Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jot11']Hej,też się witam .U mnie też jak na razie dobrze działa dogo :multi:[/QUOTE]

[quote name='*kleo*']Ja też się witam, póki nie zamula :)[/QUOTE]

Nadal działa świetnie :) Chyba cud jakiś ;)

Posted

Cześć Asiu. Dogo działa to choć taka przyjemnośc , bo zamieć u nas psuje humor od rana. Nawet z garażu nie udało mi sie wyjechać bo ogromna czapa śniegu z dachu zawaliła brame. Musze sie z łopatą przeprosić

Posted

my codziennie ula rano odśnieżamy łopatą samochód przed blokiem, śnieg sypie a pługi zgarniaja go na bok a tam stoją auta wzdłuż ulicy i robi sie problem:) tak wiec z łopata jesteśmy za pan brat

Posted

[quote name='dysia-u']no to zapraszam do mnie hihi masz wprawe tylko twoich pazurków szkoda, juz lepiej siedż se u siebie[/QUOTE]

Oj tam pazurki, mogę przyjechać, odśnieżę a Ty zrobisz grzańca i już będzie dobrze:):)

Posted

[quote name='Yoko2009']Oj tam pazurki, mogę przyjechać, odśnieżę a Ty zrobisz grzańca i już będzie dobrze:):)[/QUOTE]

Odsniezajcie a potem przyjedziecie wszystkie do mnie ja Wam te pazurki ponaprawiam;)

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Odsniezajcie a potem przyjedziecie wszystkie do mnie ja Wam te pazurki ponaprawiam;)[/QUOTE]

No to juz teraz nawet nie będę sie zastanawiała, wsiadam i jadę:)