Fuka Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 [quote name='dorotal'] Dlaczego na stronach oddzialu w Lesznie i ZG sa tak przestarzale informacje? :-?[/quote] Żeby nie było za łatwo - mogłabys sie na przykład zgłosic lub nie - przez wzglad na konkretnego sędziego - a tak pełna loteria i niespodzianka na ringu :lol: To bardzo wygodny sposob - wystawcy nie moga narzekac na nagłą zmiane sedziego - bo przeciez i tak nie wiedzą kto ich ma sedziowac 8) [b]MAM pytanie - czy jest tu ktos kto ma dojscia do Oddziału w Lesznie? Bo ja mam idee fixe i szukam kogos kto miałby moc wpłyniecia na organizatorow. Chodzi mi o to, ze namiot w Lesznie jest cudowny - zabezpiecza przed słoncem i deszczem, ale ringi sa malusie... I tak sie zastanawiam czy wzorem niektorych angielskich i amerykanskich wystaw - nie moznaby wyznaczyc ringow tak by polowa ringu znajdowła sie pod dachem, a druga polowa (nie upieram sie - moze to byc tzw. wieksza połowa) na zewnatrz. Wtedy - niezaleznie od pogody - opisywanie i statyka mogłaby sie odbywac pod dachem, a ruch, szczegolnie u duzych ras - na całym ringu. ROzwiazaloby to takze troche problem z tłokiem wokol ringow i dostepem do nich - publicznosc mialaby wieksza prrzestrzen, a wytstawcy znajac życie - zagospodarowaliby czesc zewnetrzna namiotami.[/b] Quote
warg2003warg Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 To prawda namiocik mają cudowny,podobno z Kaliningradu.Lubię leszczyńskie wystawy,ale mnie w tym roku nie będzie :( Quote
Savannah Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 ja jade mam blisko:D Pzdr Villarica Siberians Quote
Zeliika Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 [quote name='Irena&pudle']A kto sędziuje pudle?[/quote] Pudel duzy, miniaturowy i sredni: : Władyslawa Świsulska Pudel toy: Elzbieta Junikiewicz Quote
Cervarius Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 a ja mam pytanie o posokowce bawarskie?..ślicznie proszę o sedziego Quote
Zeliika Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Bardzo prosze: Posokowiec Bawarski: Jaromir Dostal (Czechy) Quote
maga18 Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 ja chyba bede towarzysko na grzywaczach... :D Quote
orsini Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 maga...zobaczymy, bo jak np. ten porzadzi krotko tak jak poprzednik Naszego ok.miesiaca, to wiesz potem juz zostaje ostatni... :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: Quote
orsini Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Leszno???nie-Mafia u niej bdb dostala (fakt, ze mialam na ringu ulubionego mojego agenta :lol: ), a Santinie to po co? a ze szczenkiem za daleko... Quote
orsini Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 hmmm... ciezko mi powiedziec za co, bo od razu podarlam karte oceny:)))) podejrzewam, ze za przydomek, bo kiedys sie Ewa z nia pozarla na maxa i od tego czasu visaviski tak koncza:))))))))) Quote
Ka-Vanga Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 O kurcze :-? . Czasem tak bywa, tylko kasy szkoda, ale co tam, hehe nie raz juz pokazala swoja klase :D . Quote
tufi Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Ano - termin wysylania zgloszen niedlugo uplywa, a na stronie bardzo nieaktualne informacje... I nie daja katalogu za darmo do klasy szczeniat :-? A wszystkie inne oddzialy daja - tam przynajmniej, gdzie zglaszalam Bigosa :-? Kto sedziuje bullterriery? Quote
flashka-g Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 ja sobota bede z husky niedziela z Grzywaczką... moge prosic ładnie kto bedzie sedziowac PONY? Quote
Elitesse Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 a ja dzis już dostałąm potwierdzenie z Leszna :) to sie pospieszyli :)) Quote
Fuka Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Podnosze sprawe ringow - upierdliwa bede w tej kwestii :roll: [quote name='Fuka'] [b]MAM pytanie - czy jest tu ktos kto ma dojscia do Oddziału w Lesznie? Bo ja mam idee fixe i szukam kogos kto miałby moc wpłyniecia na organizatorow. Chodzi mi o to, ze namiot w Lesznie jest cudowny - zabezpiecza przed słoncem i deszczem, ale ringi sa malusie... I tak sie zastanawiam czy wzorem niektorych angielskich i amerykanskich wystaw - nie moznaby wyznaczyc ringow tak by polowa ringu znajdowła sie pod dachem, a druga polowa (nie upieram sie - moze to byc tzw. wieksza połowa) na zewnatrz. Wtedy - niezaleznie od pogody - opisywanie i statyka mogłaby sie odbywac pod dachem, a ruch, szczegolnie u duzych ras - na całym ringu. ROzwiazaloby to takze troche problem z tłokiem wokol ringow i dostepem do nich - publicznosc mialaby wieksza prrzestrzen, a wytstawcy znajac życie - zagospodarowaliby czesc zewnetrzna namiotami.[/b][/quote] Quote
orsini Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 KaVanga to bylo u nas w Dobrym Miescie, wiec daleko nie mialam:)))a pani sedzina pokazala co potrafi:))wqrzylabym sie jakbym jechala gdzies daleko,ale u nas?:))) a co do ringow to serio MALUTKIE-mogliby wieksze zrobic... Quote
flashka-g Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 jstem za wiekszymi ringami!!Byłoby cudownie jakby tak było. Quote
orsini Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 [quote name='flashka-g']jstem za wiekszymi ringami!!Byłoby cudownie jakby tak było.[/quote] i zakaz wstepu publicznosci :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Zeliika Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 [quote name='tufi'] I nie daja katalogu za darmo do klasy szczeniat :-? A wszystkie inne oddzialy daja - tam przynajmniej, gdzie zglaszalam Bigosa :-? [/quote] W Poznaniu na miedzynarodowej tez dla szczeniaka musialam kupic katalog, mimo wyzszej niz gdzie indziej oplaty za klase szczeniat. Bullterier: Elzbieta Chwalibog PON: Jaromir Dostal (Czechy) ale sie otrzaskam z przyporzadkowaniem ras do grup :wink: Quote
flashka-g Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 hyhyhy 8) ale czasami serio niketórzy ludzie z publiczności powinni byc oddzielani od wystawców tak jak na meczu piłkarskim kibiców od piłkarzy;]..najgorsze jak człowiek ma 2 ringi i kazdy na innym koncu wystawy i musi sie przedzierac przez tłumy;] Quote
maga18 Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 [quote name='maga18']Grzywacze Wladysława Świsulska :o a ja na stronie [url]www.zkwp.pl[/url] wyczytalam ze Erwin Deutscher (PL) :roll:[/quote] a w najnowszym numerze "PIES" pisze, ze sedziami IX grupy jest E.Junikiewicz i Jaromir Dostal - wiec ten Pan grzywki by mial.... ale namieszane!!!! Quote
maga18 Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 [quote name='Zeliika'][quote name='tufi'] I nie daja katalogu za darmo do klasy szczeniat :-? A wszystkie inne oddzialy daja - tam przynajmniej, gdzie zglaszalam Bigosa :-? [/quote] W Poznaniu na miedzynarodowej tez dla szczeniaka musialam kupic katalog, mimo wyzszej niz gdzie indziej oplaty za klase szczeniat. [/quote] w Opolu tez nie daja a 40 zl placilam za szczenie :evilbat: Quote
Recommended Posts