Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś będzie jechał z Rzeszowa w nasze okolice? Chcielibyśmy, zgodnie z obietnicą, wesprzeć psiaki p. Marii karmą.
A kurier to jednak za duży dla nas wydatek, znacie jakieś firmy, które może mogłyby pomóc?

• Replies 709
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GuniaP']Rozpytuje wśród znajomych, a kiedy to bedzie u Was ?[/QUOTE]
My ostatnio dostaliśmy partię karmy z innej firmy. Więc mamy wydzieloną "pulę" dla psiaków z Azylu.
W każdej chwili można przyjechać i zabrać.Bo kiedy Krakvet się wyrobi z zamówieniem, ciężko powiedzieć.

Posted

Czy u Majki przydadza się kubraki dla psów??
Tu są ich foty:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/149096-Bezdomne-psiaki-z-Boguchwały-pilnie-szukają-domków-pomóżcie-ogłaszać!!!?p=15886100#post15886100[/url]

Posted

Figa, skad byśmy mieli zabrać te karmę ?
Luzia auto jest duże, ale pana nie moge wykorzystywac za bardzo, po drodze coś możemy zabrać, ale musimy sobie poradzic z rozładowaniem, a na miejscu bede ja i pan kierowca, do Majki nie dojedziemy, tylko zostawimy to gdzies na wsi a Majka sobie weźmie jakims traktorem.
Musze wiedzieć wcześniej co i jak, bo to jest duża operacja logistyczna i zależna od kilku osób.

Posted

[quote name='GuniaP']Figa, skad byśmy mieli zabrać te karmę ?
Luzia auto jest duże, ale pana nie moge wykorzystywac za bardzo, po drodze coś możemy zabrać, ale musimy sobie poradzic z rozładowaniem, a na miejscu bede ja i pan kierowca, do Majki nie dojedziemy, tylko zostawimy to gdzies na wsi a Majka sobie weźmie jakims traktorem.
Musze wiedzieć wcześniej co i jak, bo to jest duża operacja logistyczna i zależna od kilku osób.[/QUOTE]

Bo ja mam w piwnicy 5-6 "plastrów" styroduru i tak pomyślałam że Majce by się to przydało do ocieplenia bud. Ciężkie to nie jest.

Posted

[quote name='hankasanok']witam wszystkie cioteczki! po banerku do Was trafiłam i melduje sie na wątku, może czasemi, kiedyś sie do czegos bedę mogła przydać![/QUOTE]

myślę że bardzo się przydasz, chociażby ogłaszając tam u was psiaki Majki.

Posted

[quote name='GuniaP']Dotarła karma od Figi33 :) całe 4 worki po 10kg i jeszcze zabawka, puszka mokrego i długopis.[/QUOTE]

no to wspaniale :loveu:, dziękujemy bardzo Figuniu w imieniu Majki. :buzi:

Posted

Strasznie mi się ta Krasa podobała, liczyłam na to że znajdzie super domek bo mogła ze względu na swą urodę. Mam nadzieję, ze poszła chociaż w [B]przyzwoite[/B] warunki...

Posted

DOstałam mejla z nowego domu Krasej :

[QUOTE][FONT=&quot]Witam , wczoraj byłem z chłopakami w Wysokiej , masakra jaka droga , ale daliśmy radę no i wzięliśmy Krasą . Piesek jest kochany podoba się nawet żonie , bo bałem się jej reakcji na wielkość suni , ale spoko . Wołamy na nią Sonia , tylko mamy kłopot , bo Sonia dzisiaj rano wybrała się na spacer za ogrodzenie , normalnie przeskoczyła płot ! mieliśmy stracha bo przebiegła przez drogę , przyszła na wołanie , ale boję się żeby jej to w nawyk nie weszło , proszę o jakąś radę pozdrawiam [/FONT][/QUOTE]

Bardzo proszę o podpowiedź.