Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy piękną Yokunię i jej Panią :iloveyou:. Zdjęcia z działeczki cudne, ale czemu się dziwić przy takiej modelce nie mogą być inne :loveu::loveu::loveu:. Strasznie podoba mi się Wasz nowy banerek - jest śliczny !!! Pozdrawiamy cieplutko i zapraszamy do obejrzenia naszych nowych fotek ;)

Posted

Witamy w środę.
U nas słoneczko świeci.
:Cool!:

Ps.jeśli to nie tajemnica,gdzie można kupić takie piękne kurteczki?
Muszę dla Bella też na jesień kupić,bo wieczorami trzęsie się jak galareta.

:bye::B-fly::hand:

Posted

[quote name='Yoko2009']Witam witam dziewczynki, strasznie mało czasu mam ostatnio na komputer, praca, dom lekcje z dzieciakami koszmar...kiedy te wakacje znowu będą??????????????[/quote]

Mozesz korzystac z mojego wolnego czasu, bo mam jeszcze tydzien wakacji ;)

Posted

[quote name='Yoko2009']Ale Tobie zazdroszczę Nati, u mnie nie ma chwili wolnego , cały czas coś:( ale pocieszajace jest to że nie tylko u mnie tak jest:)[/quote]
oj ja Cie rozumiem siedzialam dzis nad matma pol dnia:roll:wrr
ja tez chce miec wakacje:placz:znaczy zeby moje dziecko mialo :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']oj ja Cie rozumiem siedzialam dzis nad matma pol dnia:roll:wrr
ja tez chce miec wakacje:placz:znaczy zeby moje dziecko mialo :evil_lol:[/quote]

ojjj współczuję :evil_lol:

Posted

[quote name='laurin']ojjj współczuję :evil_lol:[/quote]

noo a wszystko przed Tobą:evil_lol: malo tego bedziesz przez to przechodzic 2 razy:evil_lol: to ja Ci tez juz wspolczuje:evil_lol:

Posted

Witamy i uciekamy do spanka :sleep2: Ja też się przyłączam do apelu o wcześniejsze wakacje :evil_lol:. Moja córka w tym roku kończy gimnazjum, ale ja chyba wcześniej oszaleję :angryy:

Posted

Ja mam podwójne lekcje, raz II kl gimnazjum a drugi raz IV kl podstawówki i zero czasu dla siebie, żeby tak spokojnie posiedzieć sobie na Dogo bez żadnego " mamoooo" w tle :):)
Miłego dzionka życzę, już prawie weekend!!!!!