kingula Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 A ja bardzo bym prosila jakas zyczliwa duszyczke o stawke samoyedow, nie powinno byc ich duzo :P Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Jakie pieski były na BIS'ie? ;) Może piękny Seter Szkocki był? :wink: Quote
maga18 Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 a powie mi ktos ile bylo goldenow w sumie oraz ile bylo w kl. szczeniat??? :D:D:D DZIEKI!! Quote
PSYLLA Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [b]Samoyed[/b] PSY kl.mł BIEGUN z Baśniowego Ogrodu kl.poś SNOW ULISSAE Nord-Stern kl.otw ALI z Reptowskiego Lasu MAX z Indiańskiej Wioski SZAKA SORAJ Biały Uśmiech kl.ch ICHI UGARA sangar SUKI kl.mł AGATA z Dretoviske Loucky SNOWY BUTTERFLY Chatanga STARLETEMMILY Chatanga kl.poś JUSTI Jarpen WHITE ARIADNE Nord-Stern kl.otw PANDORA SUPRISE NORDSTERN URSA z Tagmowego Gniazda kl.ch TAKE MY HEART :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 BIS: [img]http://gallery.seterkowo.org//d/9806-2/P5290121.JPG[/img] Quote
PSYLLA Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='maga18'] powie mi ktos ile bylo goldenow w sumie oraz ile bylo w kl. szczeniat???[/quote] goldenów w sumie było 93 a w kl.szczeniąt była tylko 1 suczka LADY DIANA Banda Midasa :D Quote
Kika Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Dziewczyny tak Wam dobrze idzie - podajcie jakie dalmaśki były w Lesznie. Odrobie przy innej okazji 8) Quote
maga18 Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Psylla dzieki!! a w BIS PUPPY jakie psiaki stanęły dzis na podium??? :D Quote
PSYLLA Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [b]Dalmatyńczyk[/b] :) PSY kl.mł FLORES Alma-Woz UNIVERSAL GOLD OD CHLPIKU kl.poś BILLY vom Hugel kl.ch ARNY Javapami STARLONG Silver Shadow SUKI kl.poś ALISA vom Hugel CANDY KIMBERLY Javapami kl.otw EVITA C v Techaus STARLONG Smiling Sun kl.ch DIAMOND LILY raul kl.honorowa BELLA von der Pikardle i to tyle piegowatych :) Quote
lonka Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 W Lesznie (kolejny raz na podium)w młodym prezenterze zajęła 3 miejsce Patrysia Mazur :wink: Gratulacji dla Patrysi :lol: :lol: :lol: Quote
alexandra Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 A ja nadal przypominam się i prosze o wyniki Beagle psy młodzież, plisss :D Quote
tufi Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Troche zdjec z Leszna - glownie bullterriery, ale mozna sie dopatrzyc i innych psow ;) [url]http://www.psiaki.com.pl/categories.php?cat_id=132[/url] Zawsze mozna dorzucic swoje fotki :) Quote
carotina Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Psylla :D bardzooo dziękuje :D :D :D :angel: Lonka, a więc to Twoje shih-tzu wystawia Patrycja?[img]http://manu.dogomania.pl/emot/chytry.gif[/img] :D :D :D jak wyglądał BOG IX? Quote
kingula Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Psylla bardzo dziekuje za samki, jednak troszke ich bylo :) Quote
skubi Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Ja jak zwykle bardzo proszę o stawkę Bearded Collie. Quote
PSYLLA Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Proszę bardzo [b]Bearded Collie[/b] :) PSY kl.otw HA`PENNY Freddie Freeloader kl.ch BRIGHT GLINT`S Legendary Hugo NOW AND THEN Yankee Doodle Two SUKI kl.ch ALL ABOUT ME KIAORA :) Quote
sh_maniak Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='nice_girl']Czyli Eskimoski Domek też zgarnął BISa Juniorów? Masz może zdjęcie z tej konkurencji finałowej? Pytam, ponieważ pies moich przyjaciół miał trzecią lokatę. :wink:[/quote] Nie w finałach mieli: 2 i 3 pra hodowlana, 2 grupa hodowlana i vice BOG I jeszcze sliczna sunia sh ( nie z ED) miała vice BIS PUPPY ja zdjęc wogóle nie mam bo aparat zastrajkował :-? Quote
SzOlka Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 A ja jeszcze raz bardzo piknie prosze :modla: :modla: :modla: o terriery szkockie Quote
PSYLLA Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 OK jeszcze [b]Teriery szkockie[/b] :) PSY kl.mł CHARLY CHAPLIN Affabre LUCIA`S DREAM WILLOUGHBY MIDNIGHT LIGHT Filisite Brash kl.otw CARDHU Scrato FANTASTIC z Norbliskiej Doliny FOX Zachełmianka TINO v.Brabant-hof kl.ch ANTRAX z Mirabilandii FREDERIK z Klicperova Chlumce GWENDAL SILVANO DELLA Quattrocento MISTING`S Nonstop kl.honorowa EGON Breneka SUKI kl.mł CINDY Affabre HOCLINE`S Jingle Bell SEALED WITH A KISS Terra Alite Moe Ocharovanie SILVIA ZAMIA Misting`s kl.poś MIDNIGHT LADY Lucky Star`s TERRA ALITE More Than Treasure kl.otw ANNABELLE Affabra PEGGY-SUE Ka-Miel kl.ch ESTER z Klicperova Chlumce MANNA Z NIEBA Koncept TOŚKA ze Szkockiego Wzgórza :) Quote
Kachna Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Elitesse, wielkie dzięki za stawke dobermanów !!!! Quote
rysiczka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Elitesse bardzo dziekuje za jamniory i owczarki niemieckie!!! :D Quote
amokk Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 a czy ja moge prosic stawki i wyniki goldenow pieskow.? szczegolnie klasa posrednia :) i jak BIS wypadl ?:) Quote
Recommended Posts