Agata69 Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 basia0607 napisał(a):Pozdrawiam Agatę i Czikitę. Cześć Basiu! Quote
Agata69 Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Czika w nowym domu czuje sie dobrze. Państwo sa zadowoleni i bardzo im sie podoba nowa sunia. Czika upatrzyła sobie Mikołaja, 13 letniego chłopca, podobno spała z nim pierwszej nocy. Pani deklaruje , że juz Czikitki nie odda. Quote
Agata69 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Napisałam dzisiaj rano do domu Czikity z zapytaniem co u niej. Dostałam lakoniczna , ale bardzo zadowalającą mnie odpowiedź: "Jest kochana przez całą rodzinę. Jeździ z nami na wycieczki. Nawet zapoznała faceta, są w sobie zakochani :)..." Fajnie sie czyta takie wieści. Quote
Agata69 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Czikita z nowym Panem... i z nowym chłopakiem.. Niektóre kobiety to mają szczęście. Quote
Recommended Posts