Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej!
Co do Rhodezianow to jest sa po jednym w klasie z wyjatkiem psy klasa championow - tam sa dwa. Sa sedziowane jako ostatnie na ringui wiec mysle ze wejda kolo 12-14.
Reszty nie zdazylam sprawdzic bo bylo troche roboty a Yorkow bylo duzo.

Dorota - Ty to nie marudz bo wiesz chyba to co chcialas :wink:

Pozdrawiam i do zobaczenia

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymam kciuki za wszystkich uczestników wystawy w Lublinie, a w szczególności za uczestników DGM!
Jak juz będziecie w domach, po wystawie, ochłoniecie z emocji i stressu - pochwalcie się, napiszcie, co sadzicie o wystawie, jak organizacja itp. Ewentualnie - co nie daj Boże - piszcie na topik "Skandale sędziowskie".
All the best!
Pzdr.

Posted

Heh, spanikowałam :oops: Czy znajdzie się ktoś, kto umiejętnie pokaże moją yoreczkę? Dziś w York Centrum p. Ania ją pięknie ustawiła, jak tak nie potrafię :( Wiem, że to trochę późno, ale nie chcę wszystkiego zepsuć. Chodzi o klasę pośrednią.

Posted

Byłam, przeżyłam, mamy ocenę bardzo dobrą z lokatą 4, jestem bardzo dumna z mojej niuńki :D jak na debiut zarówno jej jak i mój to uważam że wspaniale :)

Posted

Izoldas napisał(a):
Byłam, przeżyłam, mamy ocenę bardzo dobrą z lokatą 4, jestem bardzo dumna z mojej niuńki :D jak na debiut zarówno jej jak i mój to uważam że wspaniale :)

Gratulacje !!!!

Ja też mama yorkę moja non strop zajmuje II lokatę ma już nawet CWC

Posted

Moja Af II dosk w otwartej, przegrala z pozniejsza Zw. Klubu :-) z ktora miala przyjemnosc wygrac w zeszlym roku ;-)

A co najlepsze dwa dzieciaczki mojej kolezanki wziely Mł. Zw. Klubu :-) BOSKO :D

a wyniki flatow wrzucilam jak zwykle TU

Posted

Gratuluję wszystkim zdobytych tytułów, medali i wniosków. Oraz tym, którym się nie powiodło. Głowa do góry. Już naprawdę niedługo są następne wystawy i nowe nadzieje! Już w następny weekend możemy zobaczyć się w Opolu, a potem jeszcze ho, ho, ho wystaw.
A czy były jakieś baski - wg mojej przedwystawowej oceny - basków nie było. Ale może ja się mylę.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany stawką swojej rasy na wystawie CAC w m. Turkeve/Węgry - zapraszam na topik "CAC-Turkeve/Węgry, 16.04.2005 r.). - trochę nie na temat , sorki.
Pzdr.

Posted

Posokowiec bawarski

PSY

klasa mlodziezy
AMOR Wirazka z Pruchnej

klasa uzytkowa
BOLTON Czarnonosa Czereda - musial byc BOB bo w BISach wygral Bisa Uzytkowych i zdaje sie BOG

SUKI

klasa szczeniat
ROSA Swiatkowa Sfora

klasa mlodziezy
KURACJA z Zywieckich Laczek

Posted

Posokowiec bawarski

PSY

klasa mlodziezy
AMOR Wirazka z Pruchnej

klasa uzytkowa
BOLTON Czarnonosa Czereda - musial byc BOB bo w BISach wygral Bisa Uzytkowych i zdaje sie BOG

SUKI

klasa szczeniat
ROSA Swiatkowa Sfora

klasa mlodziezy
KURACJA z Zywieckich Laczek

A my kolejne Zwyciestwo Mlodziezy :)