mru Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 cieszymy się :multi: strrrasznie! grodzen, jak tylko coś znajdziesz to pisz ;) Twoje okolice są niestety bardzo obfite, z tego co wiem... :roll: fajnie też, że dla Mini też jest szansa :cool3: moja Kofi (wielkości Mini właśnie) pojechała w piątek do domu ale już wróciła :/ bo... pani nie ma ogrodzonej działki i puszczala ją wolno.... :crazyeye: (suka nawet nie jest wysterylizowana jeszcze.... i miała ostatnio cieczkę, która nawet nie wiem, czy się już skończyła przecież!!!) więc zabraliśmy Kofi :razz: szukamy raczej domu w bloku... Quote
grodzen Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Ta Pani jest zdecydowana wziąć Mini do siebie, ale najpierw zrobimy jej sterylizacje i na początku przyszłego tygodnia ją zawieziemy. Dopóki jednak jest u nas to traktuję to nie jako coś pewnego. Quote
bico Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 To super, że Hektor już ma nowy domek i że dla Mini też się coś szykuje, tylko szkoda, że nie została przeprowadzona wizyta przed adopcyjna:roll: umowa adopcyjna to jeszcze nie wszystko:razz: Quote
zuzlikowa Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Bardzo się cieszę!!! Hektorku...szczęścia na całe psie życie- spokoju...spokoju i stabilnej nudy!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Mini...mocne uściski dla sunieczki!Jest cudna w swoim kaptureczku z pasiastym ogonkiem!Absolutnie cudna!A jeszcze taki charakter!Mizianka:loveu::loveu::loveu: Quote
mru Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 właśnie, skoro nie było wizyty może pojedźcie na wizytę "po" chociaż? :) Quote
zuzlikowa Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 mru napisał(a):właśnie, skoro nie było wizyty może pojedźcie na wizytę "po" chociaż? :) Bardzo dobra sugestia...ludzie wbrew pozorom rozumieją cel tych wizyt.A mogą one służyć też przekazaniu doswiadczeń w opiece nad psiakiem...każdy pies jest inny i ma swoje indywidualne specyficzne zachowania.Taka wizyta to też szansa dla nowego domku by poczuł radość z chwalenia się osiągnięciami pupila. Quote
mru Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 zuzlikowa napisał(a):ludzie wbrew pozorom rozumieją cel tych wizyt. pani od Kofi nie rozumiała :evil_lol: była pewna siebie i zdziwiła się, że jej psa zabraliśmy :evil_lol: ale tak - wizyta PO jest konieczna ludzie od razu czują twój oddech na plecach i wiedzą, że są kontrolowani :cool1: po reakcjach widać, kto zacz :razz: Quote
zuzlikowa Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 :evil_lol:...wyjątki potwierdzają regułę!Niektóre wyjątki trzeba odrzucać!Fora ze dwora:mad::cool3: Koffffffffinka i tak będzie miała najlepszy domek!!!:loveu: Mini i Hektorek też!!!:loveu: Quote
mru Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 słyszałam, ze Mini znalazła zaufany dom u jakiejś znajomej osoby w Elblągu? :razz::multi: słyszałam też, że było więcej chętnych na małą sunię? :):cool1: gdzie oni? :knuje: czyli oba psiaki mają już domy? Quote
bico Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='mru']czyli oba psiaki mają już domy?[/quote] widzę, że tytuł już zmieniony - no to chyba mają:razz: Quote
zuzlikowa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Tylko szkoda,że nikt nam tego nie napisał...trochę jednak się starałyśmy:oops: Powodzenia psiaczki...bądźcie szczęśliwe.:loveu: Quote
mru Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 no tytuł zmienilam, bo dowiedziałam sie od koleżanki grodzenia (której wyadoptowałam rok temu psa), że mają :) a tu zapytałam dla pewności :cool1: ale grodzenia nie ma :cool3: no, też mi przykro, że nie napisał. ale ja wam bardzo dziękuję za pomoc! i za odzew :) Quote
malawaszka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 cisną sie pod paluchy mocniejsze słowa, ale sobie daruję... i o "terminie oddania psów do schroniska" i o potraktowaniu dogomaniaków, którzy byli potrzebni, żeby ogłaszać psy bo jak nie to... :shake: typowe... Quote
Recommended Posts