Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co tu pisać, wszystko macie w tytule.
Sunia koczowała na jednym z osiedli około 2 miesiące. Przy bloku najblizej lasu, co daje do myślenia, a właściwie wszystko wyjaśnia.
Stwierdzam nie po raz pierwszy , że ludzie sa nienormalni - porzucić takiego słodziaka?!!! Czikita to same zalety - malutka (niecałe 7 kg), młodziutka (około roczku), śliczna, milusia, grzeczna, mięciutka, przutalaśna, sam miód. Może być towarzyszką starszej osoby, ale też może zasilić pełniejszą rodzinę - uwielbia dzieci. Akceptuje i suczki i psy.

Do tego wsztystkiego ciocia Agata ją odrobaczyła, odpchliła i wysterylizowała. Czeka ją jeszcze szczepienie na nową drogę życia.

Kto ją porzucił? Chyba ktoś ślepy i głuchy, albo po prostu bez serca...

Czikita pomieszkiwała chwilkę ze staruszkiem Barrym, teraz przebywa na Dt u przemiłej pani Janki. Czeka na dom. Poprosimy o pomoc w ogłaszaniu.

Posted

Pięknoty...

Zajrzałam. I proszę mi nie pisać, że mam wakat.
Na dziś mam 6 szt. w Miliczu (w tym Amiś :evil_lol: ),które czekają na dom i trzy berny do adopcji. :shake: A co jutro ?

Posted

Jo37 napisał(a):
Nikt nie zajrzał do ślicznoty.

No nikt. Ja byłam za miastem z moją tymczasowiczka Bezą. Doszło już do tego, że moje psy zostaja w domu a Dtowce jada na wczasy.
Czikita sie przypomina.

Posted

Agata69 napisał(a):

A może allegro nie działa?....

działa ;)
wydaje mi się, ze okres wakacyjny i dlatego tak jest...zauważyłam nawet, że jest o wiele wiele mniej wejść :shake:

Posted

Czikitka w Dt jest pieskiem kanapowym, mieszka w domku, śpi na fotelu.
Dzisiaj dzwoniła dość miła pani, chce adoptować mała, ale... ma dla niej budkę albo szopę do wyboru. jakoś tego nie widzę. To na wsi oczwiscie norma. Pani deklaruje miłość do zwierząt, pieski nie sa wiązane. Wnuczek chce zostać wetem.

Mam mieszane uczucia...

Posted

Czika jutro jedzie do domu stałego, który dzisiaj wizytowałam i oceniłam na OK. Miejmy nadzieje, że sie jej spodoba i ze nie będzie próbowała uciekać jak z DT.
Dzisiaj Czika została zaszczepiona na nową drogę życia. Trzymajcie kciuki.

Posted

Czika już w nowym domku - bardzo się spodobała - szczególnie nowemu młodemu Panu :p (już sobie zaplanował, że dziś będzie tak uprzejmy, że odstąpi swoje łóżko nocującej z nim kuzynce, a sam będzie spał na podłodze z Cziką:loveu:). Myślę, że będzie dobrze :)

Posted

marcyha napisał(a):
Czika już w nowym domku - bardzo się spodobała - szczególnie nowemu młodemu Panu :p (już sobie zaplanował, że dziś będzie tak uprzejmy, że odstąpi swoje łóżko nocującej z nim kuzynce, a sam będzie spał na podłodze z Cziką:loveu:). Myślę, że będzie dobrze :)

No to fajowo. A bramka z tyłu domu zabezpieczona?