Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak, tak - 174 zł płaciłyśmy 30 października

ale za to od tego 5 października przyszły jeszcze nowe wpłaty

Agata51 - 20 zł
MakS - 20 zł
Gogonek - 20 zł
Awit - 14,50 zł
Gogonek - 20 zł
Acha44 - 10 zł
Poker - 20 zł
Leyla - 50 zł
MakS - 20 zł
Agata51 - 20 zł
Awit - 10zł
Acha44 - 10 zł
Katarzyna - 20 zł

czyli podliczajac

nowych wpłat mamy 254,5 zł

254,5 + to, co było czyli 379,6 zł to jest 634,1

minus 174

460,1 zł - więc tyle mamy na dzień dzisiejszy na plusie (03.12.2009)

Dziękujemy!!!!

Posted

Ciocie, w ogłoszeniach warto dodać, że Molly umie chodzić po schodach (nauczyła się i robi to naprawdę błyskawicznie), więc może to robić, ale też bez przesady (2 piętro żaden problem).

Ostatnio strasznie zesztywniał jej tylny odcinek kręgosłupa, prawa łapka już non stop w powietrzu, nie jest używana, zaniki mięśniowe na tyle coraz wyraźniejsze.. Niestety, szczęście Molly jest wielkie, ale natura nieustępliwa..

Posted

[quote name='naamahschild']ciocie, w ogłoszeniach warto dodać, że molly umie chodzić po schodach (nauczyła się i robi to naprawdę błyskawicznie), więc może to robić, ale też bez przesady (2 piętro żaden problem).

Ostatnio strasznie zesztywniał jej tylny odcinek kręgosłupa, prawa łapka już non stop w powietrzu, nie jest używana, zaniki mięśniowe na tyle coraz wyraźniejsze.. Niestety, szczęście molly jest wielkie, ale natura nieustępliwa..[/quote]

:( :( :( :-(

Posted

Nie ma jakiegoś napadowego bólu, po prostu zrobiła się bardziej upierdliwa i marudna, ciągle chciałaby być w centrum uwagi, a tu problem, bo musi się z Blanche dzielić;)
W każdym razie, robi dobrą minę do złej gry, bo teraz już w ogóle obciąża kręgosłup, przenosząc ciężar tylko na jedną kończynę..

• 2 weeks later...
Posted

Molly to już duuży pies. Mój cień:)
A ile je.. Ciocia Fizia chyba mnie zamorduje, że tak psa zatuczam, a karma znika ekspresowo. Już ograniczam jej posiłki do tylko 2 dziennie, je 2,5 raza więcej niż Blanche.. jak daję jej mniej, woła o więcej i wyjada i czarnulce i kocurowi.. Ale żarłok!:)
Otwieram pudło z karmą a tam.. oj, po świętach czekają nas karmowe zakupy.. Dobrze, że na klinikach dostałam ponad kg RC w gratisach:)

Posted

Wczoraj poznałam Molly jak byłam u Magdy :loveu: Ona jest strasznieeee fajna, boska! I to tego taka agentka, że hej! :evil_lol:
Stała taka biedna, przestraszona w kącie...Nie chciała ani się miziać tylko stała taaaaaaka smutna. Magda z Aresikiem poszła 'wyrzucić' Czesia na siq, a ja zostałam. Byłam głodna, więc wyciągnęłam sobie kanpkę, jak tylko Molly ją zobaczyła dostała "szału" :evil_lol: Obskakiwała mnie, nagle zrobiła się taka pewna siebie, że hej! :evil_lol:

Ps. Coś czytam, że karma wam się kończy. W Krakvecie jest promocja 15kg + 15kg gratis! Profilum Mini kurczakowe. Nie wiem czy taką karmę Mollinka może jeść, ale wrzucam Wam linka, bo dość duża oszczędność ;)
[url]http://www.krakvet.pl/profilum-adult-mini-chicken-15kg-15kg-gratis-p-11078.html[/url]

Posted

O tak, Molly za jedzenie zrobi wszystko.
A jest u Magdy, ponieważ nie mogłam jej wziąć (mam niepełnosprawną umysłowo siostrę), ze względów bezpieczeństwa małej.
Molly teraz jest gwiazdą diagnostyki:D pierdziała całe zajęcia:D dr Sapikowski zagazowany:D

Posted

Molly wcale nie jest taka pokorna... ale jednocześnie jest naprawdę grzecznym pieskiem, nie rozrabia, nie drze japy, jedynie wczoraj (na pewno za namową Kry) próbowała rozpracować drapak dla kotów.

Śnieg ją mocno jeszcze dziwi, łapie go do dzioba, ryje nochalem... bardzo ładnie na dworze bawi sie z Grafciem i z Piki (wczoraj poplątały mi dokumentnie smycze). Trochę zmarzła i dygotała na dworze wieczorem, więc dziś rano zapakowałam ją na spacer w ubranku po Pałku (troszkę przymałe, ale co ważne- okrywa) i była chyba zadowolona ;)

A łasuch z niej szalony.....

Posted

dziewczyny sory za ofa ale zbieramy deklaracje zeby uratować sunię Hope.Wciąż barkuje ok. 200 zł deklaracji stałych:(
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/174165-Hope-juA-straciA-a-nadziejAE-rozpoczynamy-walkAE-o-psie-A-ycie[/URL][URL="http://www.dogomania.pl/../174165-Hope-juA-straciA-a-nadziejAE-rozpoczynamy-walkAE-o-psie-A-ycie"]
[/URL]

Posted

Prosto z serca:cool3: Od całej bandy:

[IMG]http://i488.photobucket.com/albums/rr247/adopcjenaa/christmas.png[/IMG]

To zdjęcie Molly zostało zrobione specjalnie na potrzeby tejże kartki, dlatego wcześniej nie pokazywałam:eviltong:

Posted

DLa Ciebie kochana Naa również szczere życzenia Pogodnych Wesołych Świąt, Udanego Sylwestra i Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku, w tym i dla Molly ;) :D :D

I oczywiście dla innych cioteczek równie ciepłe życzenia :D Wesołych, radosnych Świąt, odpoczynku i wszystkiego co najlepsze w Nowym ROku! :D

Piękna karteczka :D :D :D

Posted

Molly bardzo zaprzyjaźniła sie z Kraksicą, nawet razem śpią (a na nich Wytrzeszcz, molestowana i lizana przez Molcię), co wiecej- Kra nie zgłasza protestów kiedy Molly pcha dziób do jej miski. Zdrowy pies za taką impertynencję dostałby łomot.... Gorzej, że razem również rozrabiają.

Posted

Wiesz jak to jest, kochana Ulv, rozmawiałyśmy o tym, kaleka z kaleką zawsze się zrozumie. A co do tego rozrabiania.. mogę się tylko domyślać:D Ale numer, który sobie nazywam "faaajnego mam tygryska, nieee?" w wykonaniu Kry zawsze będzie mnie rozkładał na łopatki:D

Posted

Oj tak :lol:

A wogóle trzeba było mnie uprzedzić że Molly to też taka mała torpeda... dobrze chociaż że jest naprawdę bardzo grzeczna i posłuszna na spacerkach. Ale śmiga równo. Wczoraj zaliczyłą małą wywrotkę, jak wbiegła na lód, aco nie przeszkodziło jej dwie sekundy później ganiać za biedną, małą Piki :evil_lol: