maga18 Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [size=6][color=red]GRZYWACZE[/color][/size] błagam o grzywacze!!! bylo ich 19 wiec prosze o wszystkie :modla: :modla::modla: :modla: [size=2](moze byc zdjecie katalogu lub zeskanowana strona)[/size] mam wrazenie ze moje posty sa niewidzialne... :( Quote
Elitesse Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='karenina']Gratulacje dla wszystkich!! Zwlaszcza za wytrwalosc pogodowa :). I czy moglabym prosic o stawke charcikow wloskich? Duzo nie powinno ich byc..:)[/quote] PSY kl.posrednia ENRIKE MAGILJA kl.otwarta FRYTTI z Wrzosiwej Łąki kl.championów VALENTINO II Piccolo Azzuro SUKI kl.otwarta PEPOLITA Magija kl.championów ROSAMARIA Italica Quote
IraKa Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='maga18']a ja porposze stawke imienna grzywaczy... cos od wczoraj sie nie doczekalam :lol: DZIEKI!!! :D:D:D[/quote] Psy - młodzież: 1.SPHINX Sub-O-Divo 2.VASCO ROSA THEA - klasa pośrednia: 1.BALTAZAR Gang Łysych 2.LITTLE PONY Pomarszczony 3.Sasquehanna PIECHUR 4.PIRELLE Sub Divo -klasa otwarta: 1.Sasquehanna EMANOR 2.NOBEL Sub Divo 3.NUMERO UNO Sub Divo SUKI - klasa szczeniąt: 1. ALMEJA Cicero -klasa młodzieży: 1.DAFNE z Gangu Łysych 2.TESSALINA Favonius 3.VERONICA Rosa THea -klasa pośrednia: 1.Sasquehanna ESPERANCA 2.VELLARE PLJUS KRISTEL -klasa otwarta: 1.Sasquehanna ARRA 2.E-SEXY Pastoral 3.LA PALOMA Sub-O-Divo 4.OLIWIA ORCA Amitacja Quote
Elitesse Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='maga18'][size=6][color=red]GRZYWACZE[/color][/size] błagam o grzywacze!!! bylo ich 19 wiec prosze o wszystkie :modla: :modla::modla: :modla: [size=2](moze byc zdjecie katalogu lub zeskanowana strona)[/size] mam wrazenie ze moje posty sa niewidzialne... :([/quote] PSY kl.młodziezy SPHINX Sub O Divo VASCO Roseta Thea kl.pośrednia BALTAZAR z Gangu Łysych LITTLE PONY POmarszczony Czar Sasquehanna PIECHUR PIRELLE Sub o Divo kl.otwarta Sasquewhanna EMANOR NOBEL Sub Divo NUMBER UNO Sub Divo Quote
Elitesse Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='Kachna']A dobermany ? czy ktos mi poda ? pliiiiiiz[/quote] łojoj ale dobermanów była baaardzo duzo - zwłaszcza suczek Quote
maga18 Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='Elitesse']hihih czekalas i czekalas to masz dwa razy :)[/quote] wreszcie :D dziekuje :calus: Quote
IraKa Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='Yorkies']Tufi napisała: [quote]yorkow bylo 83 - moze jakas klasa tylko? bo pisania sporo....[/quote] No to proszę o pieski szczególnie młodzież i pośrednia mnie interesuje... :wink: :) z góry dziękuje :angel:[/quote] PSY - klasa młodzieży: 1. FANTASTIC BOY Gra-Afra 2.FASCINATION ANGEL Gra Afra 3.MR.BOMBASTIC vom Haus English ceram 4.QOCCLE'S Yoursong 5.SIR WINSTON Prawdziwy Dżentelmen 6.QOCCLE'S Yoursong 7.ZODIAK Lazuryt PSY - klasa pośrednia: 1.ELMO Damy i Huzary 2.GARDEN Oskar 3.IB MR.MAGIC Camparis 4.De Majodian JOLI COEUR 5.MERLIN BARDYNELA 6.MOVIE STAR of Padawi's 7.OLIVER-HONOROWY RYCERZ Herbu Bawaria Quote
rysiczka Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Bardzo prosze o jamniki dlugowlose standardowe i Owczarki niemieckie psy-klasa mlodziezy i otwarta.Dzieki wielkie i gartki dla wszytskich! :D Quote
Yorkies Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Dziękuje serdecznie za stawkę! :D pozdrawiam :angel: Quote
Elitesse Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='rysiczka']Bardzo prosze o jamniki dlugowlose standardowe i Owczarki niemieckie psy-klasa mlodziezy i otwarta.Dzieki wielkie i gartki dla wszytskich! :D[/quote] jamniory: psy kl. młodziezy DAN z Końskiego Raju kl.posrednia AJAX Słodki Urwis kl.championów LUCIANO vom WENZELHOF suki kl.młodziezy LORRY Canis Venator kl.otwarta LALA Codo psiak RIGPA z turanskiej Obory kl.championów DYMKA z samotraki LUCJA z kasztanowej chatki ZIUTA z Samotraki Quote
Kachna Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Dziękuję, pewnie że nie ma za co, bo nikt mi nie podał :( Quote
Elitesse Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='rysiczka']Bardzo prosze o jamniki dlugowlose standardowe i Owczarki niemieckie psy-klasa mlodziezy i otwarta.Dzieki wielkie i gartki dla wszytskich! :D[/quote] kl.otwarta ASAM z Kąkolwea EROS z Zaborowa EXCEL Temperton w młodziezy duzow więcej : CORNY Vertikal FERO Rychan GABOR Abakus HIT Wolf Gang KENDO V Max NIKO z Domu Nauczyciela Orbit z krzyckiego ROCCO Mavic SATOS Domus Aurea Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Czy ktoś mi może powiedzieć kto wygrał ( chociaż jaka rasa ;) ) konkurencje - Memoriał im. Jerzego Źwierełło? ;) Quote
Elitesse Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='Kachna']Dziękuję, pewnie że nie ma za co, bo nikt mi nie podał :([/quote] PSY kl.szczeniat GATO Adoracja GORDON Adoracja kl.młodziezy DANDYS Perfekt EVER EVERETT Tromelin kl.posrednia GINO ADMIRAŁ Bene Meritus Dura Lex ALFA ARNOLD FAUST Adoracja MATRIX GABI Vigo kl.otwarta ERIX Jar Smyk KADEO KIRK z Diabeli kl.uzytkowa LEXUS z Nory Susła kl.Championów ELSAN Haus Aikido Quote
Elitesse Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 i jeszcze EROS Adoracja - był na drugiej stronie :) SUKI kl.szczeniąt GERDA Adoracja kl.młodziezy (piekna ta która wygrała bo widziałam na BIS ale nie wiem która to hihi) ESTA ESTELLA Triomelin IGA Zol Heden RATINA z eria Pro ROZITA z padoku Sant Kreal HARISMA TIA Miratio kl.posrednia ELIDA ETNA triomelin FABIENNE Adoracja FARUDA SPERANTO IYA for Doma Domeni FIONA Windsor ORNELLA de Grande Vinko SHIVA Miratio kl.otwarta BAJRA Namerod Eria Pro PAROO CHANEL GINA szmaragd Nocy GRACJA Zol Heden HALMA Zol Heden HELEN z Padoku LINDA z padoku kl.uzytkkowa IRANCE GABI Vigo ZUZANNA Perfekt kl.championów AIDA ALLEGRA Perfekt ELSAN HAUS AISHA ARISCHA uff !! Quote
Elitesse Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='AniaN']A czy ktoś mógłby podać mi stawkę dogue de Bordeaux i kto je sędziował ? DZięki[/quote] dozki sędziowal Piotr Król PSY kl.młodziezy FROST FROSTIS Herbu Rectus GOLDI z Garlicy Duchownej RODONITE Ajax kl.pośrednia CEZAR Pyn Czar kl.otwarta JUMBO Agip Northland's HAGRID kl.championów BLUE LOY BOYLE Carnivorus Vulgaris EDI Omen NAPOLEON White Bull Dog SUKI kl.młodzieży ETNA Alvorada ENYA EXCELENS Herbu Rwctus FORSA FORTUNA Herbu Rectus kl.posrednia DOLORES Gorzowska panorama ELORA DANAN Carnivorus Vulgaris kl.otwarta BIRMA Pyn czar BRENDA de Paksyleny PANDA Omen Quote
Elitesse Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 cos jeszcze bo ide spac :) hihi jestem totalnie padnieta z tego goraca ! Quote
carotina Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 a ja bardzo prosze :roll: (po raz trzeci 8) :lol: ) o shih-tzu :modla: :modla: :modla: Quote
PSYLLA Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [b]Shih-Tzu[/b] PSY kl.mł CODY GRAND Hajan Polonia FCI Na Przykład JANG kl.poś BOCCACIO GRADN Hajan Polonia kl.ch MAGNAT Acte SUKI kl.szczeniąt BABY BOO Bat-Hang BETA Bat-Hang LORELEI Ell-Sen kl.mł CARINA Bombers EXCLUSIVE Allkana Na Przykład JIN MISS MOLLY Premium Bohemia SKARLET z Kojca Coli kl.poś BOLOGNA GRAND Hajan Polonia BRANDY GRANG Hajan Polonia kl.otw KONTESSA Eli-Sen OCARINA Acte kl.ch AILJA Bat-Hang FARIA FASANGA Gandżista kl.honorowa RAPSODIA Dwa Gangi :) Quote
Lara Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [b]Irena&Pudle[/b] - DZIEKUJE!!!!! za beauceronki!!!! :D Quote
tufi Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Sprawdzajcie prosze stawki - ja podawalam juz bordogi kilka stron wczesniej, robicie niepotrzebna prace dla innych padnietych wystawcow :) Kto zgarnal BISy dzis? Quote
alexandra Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Byłabym ogromnie wdzięczna gdyby ktoś podał mi kto wygrał w klasie młodziezy psy BEAGLE. Z góry wielkie dzięki!! :D Quote
Recommended Posts