bahlsa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Jak tam psinko? Pytał ktoś o Ciebie? Był jakiś odzew z ogłoszeń? Quote
bahlsa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Jak tam "zwierzostan";) u Biafry? Coś może ubyło? Quote
Biafra Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 bahlsa napisał(a):Jak tam "zwierzostan";) u Biafry? Coś może ubyło? Nic nie ubyło :shake: Do Tary dopłacę żeby poszła, a później chyba tydzień będę pić :diabloti: ŻADEN ogród. Blok+szelki+staruszka albo ktoś kto jest w domu. Strop w budynku betonowy, żeby nie dało się kopać dołów :angryy: Quote
Biafra Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Camara napisał(a):Tara jest w dzisiejszej Wyborczej. Cały czas trzymam w ręce telefon :modla::modla::modla: Quote
kasiainat Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Biafra napisał(a):Nic nie ubyło :shake: Do Tary dopłacę żeby poszła, a później chyba tydzień będę pić :diabloti: dobrze to rozumię;) tez czasami tak miałam;) Biafra napisał(a):ŻADEN ogród. Blok+szelki+staruszka albo ktoś kto jest w domu. Strop w budynku betonowy, żeby nie dało się kopać dołów :angryy: albo ogród z drugim młodym psiakiem, u mnie przekopała cały ogródek ale nie uciekała - cały dzień za to męczyła mojego młodszego psa :lol:\ Tareńko hopsaj po domek:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Biafra napisał(a):Cały czas trzymam w ręce telefon :modla::modla::modla: A dzisiaj jest w karkowskiej:loveu: Quote
Biafra Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a):A dzisiaj jest w karkowskiej:loveu: Dziękuję :loveu: Chyba zacznę zaraz jakieś modły czy zaklinanie :shake: Quote
bahlsa Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Biafra, modły pomogły znaleźć dom? czy też może suni tak dobrze u Ciebie, że nie ma zamiaru Cię opuścić? ;) Quote
irenaka Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 bahlsa napisał(a):Biafra, modły pomogły znaleźć dom? czy też może suni tak dobrze u Ciebie, że nie ma zamiaru Cię opuścić? ;) Modły niestety nie pomogły:shake:. Biafra zaczyna lać betony w kojcu dla małej;) Quote
irenaka Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Tara dzisiaj ma występ w TVP. Trzyma ktoś kciuki? Quote
irenaka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Jak Biafra nic nie pisze, to pewnie nici z adopcji po występie. Szkoda, mała jest CUDO!! Quote
Biafra Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 :multi::multi::multi: Tara już we własnym domku. Mieszka teraz w Mszanie Dolnej. Zadzwoniła Pani znajoma koleżanki, że szuka pieska bo jest samotna. Powiedziała że ma dom ogrodzony, bramę na pilota i ogrzewany garaż :evil_lol: Chciała bernardynkę ... Ale bernardynka jeszcze w szpitalu, a ponieważ Pani trochę się martwiła czy bernardyn nie zniszczy parkietów w domu, jak będzie biegał - zaproponowałam coś mniejszego :diabloti: Poznały się z Tarą i były sobą zachwycone. Nawet Tara była wyjątkowo grzeczna jak nigdy przy nowej Pani. Mówiłam , żeby jej za długo nie zostawiała samej w ogrodzie :evil_lol: Szczegóły pominęłam :p Irenko ! można zmienić tytuł wątku :loveu: Quote
irenaka Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Ależ się cieszę:multi::multi: Tylko po co ja wczoraj siedziałam nad ogłoszeniami? Już zmieniam tytuł.:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
kasiainat Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 :multi::multi::multi: super, codziennie czekałam na taką wiadomość. Tareńko:loveu: bądź szczęśliwa - zasłużyłaś na to:loveu: Quote
bahlsa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 :klacz:super, świetnie :) może ściągając ogłoszenia Tary podmieniałabym zdjęcia klonów i ogłaszała Bacę? Biafra, co o tym myślisz? Quote
Recommended Posts