Soema Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Czy ktoś będzie jechał z Rzeszowa w nasze okolice? Chcielibyśmy, zgodnie z obietnicą, wesprzeć psiaki p. Marii karmą. A kurier to jednak za duży dla nas wydatek, znacie jakieś firmy, które może mogłyby pomóc? Quote
GuniaP Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Rozpytuje wśród znajomych, a kiedy to bedzie u Was ? Quote
Soema Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='GuniaP']Rozpytuje wśród znajomych, a kiedy to bedzie u Was ?[/QUOTE] My ostatnio dostaliśmy partię karmy z innej firmy. Więc mamy wydzieloną "pulę" dla psiaków z Azylu. W każdej chwili można przyjechać i zabrać.Bo kiedy Krakvet się wyrobi z zamówieniem, ciężko powiedzieć. Quote
GuniaP Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Mam obiecany transport, pan zawiezie Majce do Wysokiej :) Quote
Becia66 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='GuniaP']Mam obiecany transport, pan zawiezie Majce do Wysokiej :)[/QUOTE] To super Guniu. A kontaktowałaś się z Soemą ? Quote
Luzia Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Mam pytanie odnośnie transportu. Jakiej wielkości samochód będzie jechał i jak bardzo załadowany? Quote
majuska Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Czy u Majki przydadza się kubraki dla psów?? Tu są ich foty: [url]http://www.dogomania.pl/threads/149096-Bezdomne-psiaki-z-Boguchwały-pilnie-szukają-domków-pomóżcie-ogłaszać!!!?p=15886100#post15886100[/url] Quote
figa33 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 to może ja bym zamówiła karmę i można by ją podłączyć do tego transportu? to ma ręce i nogi ? Quote
figa33 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 w sumie to chyba dziś/jutro powinnam zamówić karmę Quote
GuniaP Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Figa, skad byśmy mieli zabrać te karmę ? Luzia auto jest duże, ale pana nie moge wykorzystywac za bardzo, po drodze coś możemy zabrać, ale musimy sobie poradzic z rozładowaniem, a na miejscu bede ja i pan kierowca, do Majki nie dojedziemy, tylko zostawimy to gdzies na wsi a Majka sobie weźmie jakims traktorem. Musze wiedzieć wcześniej co i jak, bo to jest duża operacja logistyczna i zależna od kilku osób. Quote
Luzia Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='GuniaP']Figa, skad byśmy mieli zabrać te karmę ? Luzia auto jest duże, ale pana nie moge wykorzystywac za bardzo, po drodze coś możemy zabrać, ale musimy sobie poradzic z rozładowaniem, a na miejscu bede ja i pan kierowca, do Majki nie dojedziemy, tylko zostawimy to gdzies na wsi a Majka sobie weźmie jakims traktorem. Musze wiedzieć wcześniej co i jak, bo to jest duża operacja logistyczna i zależna od kilku osób.[/QUOTE] Bo ja mam w piwnicy 5-6 "plastrów" styroduru i tak pomyślałam że Majce by się to przydało do ocieplenia bud. Ciężkie to nie jest. Quote
figa33 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 zamawiam karmę na allegro , a kurier wysyłam tam gdzie mu podam adres Quote
figa33 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 zamówiłam karmę , podałam GuniuP Twój adres , poproszę jeszcze o nr telefonu dla kuriera na pw Quote
hankasanok Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 witam wszystkie cioteczki! po banerku do Was trafiłam i melduje sie na wątku, może czasemi, kiedyś sie do czegos bedę mogła przydać! Quote
Becia66 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='hankasanok']witam wszystkie cioteczki! po banerku do Was trafiłam i melduje sie na wątku, może czasemi, kiedyś sie do czegos bedę mogła przydać![/QUOTE] myślę że bardzo się przydasz, chociażby ogłaszając tam u was psiaki Majki. Quote
GuniaP Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Dotarła karma od Figi33 :) całe 4 worki po 10kg i jeszcze zabawka, puszka mokrego i długopis. Quote
Becia66 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='GuniaP']Dotarła karma od Figi33 :) całe 4 worki po 10kg i jeszcze zabawka, puszka mokrego i długopis.[/QUOTE] no to wspaniale :loveu:, dziękujemy bardzo Figuniu w imieniu Majki. :buzi: Quote
figa33 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 bardzo się cieszę ,ze tak szybko dotarła ( wczoraj zamówiłam ):lol: a firma jest z Rzeszowa Quote
Becia66 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='figa33']bardzo się cieszę ,ze tak szybko dotarła ( wczoraj zamówiłam ):lol: a firma jest z Rzeszowa[/QUOTE] i to aż 4 wory :crazyeye:,hoho.... Quote
GuniaP Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Krasa, Tico i dwa szczeniaczki znalazły domy :) Quote
Becia66 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Strasznie mi się ta Krasa podobała, liczyłam na to że znajdzie super domek bo mogła ze względu na swą urodę. Mam nadzieję, ze poszła chociaż w [B]przyzwoite[/B] warunki... Quote
GuniaP Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 DOstałam mejla z nowego domu Krasej : [QUOTE][FONT="]Witam , wczoraj byłem z chłopakami w Wysokiej , masakra jaka droga , ale daliśmy radę no i wzięliśmy Krasą . Piesek jest kochany podoba się nawet żonie , bo bałem się jej reakcji na wielkość suni , ale spoko . Wołamy na nią Sonia , tylko mamy kłopot , bo Sonia dzisiaj rano wybrała się na spacer za ogrodzenie , normalnie przeskoczyła płot ! mieliśmy stracha bo przebiegła przez drogę , przyszła na wołanie , ale boję się żeby jej to w nawyk nie weszło , proszę o jakąś radę pozdrawiam [/FONT][/QUOTE] Bardzo proszę o podpowiedź. Quote
Recommended Posts