Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

erka napisał(a):
Andzia69, Małgosia prosiła mnie o założenie wątku Reksowi, ale ja nie mogłam ostatnio wejść na dogo, więc zrobiła to Laura:lol:.

no tak...rozumiem...

Posted

Erka, nie chce sie tutaj zle wypowiadac o Malgosce, ale watek wisi tu juz kilka dni, a w sprawie psa nic sie nie zmienilo. Proponuje albo psa wziac na dzialke do p.Ani albo zrzucic sie na hotel.
Wiem, ze pies byl lapany na sedalin, ale moze warto sprobowac jeszcze raz? A w razie by co moze na chwytak?

Posted

Linssi, w tej chwili nie chodzi o łapanie, bo nie ma go gdzie zabrać. Wtedy, kiedy były próby była jakaś szansa na dom , ale się teraz rozmyła.

Do p.Ani na działkę??? Tam są teraz 4 psy, a nie powinno być ani jednego, bo przecież wiesz, że cały czas grozi p.Ani odebranie działki, a tego by chyba nie przeżyła.

Do hotelu też nie za bardzo, bo on nie pozwoli sie wyprowadzać na smyczy i musiałby cały czas siedzieć w kojcu.

Jeżeli go już łapać, to wtedy, kiedy będzie DS.

• 2 weeks later...
Posted

Hop do góry kochaniutki !! Chyba zima Cię zastanie na tej ulicy :( Z ogłoszeń nikt sie nie odzywa , DT nie ma .

U mnie w okolicy nie mam żadnego taniego przynajmniej takiego nie znam , mam dwa jeden przy schronie ale tam 50 zł doba drugi u Pati ale u niej też 50 zł doba a na takie wyskoki raczej nie możemy sobie pozowlić :(

• 2 weeks later...
Posted

Czy ktoś z Kielc może odwiedzić Reksia i go obfocić ?? Czy jesteśmy w stanie ustalić jak obecnie reaguje na człowieka czy wycofał się bardziej czy może nabrał zaufania do ludzi ??
Proszę osoby z Kielc by pomogły cokolwiek ustalić .

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Małgosią, Reks podobno robi postępy i oswaja się coraz bardziej.
A co najważniejsze jest szansa na dom dla niego:lol:. Jeżeli wszystko się uda , to za tydzień powinien pojechać do domu, kiedy domownicy wrócą z urlopu.

Posted

Ale byłoby super , niestety z ogłoszeń cisza . Odezwała się tylko jedna Pani co potrzebowała psa dla jakiejś koleżanki co ma troje dzieci w tym dwoje chorych chyba zespół downa i porażenie mózgowe albo jedno dziecko ma te problemy w każdym razie pani wychowuje sama dzieci no i jakoś tak nie bardzo widzę takiego psiaka w rodzinie gdzie kobieta i tak ma pełne ręcę roboty ale miałam się jeszcze odezwać i dosłać nowe fotki i jakieś wieści o Reksiu - czy się przekonał do ludzi , czy nie powarkuje i nie gryzie .

Trzymam kciuki za Reksika .

A Wy cioteczki z Kielc macie takie super wieści i nic nie piszecie tylko dopiero jak się Was ponagli :mad: rozumiem , że nie chcecie zapeszać więc wystarczy info , że działacie :)

Dzięki Wam bardzo i mam nadzieję , że uda Wam się Reska wyadoptować , niestety z adopcją takiego psiaka jest baaardzo ciężko więc

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj Reksa zawiozła Małgosia do nowego , dobrego domu :lol:.
Reks wszedł do mieszkania i prawie natychmiast usnął, był już taki biedak zmęczony, na dodatek ostatnio gdzieś rozwalił sobie łapę i musi jeszcze brać antybiotyk.
Ale nareszcie jest już bezpieczny:p.

Laura1180, bardzo dziękujemy Ci za pomoc:loveu:.
Szczególne podziękowania masz od Małgosi:calus:.

Posted

Wspaniałe wieści - Małgosia juz mi przekazała , że Reksiunio ma domek . Zima już mu nie groźna bo ma dach nad głową , miskę jedzenia i ludzi do miziania .

Super kieleckie cioteczki , że Wam się udało :multi: