zadra Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Kliknij jedną z ikon szybkiej odpowiedzi w postach powyżej w celu aktywacji tego okna. Quote
zadra Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Milo vel Pan Pikus czuje sie bardzo dobrze wszystkie objawy skorne ustąpiły.Jest zdrowy.W stosunku do naszych zwierzat (cztery koty i dwie suczki) jest wesoły i zaczepny,prowokuje je do zabawy.Blyskawicznie uczy się nowych rzeczy tj. załatwiania potrzeb fizjologicznych na dworze,chodzenia po schodach, naśladowania zachowań doroslych psów. Podczas spaceru obserwuje mnie i zbytnio się nie oddala,doskonale reaguje na przywolywanie. Milus jest też bardzo sprytny.Pomimo,że jest malutki pierwszy dopada do smakołyka nagrody. Kiedy rano wstaję jest bardzo stęskniony i czeka na głaskanie.Siadam więc na krześle,piję ulubiną kawę a Miluś leżąc nieruchomo na kolanach czule spogląda w moje oczy.Już nic więcej do szczęścia nie potrzebuję.Ten szkrab potrzebuje dużo ciepła i miłości .Mam nadzieję,że znajdzie odpowiedni dom. Quote
robkowa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Witaj zadra na Dogomani :multi: cieszę się że z Milusiem już lepiej:multi: Quote
sacred PIRANHA Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 paulina robi psinom właśnie ogłoszenia, wrzuci tutaj linki, namiary tel daje na Tole a maila wstawia mojego - tylko tak mogę Cię Tolu odciążyć bo mój tel nadal padnięty:shake: Quote
LadyS Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Na prośbę Lidki, robię psiakom ogłoszenia. Najpierw Milo: Czeka na: adopcje.org, ojej.pl, sprzedasz.pl Milo, słodki szczeniak szuka domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Milo, słodki szczeniak szuka domu Marzyłeś zawsze o szczeniaku, który pozo / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Milo, mały słodki szczeniak szuka domu Zamość - Adin.pl Milo, mały słodki szczeniak szuka domu - Zamość - Zwierzęta Prev ----------------------- Klusek: Czeka na: adopcje.org, sprzedasz.pl, ojej.pl Klusek - słodki szczeniak szuka domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Klusek, mały słodki szczeniak szuka domu Klusek, słodki szczeniak szuka domu Zamość - Adin.pl Prev Klusek, słodki szczeniak szuka domu - Zamość - Zwierzęta Quote
Tola Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Dziękuję:loveu: Klusek i Milo do domków! Quote
zadra Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Pan Pikuś rzadzi.Tak ma Wielki umysł w nikczemnym ciele.Nie widzi powodow do kompleksów Umyslowo wyrasta ponad posturę.Koncentracja psotnej inteligencji.Jeśli nie obawisz się porownań przygarnij Pana Pikuśia vel Miluśia. Quote
andzia_F Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Dziękujemy za ogłoszenia szczeniaków. Klusek ma sie dobrze, jest z niego mały rozrabiaka. Koty ustawia po kątach, nawet królik nie ma spokoju, ucieka tam gdzie najwyżej może. Duzo je i już prawie załatwia się na dworze (czasami da znać a czasami niestety jeszcze zrobi w domu). Też potrzebuje dużo czułości. No śpi nadal w łóżku, więc wtula się tak słodko obok głowy, niestety nie ma mowy o spaniu w nogach. Próbuje naśladować naszego wilczura i biega za kijem ale jeszcze go nie przynosi. Oby miał ciepły dom., bo zasługuje na to.;) Quote
zadra Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Miluś był dzisiaj pierwszy raz na spacerze.Ubrany w szeleczki i na smyczy dumnie kroczyl po osiedlu.Na poczatku troszeczkę się bał,ale szybko zalapał na czym rzecz polega. Quote
andzia_F Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 zadra napisał(a):Miluś był dzisiaj pierwszy raz na spacerze.Ubrany w szeleczki i na smyczy dumnie kroczyl po osiedlu.Na poczatku troszeczkę się bał,ale szybko zalapał na czym rzecz polega. O no to fajnie, czyli sobie poradził. super, teraz juz będzie tylko lepiej Quote
LadyS Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Jutro do Ciebie, Tolu, powinna dzwonić Pani zainteresowana Kluskiem - mieszka w Wawie w bloku, mieszkanie 3pok, 5 osob(3 dorosłe + 2 dzieci - 12-13 lat) + kot, mieli już psa. Dom nie jest sprawdzony - mailowałam z Panią, napisałam o koniecznosci kastracji i umowie adopcyjnej, a takze o wizytach - zrozumiala i wstepnie sie zgodzila. Quote
andzia_F Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 ladySwallow napisał(a):Jutro do Ciebie, Tolu, powinna dzwonić Pani zainteresowana Kluskiem - mieszka w Wawie w bloku, mieszkanie 3pok, 5 osob(3 dorosłe + 2 dzieci - 12-13 lat) + kot, mieli już psa. Dom nie jest sprawdzony - mailowałam z Panią, napisałam o koniecznosci kastracji i umowie adopcyjnej, a takze o wizytach - zrozumiala i wstepnie sie zgodzila. Kastracji? To psy kastrujemy? Nie mam informacji odnosnie tego domu w werbkowicach, tzn mój brat nie znalazł takiego adresu. Ciapa, zamiast wejść do pierwszego lepszego i domu i spytać to poprostu stwierdził,że nie może znaleść. Ale dzisiaj ma pójść jeszcze raz. Może to mieszkanie w bloku było by dobre. Mogłabym ewentualnie sprawdzić ten dom, gdyby nie było chętnych. Quote
zadra Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Miluluś ani razu nie zalatwil się wczoraj w domu.Miluś rządzi !!!! Quote
robkowa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 nowe zdjęcia Kluska: więcej narazie nie wklejam skoro jest szansa na dom Quote
robkowa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Zapraszam na wątek kolejnej porzuconej suczki z maluchami: http://www.dogomania.pl/forum/f1157/porzucona-biala-suczka-szorstkowlosa-z-maluchami-146771/ Quote
zadra Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Klusek jest świetny.I to spojrzenie ...... Quote
Torusia Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 brawa dla Milusia a Klusek wygląda na pieszczocha Quote
andzia_F Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Witam Wszystkich Chciałam poinformować, ze Klusek jedzie dzisiaj do swojego nowego domu w Zamościu.Państwo mają dom z ogrodem na osiedlu przy lotnisku mokrym. Wiem, że Kluskiem była zainteresowana pani z warszawy, no ale jakoś trzeba będzie powiedzieć, że psiak ma już dom.(mam nadzieję, że nie będzie z tym problemu?) Państwo z Zamościa są zachwyceni kluskiem i tym co wyprawia na tym "swoim" łóżku:cool3: Dom jest sprawdzony, zapewniam. Będzie miał kolegę, małego kotka, ale do kotów to on jest przyzwyczajony, teraz mieszkał z trzema kotami.:lol: Quote
Jo37 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Gratulacje dla psinki . Może tej pani z Warszawy pokazać te podrzucone szczeniaczki. Quote
PATIULA Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Miło mi napisać, że Miluś ma już też nowy dom, w Legionowie - jesteśmy już po spotkaniu przedadopcyjnym, bardzo bardzo pozytywnym :smile: Pani z doświadczeniem z pieskami, córka 7 lat, na tej samej posesji w oddzielnym domu rodzice - bardzo wszyscy czekają. Na posesji mieszka duży pies, zsocjalizowany już jako dorosły z małym kotkiem. Miluś będzie mieszkał w domu. Będziemy tam raz na jakiś czas z przyjemnością zaglądać :) Już na Milusia czekają, pod koniec otrzymałam pytanie, czy mogą już kupować akcesoria i zabawki :) Więcej w wątku http://www.dogomania.pl/forum/f1157/fado-milo-dwa-male-szczeniaczki-spaly-na-betonie-szukaja-domu-144341/index8.html Pozdrawiam! Quote
andzia_F Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Witam Chciałam Wszystkim podziękować bardzo, ale to bardzo za pomoc w znalezieniu domów dla psiaków znalezionych na terenie jesdnostki. Mój brat (który je znalazł) również dziękuję. Nie poradzilibysmy sobie z 6 szczeniakami, a zostawić je to nie wchodziło w grę. Cieszymy się, że wszystkie szczęściarze znalazły domy.:multi: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ale moznaby pomyslec o sterylizacji tych suczek z jednostki. Quote
sacred PIRANHA Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):ale moznaby pomyslec o sterylizacji tych suczek z jednostki. to jest bezwględnie konieczne bo za chwilę znów będą kolejne szczeniaczki do ratowania a nie o to przecież chodzi... tylko znów pojawia się problem jak je złapać i gdzie umieścić :roll: Quote
Recommended Posts