gameta Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 tak, uważam, że mocno jest w typie wyżła :) Nie wiem tylko, która jest od wyżłów :roll: Quote
kamilawa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 :crazyeye: Na już oddzielny wątek i ciotki zaprosić. Jest bardzo w typie. Quote
fiorsteinbock Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Piękny pies! Probuje ogarnąć zdjęcia - tyle jest tych psiakow...kazdy zasluguje na osobny watek :-( Ale pokolei. Zaczniemy od wyżła, jamniczki są dwa - szorstkowłose, ale zdjęcia to kiepskie mi wyszły...:angryy: Wyżeł zgłoszony na główny wątek adopcyjny tej rasy: http://www.dogomania.pl/forum/f12/wyzly-szorstkowlose-krotkowlose-kto-przygarnie-18981/index27.html Wyslalam tez info do Cioteczek z tamtego forum Quote
fiorsteinbock Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/jamniki-w-schronisku-zabierzmy-je-do-domu-143503/ Dwa sliczne jamniki z Azyla. Jutro uzupelnie dane, bo padam czolem na klawiature :evil_lol: Quote
giselle4 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Kochana! to natura :) az tak nie znam Photoshopa :evil_lol: cioteczki kochane to tylko Greta i Dianka slicznowy ktore potrzebują domkow.....:evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 giselle4 napisał(a):...Nie to GRETA I Dianka:loveu: ...oooops! Dobrze, że czuwasz :) Quote
giselle4 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='fiorsteinbock']...oooops! Dobrze, że czuwasz :) zas Graszka to ta sunieczka[nie rozumiem jak mogłas pomylic ,przeciez do mnie podobna jak dwie krople wody,Ta:eviltong:] Graszka Graszka [nie Grazka hihihi dlaczego? nie wiem] Quote
giselle4 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1155/pawel-dostal-imie-po-osobie-ktora-zgotowala-jemu-ten-los-143559/ dziękuje za fotki Edytko:loveu: Quote
fiorsteinbock Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Mamy również owieczkę Dolly :cool3: założy się wątek, tylko pozbieram dane psiaków! Dla tej małej dwójeczki też trzeba szybciutko znaleźć dom, w tej chwili są wesołymi młodzikami - nie możemy pozwolić, aby to się zmieniło!: Dla tego Pana też będzie wątek: Spójrzcie na niego...: Quote
kamilawa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 ja nie wiem skąd Wy takie cuda bierzecie :loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 ...jutro uzupełnimy nie pamiatam wszystkich imion i wieku chyba ze Edytka dzisiaj zapytała?:eviltong: Quote
giselle4 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 i szesc nowych i pieknych psiaków onki ,kundelki oraz labradorka mix ale wielka jak dom.....fotki bedą i wczoraj szczeniak onka przywiazany na bazarze czekał do nocy az zaczął płakac i Straz Miejska w nocy przywiozła do schronu:-( Quote
kamilawa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 :placz: Brak słów po prostu! Ja nie wiem jak można psa swojego zostawić... :shake: Jak już będą fotki i chociaż krótkie opisy to oczywiście pomogę jak tylko potrafię. Powybijać albo wysterylizować takich ludzi :shake: Quote
Kamila_ Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 eh... Gisselko onkowatymi i donkowatymi do mnie :eviltong: w tym tygodniu już czwórce domek znalazłam :multi: Quote
kamilawa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Kamila i Heksa']w tym tygodniu już czwórce domek znalazłam :multi: Kamilko (piękne masz imię, hehe:evil_lol:) jak Ty to robisz!? ja też tak chcę... :-( Może i mi pomożesz ? :razz: Sagunia od szczeniaka jest u nas w schronie, a to taka cudowna suczynka: http://www.dogomania.pl/forum/f1168/saga-mloda-sunia-mix-od-2-lat-czeka-na-dom-ilawa-141404/ Quote
fiorsteinbock Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 giselle4 napisał(a):i szesc nowych i pieknych psiaków onki ,kundelki oraz labradorka mix ale wielka jak dom.....fotki bedą i wczoraj szczeniak onka przywiazany na bazarze czekał do nocy az zaczął płakac i Straz Miejska w nocy przywiozła do schronu:-( :angryy::angryy::angryy: coz mozna napisac Gisellciu...:-( Quote
giselle4 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Kamila i Heksa napisał(a):eh... Gisselko onkowatymi i donkowatymi do mnie :eviltong: w tym tygodniu już czwórce domek znalazłam :multi: Podesle w poniedziałek jak nie wyjade... ale mysle ze nie:shake: wiesz,jak weszlam na kwarantanne to znaniemowiłam:eviltong: nooo i musze wysłac Panu na maile nasze labkowate...bo zdecydował sie na Lobo ale nasz Lobus ma juz domek a Pan całkiem ....całkiem:evil_lol: Quote
kamilawa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Gisellko, masz może fotki tych psiaków? Przydałoby się szybko je poogłaszać, po co biedaki w schronie mają czekać... Quote
giselle4 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 kamilawa napisał(a):Gisellko, masz może fotki tych psiaków? Przydałoby się szybko je poogłaszać, po co biedaki w schronie mają czekać... Sobota nie byla do fotografowania To był czas na kosmetyke Perełki i Rozy troche na karmienie,pojenie psiaków na glaskanie oraz na przeniesienie jednego na izolatyke..... fotki zrobimy ....Edytka robi je superasne:multi: bo psy oryginalne i naprawde piekne Quote
kamilawa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 No to poczekamy ;) Ważne, że teraz perełka i Różyczka lepiej się mają :lol: Quote
Kamila_ Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 giselle4 napisał(a):Podesle w poniedziałek jak nie wyjade... ale mysle ze nie:shake: wiesz,jak weszlam na kwarantanne to znaniemowiłam:eviltong: nooo i musze wysłac Panu na maile nasze labkowate...bo zdecydował sie na Lobo ale nasz Lobus ma juz domek a Pan całkiem ....całkiem:evil_lol: :evil_lol::crazyeye: koniecznie się musi zdecydować :diabloti: Quote
fiorsteinbock Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Pomimo swojej urody, madrosci i indywidualizmu czlowiek wciaz je krzywdzi!!! Nie rozumiem dlaczego?! kto daje mu prawo?! :-( Quote
fiorsteinbock Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Przepraszam za offa: http://www.dogomania.pl/forum/f1206/pomoz-w-schwytaniu-zwyrodnialych-potworow-z-gorzowa-wielkopolskiego-143752/ uwaga! drastyczne! Quote
Recommended Posts