Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu wpadłam sie pożegnać i zostawić galerie pod waszą opieką. Wracam z początkiem sierpnia.
Aż nie chce mi się myśleć ile będe musiała nadrabiać po przyjeżdzie

Posted

Cześć dziewczyny, ja dzisiaj znowu gościnnie u znajomej (na temat mojego neta sie nie wypowiadam bo slag mnie już trafia:) dam kilka fotek żebyście naie zapomniały jak Yoko wygląda:)

Posted

I jeszcze dwie dzisiejsze

Ja w pracy zaglądam do waszych galerii codziennie ale pisać z pracy nie mogę:(
Oooo zapomniałabym... yoko ma ciążę urojoną a raczej to już po porodzie jest eheheh nosiła prosiaczka gumowego piszczącego jako swojego szczeniora, dbała bardzo o niego sie nim opiekowała...dopóki wredna pańcia nie zabrała i schowała jak załapałam co z czym:)
wczoraj biegała po całym domu i szukała, se spaceru szybko do domu i szukała a dzisiaj już jest spokojniejsza tylko ma trochę mleka jak mocnej nacisnę:(, nie wiem czy z czymś takim do weta powinnam iść? może przepiszej coś na zatrzymanie mleka??

Posted

Śliczna Yokusia :p

Nie wyciskaj mleka, bo naprodukuje więcej. Yoko jeszcze młodziutka jest nie? Ja bym na Twoim miejscu rozważyła sterylkę w tej sytuacji.

Posted

No cześć Yokusie, foteczki śliczne, Yoko wygląda na szczęśliwą, zresztą nie dziwię się na łonie natury też bym była szczęśliwa:evil_lol:.
O współczujemy biednej Yokusi, z tego co wiem, teraz powinna mieć duzo ruchu i należy zabrac jej wszystkie piszczące zabaweczki:shake:
Zapraszamy do nas:lol:

Posted

Zabaweczki juz dawno zabrane a młoda wraca do siebie:)
Co do sterylki to mam problem z moim mężczyzną, wiec narazie muszę liczyć na to to był pieerwszy i ostatni raz:) a jak nie to zobaczymy:)

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Co do sterylki to mam problem z moim mężczyzną, wiec narazie muszę liczyć na to to był pieerwszy i ostatni raz:) a jak nie to zobaczymy:)

Nie licz na to, jak raz miała to możesz się spodziewać, że tak będzie za każdym razem.

Twój mężczyzna kocha Yoko? To mu uświadom, że sterylka to dla jej dobra i dłuższego życia, bo ciąże urojone mogą prowadzić do ropomacicza, nowotworu gruczołu mlekowego bądź narządów rodnych. No i na pewno nie jest to komfort psychiczny dla suki, która przechodzi ciążę urojoną. Lepiej zrobić to dopóki suka jeszcze młoda.

Posted

Witam niedzielnie:)
Yoko wczoraj miała bliskie spotkanie z maszynka Nati hihihi i otao jak piękna panieneczka z niej jest teraz gotowa na wyjazd na wczasy i kąpiele w jeziorki ehheeh

ładne mam ząbki????

Posted

Witam, mam wczorajsze fotki najpierw z leniwego spacerku, wyszłyśmy pospacerować tzn. ja wyszłam pospacerować bo Yoko poleżeć sobie na schodach z patykiem heheh

a tu już z działeczki

Posted

A na działkach spotkaliśmy kawalera, powiem tak wyglądał jak York mutant, był o conajmniej półtora raza wiekszy od Yoko a ona do najmniejszych nie nalezy. Muszę przyznać że włos miał bardzo długi i gruby tylko troszku potargany jak to na działce. Szedł za nami całą drgę do naszej działki, Yoko była na rekach bo kawaler był strasznie nachalny, nawet na mnie skakał jak ją ytzymałam a potem warował przy bramce...same zobaczcie
na fotkach jednak nie widać jaki on wielki