Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich serdecznie. Przede wszystkim nazywam się Darek. To ja jestem "ten pan" i to ja znalazłem te dwa psiaki i proszę Was o pomoc w znalezieniu im domu. Nie potrzebna jest mi pomoc finansowa, najważniejsze jest dla mnie, aby oba psy znalazły dobry dom. Na pewno pieski nie zostaną u mie ponieważ mam już i tak za dużą ilość zwierząt w domu. Ja ze swojej strony zobowiązuje się do sterylizacji i zaszczepienia obu psów. Jedna to suczka Mini, a drugi to pies, nazwaliśmy go Hektor.

Posted

Ja ze swojej strony przepraszam, ale na prawdę ostatnio mam bardzo mało czasu i między innymi dlatego proszę Was o pomoc. Będę wdzięczny za pomoc w znalezieniu im domu.
Pozdrawiam
Darek

Posted

Zuzlikowa obiecała zrobić allegro dla suni i dla Hektora, tylko ktoś je musi zasponsorować, bo niestety spluałam się z kasy:oops:

dobrze, że są fotki, a Zuzliczek pewnie tu zajrzy niebawem:cool3:

Posted

Nie można było znaleźć bardziej trafnego imienia dla takiego pięknego psa:o On wygląda jak ten... no....z filmu Troja.... a nie Hektor właśnie?:lol: o, to już dwa razy więcej pracy z ogłoszeniami na mnie czeka:D:evil_lol:

Posted

mru napisał(a):
czekaj, mad, może grodzen jeszcze cos znajdzie :nerwy::evilbat::errrr::cooldevi:

oby nie:crazyeye::shake::evil_lol:
ja ostatnio byłam na weselu koleżanki...na parkingu obok lokalu zobaczyłam malutką suczkę, była tak przerażona, że poruszała się pełzając po ziemi:-( na pewno nie był to pies "tamtejszy", była przestraszona, biegała koło drogi, pewnie ją jakiś palant z auta wywalił z "okazji wakacji":angryy: godzinę spędziłam chodząc na czworakach za nią w odświętnej kiecce:evil_lol: nie mogłam jej tam zostawić, podobno koczowała tam już tydzień, pewnie by ja ktoś rozjechał albo umarła by z głodu i pragnienia - zabrałam ją ze sobą na przechowanie do kumpeli, dzięki fajnym fotom Muzzego z wątku Dropka i wystawieniu suni allegro przez Zuzlikową, psina szybko znalazła dom:multi: Tak szybko, że nawet wątku na dogo nie zdążyłam jej założyć:crazyeye:
Teraz się ze mnie śmieją, że nigdzie mnie wypuścić nie można, nawet na wesele, bo i tak psa ze sobą zawsze przytargam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Podrzucam fotki suni, umieszczone na wątku Dropku;)
od postu nr 1480
http://www.dogomania.pl/forum/f85/lublin-dropek-ma-domek-dropek-ma-domek-132491/index148.html

Liczę, że jak Zuzlikowa tu dotrze, zrobi fajne allegro, to i Mini i Hektor także szybko domek znajdą:lol:

Posted

no to czekamy na allegro :loveu:

no wiesz bico, nas :stupid: to nie można nigdzie puszczać...
czasem aż strach wyjść z domu

ale właśnie trzeba :D bo kto, jeśli nie my ;)

edit: do mnie, jak długo do domu nie wracam, dzwoni mama i pyta czy przyjadę z jakimś psem ;) hihihi

Posted

Obydwa psiaki mają allegro:
Hektor
2 l_HEKTOR_co zapomina o skarpetach_SZUKA DOMU! (728103162) - Aukcje internetowe Allegro

Mini
Maleńka MINI w kapturku_Roczna sunia SZUKA DOMU! (728069375) - Aukcje internetowe Allegro

Zerknijcie na nie.Moga być?

Allegra wystawione są na 14 dni...na razie zwykłe.
Jeśli ktoś ma możliwość zasponsorować wyróżnienie dla któregoś z psiaków...tj 12zł dla jednego...natychmiast włączę tę opcję!

Posted

mru napisał(a):
jej jakie cudne :D takie personalne! :cool3: dzięki! :loveu:

zasponsoruje wyróżnienia :lol:

To podeślę Ci konto i od razu wyróżniam...rozumiem,że oba?

No i nie doczekałam na odpowiedź i wyróżniłam oba...niech lecą już oba!!!
Rano zrobię Kofi...dobrałam już zdjęcia,a i allegro już znowu chyba opanowałam...po tych zmianach ostatnich w konia mnie dziś robiło!

Posted

zuzlikowa napisał(a):

Jezusicku:crazyeye: jakie fajowe i eleganckie allegra - dla mnie, jak zwykle - bomba:multi::loveu::multi::loveu::multi:

Dzięki Zuzliku:buzi:

Mini to mój typ:loveu::cool3::evil_lol:

Zuzliku, mru, ja nie wiem czy suczka jest po sterylce a Hektor po kastracji..???:roll:
Grodzen pisał, ze planuje zrobić u psów te zabiegi ale chyba ich jeszcze nie zrobił:oops:

Posted

mru napisał(a):

zasponsoruje wyróżnienia :lol:

mru wyróżnij je proszę, bo ja już nie ma kasy:oops::oops: a zuzlikowa się napracowała:loveu:

a może grodzen wyróżni? choć jedno:oops::evil_lol:

Posted

no napiszę do niego w tej sprawie ;)
ale na razie niech będzie, że ja wyróżnię :) tak, oba (poszłam spać hihi przepraszam)

bico napisał(a):

Zuzliku, mru, ja nie wiem czy suczka jest po sterylce a Hektor po kastracji..???:roll:
Grodzen pisał, ze planuje zrobić u psów te zabiegi ale chyba ich jeszcze nie zrobił:oops:

no jeszcze chyba nie, ale pisał, że jest gotowy zrobić to na swój koszt :)

Posted

mru napisał(a):
no napiszę do niego w tej sprawie ;)
ale na razie niech będzie, że ja wyróżnię :) tak, oba (poszłam spać hihi przepraszam)

no jeszcze chyba nie, ale pisał, że jest gotowy zrobić to na swój koszt :)

Wysyłam na pw dane!
Pamiętałam o tym co grodzeń pisał,w związku z tym umieściłam taką informację w treści!
Trzeba teraz już po prostu to zrobić...tak będzie zresztą lepiej,bo psiaki dojdą do siebie i będą mogły iść do domków!:loveu: