Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu śliczne te fotki, w różu jej super
fryzurke na zime zapuszczacie czy będzie jakieś skracanko?
my teraz wybieramy si e na spacer na Zarabie. Musimy sprawdzić czy skutków powodzi już nie widać
miłego dnia
u nas taka cudna pogoda że aż grzech w domu siedzieć

Posted

Cześć Asiu :)
Jeszcze do Ciebie dzisiaj zdążyłam zajrzeć, bo jestem na brata komputerze, i mam ograniczony czas ;)
Ale zdjęcia Yoko w bluzie widziałam - ślicznotka z niej :)

Posted

[quote name='jot11']Cześć Asica i Yokusia :multi:
Cześć Jola
[quote name='Connected']Yoko taka piękna , aż Pączul się na nią zapatrzył :loveu: :lol:
Fotki wszystkie ładne, więc nie cytuję :eviltong:
Witam się :multi:
Dziekujemy bardzo
[quote name='agamewa']Witamy się:multi:
Cześć Aga
[quote name='dysia-u']ja też wpadłam powiedzieć że piekna pogoda i zyć się chce
Cześć Ula, ciekawe gdzie ta piękna pogoda???? U nas pochmurnie, zimno i na deszcz sie zbiera, aaaa i jeszcze wieje
[quote name='Karolina.']Ale Yoko ma już długi włos :) Chyba ostatnio taki nowy trend na dogo :D Ale to w sumie dobrze ;)
hej Karola, Yoko ma długie tylko na łapkach i firanka, grzbiet po letnim cięciu dopiero odrasta:)
[quote name='*kleo*']http://i52.tinypic.com/6olj6b.jpg oj jakie przerażenie w oczach :eviltong: brzydal pańcia, psa kąpie :evil_lol:

Cześć Asiu :p
Hej Klaudia, ona tak ma zawsze jak tylko wypowiem słowo kąpiel, ale co dziwne jak wracamy z dworu i ma czrne, całe w piachu łapy to sama idzie do wanny i nawet próbuje wskoczyc, zeby jej łapska umyć i wtedy nie ma strachu:)

Czesć dziewczyny, zajrzę do Was za moment ale nie bedę pisała, bo jestem w pracy i nie będę przeginać hehehe.
Powiem Wam tylko, ze moje zamówione meble zamiast przyjechać po 15 listopada bedę miała juz w piątek i wszystkie moje plany malarskie wzieły w łeb:( miałąm w weekend zabrać sie za pokój syna a mój i drugiego syna w długi weekend a tu chyba mój będzie pierwszy , eh tak to jest jak sobie coś człowiek zaplanuje :):)

Pozdrawiam znad kawusi

Posted

Cześć :)
ja już kiedyś coś pisałam na ten temat, w którejś galerii było to poruszane . Od jakiegoś czasu staram się nie planować wszystkiego dokładnie, jak to miałam w zwyczaju bo przeważnie te plany nie wychodzą, albo przynajmniej jakaś część ich nie wyjdzie . Będziesz miała przyśpieszone malowanie :)