madcat1981 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 No, dobra, to i ja siadam do ogłoszeń. http://www.gieldaogloszen.pl/ogloszenie.php?oid=20421 Dużo to pewnie dziś nie narobię ale w każdej wolnej chwili obiecuję. Quote
mru Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 nie mam żadnych wieści od pana niestety :-? ale koleżanka mówi, żebym się nie przejmowała, że on ich nie oddał ;) Quote
mortikia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Proszę o pomoc... http://www.dogomania.pl/forum/f1161/3-mlod*****-bez-domu-husky-rod-terierek-ratlerek-pilne-145122/#post12857038 A co do tego wątku to przydałoby się info i fotki drugiego psa ;) Quote
madcat1981 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='mortikia']Proszę o pomoc... http://www.dogomania.pl/forum/f1161/3-mlod*****-bez-domu-husky-rod-terierek-ratlerek-pilne-145122/#post12857038 A co do tego wątku to przydałoby się info i fotki drugiego psa ;) Ten link nie działa:sad: Ogłoszenia robię właśnie. Ale się nie będę śpieszyć, może Pan sie jednak przekona do nowych czworonogów?:razz::razz: Wiem, wiem....:sadCyber: Quote
grodzen Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Witam wszystkich serdecznie. Przede wszystkim nazywam się Darek. To ja jestem "ten pan" i to ja znalazłem te dwa psiaki i proszę Was o pomoc w znalezieniu im domu. Nie potrzebna jest mi pomoc finansowa, najważniejsze jest dla mnie, aby oba psy znalazły dobry dom. Na pewno pieski nie zostaną u mie ponieważ mam już i tak za dużą ilość zwierząt w domu. Ja ze swojej strony zobowiązuje się do sterylizacji i zaszczepienia obu psów. Jedna to suczka Mini, a drugi to pies, nazwaliśmy go Hektor. Quote
grodzen Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ja ze swojej strony przepraszam, ale na prawdę ostatnio mam bardzo mało czasu i między innymi dlatego proszę Was o pomoc. Będę wdzięczny za pomoc w znalezieniu im domu. Pozdrawiam Darek Quote
mru Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 jej fajnie, że jesteś :) Hektor jest suuper :-o Quote
bico Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Zuzlikowa obiecała zrobić allegro dla suni i dla Hektora, tylko ktoś je musi zasponsorować, bo niestety spluałam się z kasy:oops: dobrze, że są fotki, a Zuzliczek pewnie tu zajrzy niebawem:cool3: Quote
malawaszka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 gdzie te psiaki są? wrzucę Hektorka na sznaucerową :loveu: Quote
mru Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 oh tak :D wrzuć koniecznie! dziękuję! okolice warszawy :p Quote
madcat1981 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Nie można było znaleźć bardziej trafnego imienia dla takiego pięknego psa:o On wygląda jak ten... no....z filmu Troja.... a nie Hektor właśnie?:lol: o, to już dwa razy więcej pracy z ogłoszeniami na mnie czeka:D:evil_lol: Quote
mru Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 czekaj, mad, może grodzen jeszcze cos znajdzie :nerwy::evilbat::errrr::cooldevi: Quote
magda222 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ale fajnie grodzen,że się tu pojawiłeś.Witamy!!! Najważniejsze to współpraca i kontakt :) No i ogłoszenia :) Allegro już psiaki mają? Quote
bico Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 mru napisał(a):czekaj, mad, może grodzen jeszcze cos znajdzie :nerwy::evilbat::errrr::cooldevi: oby nie:crazyeye::shake::evil_lol: ja ostatnio byłam na weselu koleżanki...na parkingu obok lokalu zobaczyłam malutką suczkę, była tak przerażona, że poruszała się pełzając po ziemi:-( na pewno nie był to pies "tamtejszy", była przestraszona, biegała koło drogi, pewnie ją jakiś palant z auta wywalił z "okazji wakacji":angryy: godzinę spędziłam chodząc na czworakach za nią w odświętnej kiecce:evil_lol: nie mogłam jej tam zostawić, podobno koczowała tam już tydzień, pewnie by ja ktoś rozjechał albo umarła by z głodu i pragnienia - zabrałam ją ze sobą na przechowanie do kumpeli, dzięki fajnym fotom Muzzego z wątku Dropka i wystawieniu suni allegro przez Zuzlikową, psina szybko znalazła dom:multi: Tak szybko, że nawet wątku na dogo nie zdążyłam jej założyć:crazyeye: Teraz się ze mnie śmieją, że nigdzie mnie wypuścić nie można, nawet na wesele, bo i tak psa ze sobą zawsze przytargam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Podrzucam fotki suni, umieszczone na wątku Dropku;) od postu nr 1480 http://www.dogomania.pl/forum/f85/lublin-dropek-ma-domek-dropek-ma-domek-132491/index148.html Liczę, że jak Zuzlikowa tu dotrze, zrobi fajne allegro, to i Mini i Hektor także szybko domek znajdą:lol: Quote
mru Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 no to czekamy na allegro :loveu: no wiesz bico, nas :stupid: to nie można nigdzie puszczać... czasem aż strach wyjść z domu ale właśnie trzeba :D bo kto, jeśli nie my ;) edit: do mnie, jak długo do domu nie wracam, dzwoni mama i pyta czy przyjadę z jakimś psem ;) hihihi Quote
zuzlikowa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Maleńka Mini już ma allegro! Link wstawię jak skończę i Hektora! Quote
zuzlikowa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Obydwa psiaki mają allegro: Hektor 2 l_HEKTOR_co zapomina o skarpetach_SZUKA DOMU! (728103162) - Aukcje internetowe Allegro Mini Maleńka MINI w kapturku_Roczna sunia SZUKA DOMU! (728069375) - Aukcje internetowe Allegro Zerknijcie na nie.Moga być? Allegra wystawione są na 14 dni...na razie zwykłe. Jeśli ktoś ma możliwość zasponsorować wyróżnienie dla któregoś z psiaków...tj 12zł dla jednego...natychmiast włączę tę opcję! Quote
mru Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 jej jakie cudne :D takie personalne! :cool3: dzięki! :loveu: zasponsoruje wyróżnienia :lol: Quote
zuzlikowa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 mru napisał(a):jej jakie cudne :D takie personalne! :cool3: dzięki! :loveu: zasponsoruje wyróżnienia :lol: To podeślę Ci konto i od razu wyróżniam...rozumiem,że oba? No i nie doczekałam na odpowiedź i wyróżniłam oba...niech lecą już oba!!! Rano zrobię Kofi...dobrałam już zdjęcia,a i allegro już znowu chyba opanowałam...po tych zmianach ostatnich w konia mnie dziś robiło! Quote
bico Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 zuzlikowa napisał(a):Obydwa psiaki mają allegro: Hektor 2 l_HEKTOR_co zapomina o skarpetach_SZUKA DOMU! (728103162) - Aukcje internetowe Allegro Mini Maleńka MINI w kapturku_Roczna sunia SZUKA DOMU! (728069375) - Aukcje internetowe Allegro Zerknijcie na nie.Moga być? Jezusicku:crazyeye: jakie fajowe i eleganckie allegra - dla mnie, jak zwykle - bomba:multi::loveu::multi::loveu::multi: Dzięki Zuzliku:buzi: Mini to mój typ:loveu::cool3::evil_lol: Zuzliku, mru, ja nie wiem czy suczka jest po sterylce a Hektor po kastracji..???:roll: Grodzen pisał, ze planuje zrobić u psów te zabiegi ale chyba ich jeszcze nie zrobił:oops: Quote
bico Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 mru napisał(a): zasponsoruje wyróżnienia :lol: mru wyróżnij je proszę, bo ja już nie ma kasy:oops::oops: a zuzlikowa się napracowała:loveu: a może grodzen wyróżni? choć jedno:oops::evil_lol: Quote
mru Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 no napiszę do niego w tej sprawie ;) ale na razie niech będzie, że ja wyróżnię :) tak, oba (poszłam spać hihi przepraszam) bico napisał(a): Zuzliku, mru, ja nie wiem czy suczka jest po sterylce a Hektor po kastracji..???:roll: Grodzen pisał, ze planuje zrobić u psów te zabiegi ale chyba ich jeszcze nie zrobił:oops: no jeszcze chyba nie, ale pisał, że jest gotowy zrobić to na swój koszt :) Quote
zuzlikowa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 mru napisał(a):no napiszę do niego w tej sprawie ;) ale na razie niech będzie, że ja wyróżnię :) tak, oba (poszłam spać hihi przepraszam) no jeszcze chyba nie, ale pisał, że jest gotowy zrobić to na swój koszt :) Wysyłam na pw dane! Pamiętałam o tym co grodzeń pisał,w związku z tym umieściłam taką informację w treści! Trzeba teraz już po prostu to zrobić...tak będzie zresztą lepiej,bo psiaki dojdą do siebie i będą mogły iść do domków!:loveu: Quote
Recommended Posts