Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*kleo*']Czyżby wizyta u fryzjera zaliczona? Bo widzę, że wyczesana i uchole zrobione :)

[quote name='Doti1986']I chyba włoski na mordce podcięte bo tak ładnie się układają:)

[quote name='Karolina&Lucky']I włos taki 'inny', bardziej prosty :)

Witam:) Tak, byłyśmy wczoraj w salonie piękności hihi i troszkę obciełam jej włoski na łapkach i mordce:), poszłyśmy tam w sumie dlatego, gdyz a z wstyd się przyznać nie mohgłam do końca poradzić sobie z jej kołtunami pod paszkami szczególnie. Pani ją natłuściła jakimś cudkiem i pięknie rozczesała a na koniec kapiel i wyszłą cudna, błyszcząca dama:):)

[quote name='iwa63']Witamy piekną Yokunię
Widzę że ulubione miejsce Yoko to parapecik -ale słodką minkę zrobiła http://i50.tinypic.com/29mx1ms.jpg

Rzeczywiście parapet przy biurku to jej ulubione miejsce:) wskakuje tam z łóżka jak kotek a nie mały psiak:)

Posted

ciąg dalszy
[FONT=Arial Black, sans-serif]
[SIZE=3][FONT=Arial Black, sans-serif][FONT=Times New Roman, serif][SIZE=2][/FONT]

[FONT=Times New Roman, serif][/FONT]

[/FONT][/FONT]

Posted

Witam. Ja jestem tak zniechecona tym jak dziala forum, ze szok. U mnie strona otwiera sie ( jesli w ogole sie otworzy) 5 min.
Ale to nie zmienia faktu, ze Yokula jest sliczna a na tym parapecie wyglada przeslodko.