Jump to content
Dogomania

Galeria sfory - czyli Luka, Chibi, Frotek i Hera (sic!) w pełnej krasie

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dariette.']o, koleżanka ma też uroczego psiaka, jego też ode mnie wyściskać, tak jak leśną sforę. :loveu:

na ostatnim zdjęciu takie aniołki... kto by pomyślał. :p

Urocza, urocza, ale wyciskać trudno, bo ogromne toto jest :diabloti: 3x większa niż Frotek :-o Który zresztą ją uwielbia nad życie.

Aniołki - tylko jak śpią :diabloti:

jaka szmatka z czarnym nosem?:mad:
Ma swój urok ja będe bronić biedaka bo ja akurat lubie kudłate poszarpańce:eviltong::evil_lol:

Ja też lubię, co nie znaczy, że nie wygląda jak szmatka :razz: Urocza szmatka, może być? :eviltong:

Hej :hand:

http://img355.imageshack.us/img355/6307/im000354js4.jpg cudne sunie :loveu: A jak ładnie razem śpią :cool3:

Witamy :multi: Takie spanie razem rzadko się zdarza, bo Luka to panna niedotykalska :razz:

Znów zdjęć nie dodałam :oops: Jak się wstaje rano o tej 6 to potem pada się na łeb o 21 i tak to wychodzi. Dzisiaj na pewno dodam - tylko trochę później :eviltong:

Posted

Witanko :multi:

Luka też nie umiała długo ładnie aportować. A do ręki to już w ogóle :diabloti: Mam gdzieś nagrany filmik, jak ćwiczę z nią, żeby przynosiła zabawkę tak długo, aż zdążę ją wziąć i nagrodzić za oddanie do ręki - ile ona się przy tym naburczała, naskamlała i najęczała... :evil_lol: Ale teraz już przynosi do ręki, chociaż jak tylko raz jej pozwolę rzucić na ziemię to znowu próbuje wprowadzić swoje zasady - cała Luka ;)

Pies wodny :diabloti:

I trawny :roll::cool3:

Posted

zmierzchnica napisał(a):
Mina pod tytułem: "ciasteeeczka! :multi:" :diabloti:

To wszystko tłumaczy :evil_lol: Trzeba się ładnie uśmiechnąć i dostanę ciasteczko :lol:

Posted

Chciałaby dusza do raju :diabloti: Za uśmiech to może tylko buziaka dostać :evil_lol:

Stójka ;)

W domu pieska nie karmią...

...więc radzi sobie sam :shake:

Trzeba łowić kijanki i inne takie...

Szop polujący na kropelki wody :diabloti:

Posted

Witamy się :hand:

Masz cudną gromadkę, ale najbardziej zauroczyła mnie Luka. Jest strasznie podobna do mojego Tofika, tylko nieco większa jest i tyle. Boska :loveu:

Posted

Witamy się :hand:

Masz cudną gromadkę, ale najbardziej zauroczyła mnie Luka. Jest strasznie podobna do mojego Tofika, tylko nieco większa jest i tyle. Boska :loveu:
Fakt - bardzo są podobni ;) Ale tak jak napisałam Ci w galerii - zauważyłam już, że najbardziej się podobają psiarzom te psy, które są podobne do ich zwierzaków :diabloti:

Chibi jaka skupiona, ciekawe co tam zauważyła... no prawie jak wyżeł. :loveu:
Wywęszyła - stare tropy saren :cool3: A "prawie" to bardzo dobre słowo w tym przypadku...:diabloti:

Ale śliczne :loveu: Świnka Morska taka słodkaa...Też mam prosiaczka morskiego :P A pieski widać ze szczęśliwe i kochane.Zapraszam do mojej Majci :p
Dziękujemy :loveu: Świnki w ogóle to najsłodsze gryzonie jakie znam. Chociaż marzę o szczurach mimo wszystko ;)

milo popatrzec na szczesliwe pieski:smile:
No chyba gady szczęśliwe są, nie mają powodu do narzekań :razz:

Witanko:hand:
http://img29.imageshack.us/img29/1961/im000530.jpg w brodziku:loveu::loveu::loveu:
:cool2:
Hej ;) Taak, brodziku, śmierdzącym, pełnym kijanek i zgniłych roślin... No ale w sumie takie są najlepsze :evil_lol:

taka jestem piękna

a tak się pluskam ;) (Ostatnio ta "kałuża" wyschła, ale Chibi o tym nie wiedziała... Pędem biegła przez krzaki, wyskoczyła z radosnym piskiem... I wpadła prosto w zasychające błoto :evil_lol: Biedna była zszokowana :razz:)

Buszujące w trawsku

Szop poluje na myszę :diabloti:

I walka! ;)

Posted

Takie psy do nas podeszły, kiedy suczki latały luzem. Wystraszyłam się, bo wyglądały na bezdomne, a w ogóle się nie bały i szły prosto na nas. Chibi ma tendencję do odganiania "podbiegaczy", nawet jeśli są trzy razy więksi.. Ale spotkanie było pokojowe.

Okazało się, że to psy jakichś Niemców, podróżujących w przyczepach campingowych. Wszystko pięknie ładnie, ale czemu nawet obroży nie miały? Brr... Dobrze, że tylko powąchały suczki i nic więcej ;) Gdybym była z Frotkiem to by dopiero skończyło się jatką...

A teraz agresor:diabloti::

Pysk mordercy

Zapatrzony w ofiarę...

Posted

[quote name='zmierzchnica']Fakt - bardzo są podobni ;) Ale tak jak napisałam Ci w galerii - zauważyłam już, że najbardziej się podobają psiarzom te psy, które są podobne do ich zwierzaków :diabloti:

A nie prawda :eviltong: Mnie sie gładkowłose podobają i kiedś będe miała gładkiego prosiaka:evil_lol:
http://img44.imageshack.us/img44/1189/im000559.jpg
co nie znaczy że tym panem nie jestem zauroczona:eviltong:

Posted

groszek83 - e tam, tylko tak mówisz :cool3: A potem zobaczysz jakiegoś podobnego do któregoś ze swoich psiaków i od razu się zakochasz :evil_lol: Ja w ogóle bardziej lubiłam kudłate zawsze...a odkąd mam Chibi to jestem zakochana w gładkowłosych :loveu:

madeleine - Chibi na zdjęciach wydaje się większa niż w rzeczywistości - ona jest taka do kolanka, w sumie niewielka ;)

stratoos - no słodki on z pyska jest, szkoda, że to tylko pozory :diabloti:

Cavy - mi też :p dlatego ludziom ciężko chodzić ze mną na miasto - zawsze się każdym psem zachwycam przez pół godziny :cool1:

Dziś bez fotek, chociaż mam ich trochę... Nie chce mi się ich zgrywać :lol: Będą jutro jak się wyrobię. Dziękuję wszystkim za odwiedziny :loveu: