Agata69 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Co tu pisać, wszystko macie w tytule. Sunia koczowała na jednym z osiedli około 2 miesiące. Przy bloku najblizej lasu, co daje do myślenia, a właściwie wszystko wyjaśnia. Stwierdzam nie po raz pierwszy , że ludzie sa nienormalni - porzucić takiego słodziaka?!!! Czikita to same zalety - malutka (niecałe 7 kg), młodziutka (około roczku), śliczna, milusia, grzeczna, mięciutka, przutalaśna, sam miód. Może być towarzyszką starszej osoby, ale też może zasilić pełniejszą rodzinę - uwielbia dzieci. Akceptuje i suczki i psy. Do tego wsztystkiego ciocia Agata ją odrobaczyła, odpchliła i wysterylizowała. Czeka ją jeszcze szczepienie na nową drogę życia. Kto ją porzucił? Chyba ktoś ślepy i głuchy, albo po prostu bez serca... Czikita pomieszkiwała chwilkę ze staruszkiem Barrym, teraz przebywa na Dt u przemiłej pani Janki. Czeka na dom. Poprosimy o pomoc w ogłaszaniu. Quote
Agata69 Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Dziękujemy wujkowi Krzysiowi za piękne zdjęcia oddające całą kobiecą urodę. Wujek jest niezawodny....:loveu: Quote
ElzaMilicz Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Pięknoty... Zajrzałam. I proszę mi nie pisać, że mam wakat. Na dziś mam 6 szt. w Miliczu (w tym Amiś :evil_lol: ),które czekają na dom i trzy berny do adopcji. :shake: A co jutro ? Quote
Kasia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Agatko tak jak prosiłaś zrobię allegro, jeszcze dziś. Quote
Kasia Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Wyróżnione allegro Czikity: CZIKITA, psi okruszek - 7 kilo, 1 rok. Pies IDEAŁ (694457037) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Agata69 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 [quote name='Kasia']Wyróżnione allegro Czikity: CZIKITA, psi okruszek - 7 kilo, 1 rok. Pies IDEAŁ (694457037) - Aukcje internetowe Allegro Kasia, cudo. Się wzruszyłam, chociaz sama to napisałam. Jestes kochana. Quote
Agata69 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Nikt nie zaglada do malucha.... Poprosimy wujka puchatka o banerek. Quote
Agata69 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Jo37 napisał(a):Nikt nie zajrzał do ślicznoty. No nikt. Ja byłam za miastem z moją tymczasowiczka Bezą. Doszło już do tego, że moje psy zostaja w domu a Dtowce jada na wczasy. Czikita sie przypomina. Quote
Puchatek Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Agata69 napisał(a):Nikt nie zaglada do malucha.... Poprosimy wujka puchatka o banerek. I jest banerek dla maluszka drugi link, do Bezynie działa :shake: Quote
Agata69 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Kasia napisał(a):coś zastoje nastały w adopcjach... własnie miałam do ciebie pisać, czy ktoś nie mailował. Kurcze u mnie cisza jak nigdy... Quote
Agata69 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Kasia napisał(a):nic, kompletna cisza :shake: jak nigdy... A może allegro nie działa?.... Quote
Kasia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Agata69 napisał(a): A może allegro nie działa?.... działa ;) wydaje mi się, ze okres wakacyjny i dlatego tak jest...zauważyłam nawet, że jest o wiele wiele mniej wejść :shake: Quote
Agata69 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Bardzo prosze o pomoc w adopcji małej. Quote
sdal2 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 ślicznotka z niej i taka przytulaśna, mam nadzieję że szybko znajdzie domek Quote
Agata69 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Czikitka w Dt jest pieskiem kanapowym, mieszka w domku, śpi na fotelu. Dzisiaj dzwoniła dość miła pani, chce adoptować mała, ale... ma dla niej budkę albo szopę do wyboru. jakoś tego nie widzę. To na wsi oczwiscie norma. Pani deklaruje miłość do zwierząt, pieski nie sa wiązane. Wnuczek chce zostać wetem. Mam mieszane uczucia... Quote
Agata69 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Czika jutro jedzie do domu stałego, który dzisiaj wizytowałam i oceniłam na OK. Miejmy nadzieje, że sie jej spodoba i ze nie będzie próbowała uciekać jak z DT. Dzisiaj Czika została zaszczepiona na nową drogę życia. Trzymajcie kciuki. Quote
marcyha Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Czika już w nowym domku - bardzo się spodobała - szczególnie nowemu młodemu Panu :p (już sobie zaplanował, że dziś będzie tak uprzejmy, że odstąpi swoje łóżko nocującej z nim kuzynce, a sam będzie spał na podłodze z Cziką:loveu:). Myślę, że będzie dobrze :) Quote
Agata69 Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 marcyha napisał(a):Czika już w nowym domku - bardzo się spodobała - szczególnie nowemu młodemu Panu :p (już sobie zaplanował, że dziś będzie tak uprzejmy, że odstąpi swoje łóżko nocującej z nim kuzynce, a sam będzie spał na podłodze z Cziką:loveu:). Myślę, że będzie dobrze :) No to fajowo. A bramka z tyłu domu zabezpieczona? Quote
Recommended Posts