loveu: Quote
kamilawa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='fiorsteinbock']A widzialas siersciuszka Lole: http://www.dogomania.pl/forum/f28/oddam-tobie-serce-tylko-daj-mi-szanse-na-imie-mi-lola-143042/ jej uroda mnie powala na kolana!!! :loveu: O nią mi chodziło ! Przepiękna niunia! :loveu: A tak przy okazji, proszę zajrzyjcie tutaj, bo cioteczek prawie żadnych u nas nie ma... http://www.dogomania.pl/forum/f1168/dzeki-z-pseudohodowli-szuka-wspanialego-domku-schronisko-ilawa-143197/ Quote
gameta Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Jamnior = Isadora7 :p Takie czarne na ostatnim zdjęciu postu 73 - wygląda sznaucerowato = Malawaszka. A wogóle cudo i powinno szybko do domu naginać... Quote
kamilawa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Dziewczyny pewnie dziś porobią fajne fotki jamniorowi to i się oddzielny watek założy, tak szybciej cioteczki od rasy się zlecą ;) Quote
Kamila_ Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 ja bardziej od owczarkowatych :diabloti: i tą niunię mi sfocić jak można. Grażynko, w opisie będę pamiętać o domku bez małych dzieci ;) potrzebny mi opis i więcej zdjeć :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Kamila i Heksa napisał(a):ja bardziej od owczarkowatych :diabloti: i tą niunię mi sfocić jak można. Grażynko, w opisie będę pamiętać o domku bez małych dzieci ;) potrzebny mi opis i więcej zdjeć :loveu: KAMILKO..nie mamy zdjec suni SAWY... Poszla do nooowego domku :multi::cool3: hahhhaha to ci niespodzianka!!! Quote
fiorsteinbock Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Biore sie Cioteczki za obrobke fotek i dzialamy! Quote
kamilawa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Kurcze, widzę, że nie tylko ja mam dobry dzień! od nas ze schronu 3 psy mają domki ! :multi: Trzymam kciuki, żeby mała już nie wróciła z adopcji. A ja czekam na fotki ! ;) Quote
giselle4 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Kamila i Heksa napisał(a):ja bardziej od owczarkowatych :diabloti: i tą niunię mi sfocić jak można. Grażynko, w opisie będę pamiętać o domku bez małych dzieci ;) potrzebny mi opis i więcej zdjeć :loveu: Kama,Sawa poszla ale jest jeszcze Graszaka,Greta,Dianka pozniej wstawie fotki.....młode i ładne panieneczki:multi::loveu: Quote
giselle4 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Biore sie Cioteczki za obrobke fotek i dzialamy! Robisz wątek ,,siersciuchów,,bo tych tez mamy sporo... Edit,dziekuje mówie ze Ty to masz ,,kopa,,:evil_lol: UMAWIAJ SIE Z TZ...NA SOBOTE.TY POJEDZIESZ W TRASE A JA WYKĄPIE WSZYSTKIE KUDŁATE I PAWEŁKA Quote
fiorsteinbock Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Cioteczki! muszę się podzielić z Wami tym zdjęciem. Pełna egzotyka i osobliwość :) Przedstawiamy na pierwszym planie GRĘTĘ (zw. hieną) w tle dziewczyna JOCKERa :evil_lol: Humor mi się poprawia patrząc na nie...nie mogę wziąć się za pożyteczną pracę :loveu: Quote
kamilawa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Aż mamę zawołałam do komputera :evil_lol: Wspaniałe psy! Czyżby to był tak piękny uśmiech? :lol: Quote
gameta Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 fiorsteinbock przestań się bawić fotoshopem :diabloti: Szczerze mówiąc, dziewczyna Jockera jest upiorna :roll: Chciałabym, żeby mi się ten uśmiech nie przyśnił :cool1: Quote
fiorsteinbock Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Kochana! to natura :) az tak nie znam Photoshopa :evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 DZIEWCZYNY, pomocy! Czy to jest pies mocno w typie wyżła? Quote
Recommended Posts