Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
rozmawiałam z Piranią ,mówiła ze szczeniaki są tragicznie zarobaczone:shake:

I zapchlone.
Pisala o tym na watku.
Biedne maLUCHY.
Trzeba bedzie koniecznie powtorzyc odrobazcenie

Posted

funia napisał(a):
Po niedzieli trzeba uderzyć do gminy i udowodnić im ,ze jednak to ich sprawa:roll:

Gmina twierdzi, ze to teren zamknięty i nic im do tego:roll:
Ale cos trzeba koniecznie robic .

Posted

no moje tymczasowe maluchy są niby dwa, ale stworzonek na sobie i w sobie to one mają oj mają:shake:
Fado (jasny nr 5) się tak drapie i piszczy przy tym ,że moje z popłochem uciekają bo sie boją że wezme ten pisk za to że to niby one coś zrobiły i sie im dostanie:evil_lol:
dziś je zapudrowałam i czekam na efekt make-up -u w formie zdechniętych pchełek:diabloti:
z uporem maniaka oglądam tez ich kupencje, nadal proporcje robalów do treści właściwej na korzyść obleńców:diabloti:

Posted

Witam
To może ja coś od siebie!
Pieski są żywe już szczekają i się bawią. Rzeczywiście maja tego robactwa w sobie i na sobie. Zostały wykąpane i trochę mniej się drapią ale jeszcze jutro będziemy pozbywać się pcheł.
Nr1 śpi na plecach z łapami w górze (to jego ulubiona pozycja):cool3:
Jasno brązowy jest najbardziej ruchliwy i zadziorny, mimo tego, że najmniej je.
Pozostałe psiaki też są słodkie.
Mamy nadzieję, że wszystkie pieski znajdą domy, bo na prawdę są piękne:lol:

Posted

No i mam nadzieję, że uda się pomóc matce, bo rzeczywiście zaraz będą następne szczeniaki. Suka była dość wrogo nastawiona, no nic dziwnego zabieraliśmy jej małe. Ale myślę, że ona już je tak pomału zostawiała.:roll: Mam nadzieję, że jej nic nie będzie.

Posted

Cioteczki, a moze jakies imiona:cool3:
Chcialam tu jeszcze raz podziękowac andzi_F i jej bratu za pomoc:lol:
Dzięki nim reszta szczeniakow ma DT

Posted

Fado i Milo zaliczyli dziś pranie,czyszczenie uszu i wyciągniecie kleszczy:roll:, puder od pcheł nadal w użyciu bo normalnie watahy tam po nich skaczą, kupska mniej ruchliwe, humory dopisują...mam foty tylko jak mi TZ zrzuci na lapka to wrzuce:roll:
generalnie jak na nie patrzę to mnie aż serce ściska że setki takich maluszków pałeta się gdzieś po ulicach wywalane jak śmieci:placz:
moje psy ...najstarszy i najagresywniejszy czyli Tim nadal uważa ze są to obiekty do ominięcia po prostu (mimo że śpią w jego budzie hihihi)
Abi odkryła pokłady macierzyńskie po raz kolejny (ach te wysterylizowane sunie :evil_lol:) a Fila chodzi w kloszu po operacji więc one sie jej boją:evil_lol:

Posted

U mnie pieski już brykają i dobrze się mają... Wczoraj były po raz kolejny kąpane. Na razie już nie mają robaków ale nadal mają pchły. Nazwaliśmy już pieski :razz: Chłopczyk nr 1 Baryłka nr 3 Klusek nr 4 Junior nr 6 Tiko :evil_lol: Jutro brat pójdzie do weterynarza z Tikiem bo ma coś z oczkiem. Pieski bardzo są towarzyskie i gdy zobaczą że ktoś idzie od razu podbiegają. Lubią też bawić się miedzy sobą i lubią bawić się pluszakami. Nasza sunia która jest wysterylizowana zaakceptowała pieski i ich pilnuje :razz:

Posted

andzia_F napisał(a):
U mnie pieski już brykają i dobrze się mają... Wczoraj były po raz kolejny kąpane. Na razie już nie mają robaków ale nadal mają pchły. Nazwaliśmy już pieski :razz: Chłopczyk nr 1 Baryłka nr 3 Klusek nr 4 Junior nr 6 Tiko :evil_lol: Jutro brat pójdzie do weterynarza z Tikiem bo ma coś z oczkiem. Pieski bardzo są towarzyskie i gdy zobaczą że ktoś idzie od razu podbiegają. Lubią też bawić się miedzy sobą i lubią bawić się pluszakami. Nasza sunia która jest wysterylizowana zaakceptowała pieski i ich pilnuje :razz:

Juz zmieniam:cool3:

Posted

no u nas kupki też dziś już martwe, pcheły skaczą jeszcze fuuuu:diabloti:
chłopaki mają świetne humory tylko nie rozumieją czemu tatuś Tim je omija szerokim łukiem a ciocia Fila od nich ucieka....tylko mamusia Abi je kocha i tuli:evil_lol:

Posted

Milo - maluteńki, króciutkie łapki- taki niskopodłogowiec
jest milusiński, bardzo pilnuje się człowieka, chodzi za mną krok w krok dosłownie, z psami ładnie się bawi nie używając ząbków tylko rozdając buziaki na lewo i prawo:loveu:

po prostu słodziak:loveu:

Posted

Fado- to typowy szczeniak - wiecznie głodny, wiecznie używający ząbków,lata i łapie za nogawki:diabloti: jak mu coś nie pasuje (np. nie może nadążyć za resztą psów) to siada i piszczy:evil_lol:
z ciekawostek : wlazł juz tatusiowi Timowi do miski jak ten jadł = już wie że nie wolno tego robić:diabloti:
Fado jest sporo wiekszy od swojego brata, ma dłuższe łapki, dłuższy węższy ryjek, generalnie jest zupełnie inny...jak nie brat:diabloti:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']zalozylam bąbelkom oddzielny wątek, bo się gubią tutaj...andziu jesli chcesz to porob fotki to zrobie i twoim tymczasowiczom:cool3:

http://www.dogomania.pl/forum/f1157/fado-milo-dwa-male-szczeniaczki-spaly-na-betonie-szukaja-domu-144341/#post12803374
No to super:lol:
Przed chwila dzwonila andzia_F - jeden malec ma cos z oczkami, drugi biegunkę. Jutro chyba ponowna wizyta u weta w Zamosciu.
Czekam wlasnie na zdjecia malcow

Posted

Dzisiaj była kolejna wizyta u weta w Zamościu. Zostały po raz kolejny odrobaczone i odpchlone. Są teraz całkiem inne niż były kilka dni wcześniej. Ciągle się bawią, gryzą i biegają... :diabloti: Są po prostu pełne życia :cool3: