asiunia Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Hej! Ale z was marudziaki paskudniaki:evil_lol:Asiik prowadzi bujne życie towarzyskie:evil_lol: i rzadko bywa w domu:roll: Lucy jestem w miare dyspozycyjna czasowo wiec daj znac kiedy Tobie pasuje
Linka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Nie ma to jak prowadzić bujne życie i być przy tym dyspozycyjnym czasowo:eviltong: Asik może napisałabyś kilka wskazówek jak to się robi, bo ja mam z tym problemy ostatnio:evil_lol: :eviltong:
Lucy* Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='asiunia'] Nie ma to jak Mecia Dżolero vel Maczo ;) ... włosy na żel... łańcuch na szyi....bandamka... i to zawadiackie spojrzenie :mdleje: :mdleje: kochać nie umierać :cool3: :loveu: P.S. co do szpacera nieomieszkam dać znaka ;)
Anecioreczek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 potwór z Loch ness aportuje Piłke!:razz: Czemu nic nie mówiłaś z fundacją rotka?! Przyszłabym i pomogła...:mad: sprać Cie to ino roz!:mad:
misiaczek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='asiunia'] Rocky-surykatka :evil_lol:.Sotek też tak potrafi.Chyba to ulubiona pozycja małych psów :evil_lol:.Asia a ile on waży?Chyba do takich średniaczków się zalicza + - 10 kg.Zgadłam? ;)
asiunia Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 misiaczek napisał(a):Rocky-surykatka :evil_lol:.Sotek też tak potrafi.Chyba to ulubiona pozycja małych psów :evil_lol:.Asia a ile on waży?Chyba do takich średniaczków się zalicza + - 10 kg.Zgadłam? ;) Hej! W okresie zimowym wazy kolo 10,teraz kolo 8 z tego co dobrze kojarze:evil_lol: Sotek tak potrafi?:crazyeye:Moj Mis mial klopoty z oderwaniem jednej lapki od ziemi a co dopiero polowy tulowia:cool3:
Anecioreczek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 200 ! :multi: :laola::knajpa::drink1::popcorn::cunao::drinking::laola:
Anecioreczek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 taka imperza była i nikt nie pił?! a My wczoraj głaskali Rockiego i Meci piłeczke rzucili:evil_lol:
olekg89 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Ale się ubawiłem ,Asik i bujne życie towarzyskie :D
asiunia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='olekg18']Ale się ubawiłem ,Asik i bujne życie towarzyskie :D Hej! Nie każdy jak widać ma wyimaginowanych znajomych jak Ty:evil_lol:
Linka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Nie wierze.. Zwyczajnie nie wierze:lol: Coż za elaborat "zranionego człowieka". Czyżbyś do tej pory nie mógł się pogodzić z tym, że ktoś zwyczajnie nie chciał już z Tobą być? Zastanów się nad tym dlaczego, zamiast dorabiać sobie jakieś własne ideologie na ten temat:roll: Szkoda, że niektórzy nie mają w sobie choć tej odrobiny godności, żeby własne problemy uczuciowe zachować dla siebie i nie obrażać przy tym publicznie osoby, której przez tyle czasu podobno deklarowało się miłość...
e.v.a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 :siara: fiu fiuu a na taką niewinną dziołszke wygląda http://85.128.164.52/imghost/235873xf5.JPG :evil_lol: fajna wodna surykatka
orzech Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Myślę ,że już pora wyluzować :mad: Dostałeś ostrzeżenie , kolejny będzie BAN.
zaba14 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Orzech to co działo się między wami to wasza prywatna sprawa, więc nie na miejscu jest pisanie o tym właśnie na publicznym forum, jak masz jakieś żale to załatw sobie to z Asia sam.. bo oczernianie kogoś jest najłatwiejsze, a poza tym znasz Olka to może pogadaj z nim normalnie albo chociaż na gg bo do niego kierowałeś słowa...
XXL Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 dobra skoro ja sie w to wtronce to juz znaczy ze cos mi sie nie podoba . 1 orzech i olek macie cos do siebie zrobcie to jak faceci gadka twarz w twarz nie pomoze to wygrywa silnieszy . 2 wszelkie problemy wynikly z glupich docinek o ty ze asik ma albo zbyt bujne albo nie ma wcale zycia prawatnego z tego co wiem zaden z panow nie jest z nia spokrewniony wiec wyluzujcie . 3 jesli ktorys z panow bedzie mniec jakis problem do mnie po przeczytaniu tego postu zaden problem ale ja nie gadam .
XXL Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 orzech napisał(a):I co chcesz byc fajny? Nie musz byc bez tego jestem . orzech napisał(a): Skoro nie jestes w temacie to po co sie odzywasz? bo jesli cos ma do jakeis osoby to powiedz to jej w oczy a nie na forum wyrzucasz . orzech napisał(a):Po pierwsze chyba nie zrozumiales naszych wypowiedzi. Olek jest dla mnie jak brat i jest ostatnia osoba ktorej dalbym w twarz. A jezeli myslisz, ze tylko silniejszy fizycznie moze miec racje to jestes w bledzie. od kiedy pamietam rzady sprawoja albo ci silni albo ci z wtykami u tych silnych patrz na 4 RP. orzech napisał(a): Po drugie jezeli ktos wg mnie zachowuje sie nieodpowiednio to mam prawo skrytykowac ta osobe i powiedziec co o niej mysle kiedy tylko bede mial na to ochote spoko jestem za kiedy mowisz to danej osobie a nie tworzysz jakies historia na forum. orzech napisał(a):(gwarantuje mi to prawo :P - niestety dogomaniackie jest inne :D ). Ja wyszedl bym z zalorzenia ze na DGM po prostu kto wie o to jest znieslawienie tak jak piszesz o prawie powienes wiedziec ze jest to karane z kodesu karnego:) na dgm masz prawo do wypowiedzi na kazdy temat ale sadze ze oczernanie drogej osoby niewchodzi w gre . orzech napisał(a):A po trzecie nie mam zadnych problemow... chcialem tylko napisac, ze trzeba tepic ludzi zaklamanych, dwulicowych, tchorzliwych i nie majacych szacunku do siebie oraz innych, bez wzgledu na to kim one sa lub byly. to jest wlasnie Znieslawienie . I jesli masz o kims takie zdanie zatrzymaj je dla siebie bo dla mnie podbudowywanie swojego wlasnego ego spowodu ze o kims zle napisze jest czynsto glupota i dziecinada tak jak juz pisalem wielokrotnie masz co do asik powiedz to jej zamiast wyrzucac flustracije na dgm:) orzech napisał(a):Z mojej strony to wszystko, obiecuje, ze nie bede juz tutaj zagladac ani pisac. dobranoc ;) z mojej rownierz :) pozdrawiam
Agga Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Cześć Asiulka. Oglądam sobie zdjęcia i powiem CI, że Metunia wygląda jak zawsze uroczo:loveu: XXL powiem CI, że nie warto;)
XXL Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='Agga']Cześć Asiulka. Oglądam sobie zdjęcia i powiem CI, że Metunia wygląda jak zawsze uroczo:loveu: XXL powiem CI, że nie warto;) oj tak meta(nabol) jak zwykle sila i piekna :) aggus nom skoro tak piszesz :*:diabloti:
Recommended Posts