Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej!

Ale z was marudziaki paskudniaki:evil_lol:Asiik prowadzi bujne życie towarzyskie:evil_lol: i rzadko bywa w domu:roll:

Lucy jestem w miare dyspozycyjna czasowo wiec daj znac kiedy Tobie pasuje

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma to jak prowadzić bujne życie i być przy tym dyspozycyjnym czasowo:eviltong: Asik może napisałabyś kilka wskazówek jak to się robi, bo ja mam z tym problemy ostatnio:evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='asiunia']

Nie ma to jak Mecia Dżolero vel Maczo ;) ... włosy na żel... łańcuch na szyi....bandamka... i to zawadiackie spojrzenie :mdleje: :mdleje:

kochać nie umierać :cool3: :loveu:

P.S. co do szpacera nieomieszkam dać znaka ;)

Posted

[quote name='asiunia']

Rocky-surykatka :evil_lol:.Sotek też tak potrafi.Chyba to ulubiona pozycja małych psów :evil_lol:.Asia a ile on waży?Chyba do takich średniaczków się zalicza + - 10 kg.Zgadłam? ;)

Posted

misiaczek napisał(a):
Rocky-surykatka :evil_lol:.Sotek też tak potrafi.Chyba to ulubiona pozycja małych psów :evil_lol:.Asia a ile on waży?Chyba do takich średniaczków się zalicza + - 10 kg.Zgadłam? ;)

Hej!

W okresie zimowym wazy kolo 10,teraz kolo 8 z tego co dobrze kojarze:evil_lol: Sotek tak potrafi?:crazyeye:Moj Mis mial klopoty z oderwaniem jednej lapki od ziemi a co dopiero polowy tulowia:cool3:

Posted

[quote name='olekg18']Ale się ubawiłem ,Asik i bujne życie towarzyskie :D
Hej!

Nie każdy jak widać ma wyimaginowanych znajomych jak Ty:evil_lol:

Posted

Nie wierze.. Zwyczajnie nie wierze:lol: Coż za elaborat "zranionego człowieka". Czyżbyś do tej pory nie mógł się pogodzić z tym, że ktoś zwyczajnie nie chciał już z Tobą być? Zastanów się nad tym dlaczego, zamiast dorabiać sobie jakieś własne ideologie na ten temat:roll:
Szkoda, że niektórzy nie mają w sobie choć tej odrobiny godności, żeby własne problemy uczuciowe zachować dla siebie i nie obrażać przy tym publicznie osoby, której przez tyle czasu podobno deklarowało się miłość...

Posted

Orzech to co działo się między wami to wasza prywatna sprawa, więc nie na miejscu jest pisanie o tym właśnie na publicznym forum, jak masz jakieś żale to załatw sobie to z Asia sam.. bo oczernianie kogoś jest najłatwiejsze, a poza tym znasz Olka to może pogadaj z nim normalnie albo chociaż na gg bo do niego kierowałeś słowa...

Posted

dobra skoro ja sie w to wtronce to juz znaczy ze cos mi sie nie podoba .
1 orzech i olek macie cos do siebie zrobcie to jak faceci gadka twarz w twarz nie pomoze to wygrywa silnieszy .
2 wszelkie problemy wynikly z glupich docinek o ty ze asik ma albo zbyt bujne albo nie ma wcale zycia prawatnego z tego co wiem zaden z panow nie jest z nia spokrewniony wiec wyluzujcie .
3 jesli ktorys z panow bedzie mniec jakis problem do mnie po przeczytaniu tego postu zaden problem ale ja nie gadam .

Posted

orzech napisał(a):
I co chcesz byc fajny?

Nie musz byc bez tego jestem .

orzech napisał(a):
Skoro nie jestes w temacie to po co sie odzywasz?

bo jesli cos ma do jakeis osoby to powiedz to jej w oczy a nie na forum wyrzucasz .

orzech napisał(a):
Po pierwsze chyba nie zrozumiales naszych wypowiedzi.
Olek jest dla mnie jak brat i jest ostatnia osoba ktorej dalbym w twarz.
A jezeli myslisz, ze tylko silniejszy fizycznie moze miec racje to jestes w bledzie.

od kiedy pamietam rzady sprawoja albo ci silni albo ci z wtykami u tych silnych patrz na 4 RP.

orzech napisał(a):
Po drugie jezeli ktos wg mnie zachowuje sie nieodpowiednio
to mam prawo skrytykowac ta osobe i powiedziec co o niej mysle kiedy tylko bede mial na to ochote

spoko jestem za kiedy mowisz to danej osobie a nie tworzysz jakies historia na forum.

orzech napisał(a):
(gwarantuje mi to prawo :P - niestety dogomaniackie jest inne :D ).

Ja wyszedl bym z zalorzenia ze na DGM po prostu kto wie o to jest znieslawienie tak jak piszesz o prawie powienes wiedziec ze jest to karane z kodesu karnego:) na dgm masz prawo do wypowiedzi na kazdy temat ale sadze ze oczernanie drogej osoby niewchodzi w gre .

orzech napisał(a):
A po trzecie nie mam zadnych problemow... chcialem tylko napisac, ze trzeba tepic ludzi zaklamanych, dwulicowych, tchorzliwych i nie majacych szacunku do siebie oraz innych, bez wzgledu na to kim one sa lub byly.

to jest wlasnie Znieslawienie .
I jesli masz o kims takie zdanie zatrzymaj je dla siebie bo dla mnie podbudowywanie swojego wlasnego ego spowodu ze o kims zle napisze jest czynsto glupota i dziecinada tak jak juz pisalem wielokrotnie masz co do asik powiedz to jej zamiast wyrzucac flustracije na dgm:)

orzech napisał(a):
Z mojej strony to wszystko, obiecuje, ze nie bede juz tutaj zagladac ani pisac. dobranoc ;)

z mojej rownierz :)
pozdrawiam

Posted

Cześć Asiulka.
Oglądam sobie zdjęcia i powiem CI, że Metunia wygląda jak zawsze uroczo:loveu:

XXL powiem CI, że nie warto;)

Posted

[quote name='Agga']Cześć Asiulka.
Oglądam sobie zdjęcia i powiem CI, że Metunia wygląda jak zawsze uroczo:loveu:

XXL powiem CI, że nie warto;)

oj tak meta(nabol) jak zwykle sila i piekna :)
aggus nom skoro tak piszesz :*:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...