yuki Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 O kurcze, no nie chcę się podniecać , ale brzmi dobrze :multi:, już my go jutro sprawdzimy :) ale nie sądzę , żeby do dziewczynek fikał ;), zadzwonimy do Ciebie od razu, spotykamy się o 10 rano . Mam nadzieję , że coś z tego będzie.... Quote
GoskaGoska Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 oj on jest taki zakrécony - ze raczej na 100% bédzie ok- poza tym to roczny maluszek a yuki nie wiesz gdzie Pani znalazla to ogloszenie ? i z jakiego jest miasta? Quote
tuska1990 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 ALe extra będzie jak mały znajdzie domek :) ale imię też bym mu zmieniła :P Ej Yuki, ale jak ostatnio byłyśmy to przecież chodziły psiaki obok niego i w ogóle nie reagował ani na psy ani na kotki! Ale dobra upewnimy się :) Chociaż jak dla mnie to bardziej od zwierząt zainteresowany był głaskaniem po brzuszku i trawką :):loveu: Quote
xmartix Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Pani jest z Wrocławia, a ogłoszenie to pewnie na tym co Yuki robiła którymś a co do imienia - Pani pytała mnie o niego mówiąc jego imię, więc myślę że nie zniechęciło jej to :roll: jego imię :lol: Quote
GoskaGoska Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 no jakby ktos z niá rozmawiał, to moze uswiadomić Panią, ze imię moze mu nadać dowolne. Bo biedny Wdętek Pani na dogo pisała, ze myśłał ze on reaguje na to imię to by zostawiał, haha całe szczęscie , ze nie reagował Quote
kikou Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 brzmi obiecujaco..... trzymam kciuki! skoro Pani ma sunie, trzeba pomyslec o kastracji... czy on juz moze wykastrowany? Quote
yuki Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Pani znalazła ogłoszenie na gumtree , a tam podałam mojego maila(nie mogłam go zmienić jak sie rejestrowałam), a telefon też podawałam, ale do GośkiGośki, nie wiem dlaczego znów prosiła o tel, może ja czegoś nie dopisałam , albo Pani czegoś nie doczytała, ale co tam , najważniejsze, że zainteresowała się chłopaczkiem :loveu: i jest tak jak pisze Tuska , że on w ogóle nie zwracał uwagi na psy dookoła, tylko od razu chciał na trawkę i sobie tam troszkę chodził , ale sprawdzić jeszcze raz nie zaszkodzi. Quote
yuki Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Kręciołek nie ma w sobie żadnej agresji ani do psów ani do suk ani do kotów, również nie przejawiała się , nawet gdy podszedł do świnki :evil_lol: można go brać bez obaw. Quote
xmartix Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 jutro spotykam się z Panią w schronie by zobaczyć się z Kręciołkiem Quote
yuki Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 ooo ja tez jutro będę , a o której jesteście umówione ? Quote
xmartix Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 gdzieś przed południem to zależy od tego jak z Szafirkiem będziemy działać.. ja na 16 mam do pracy :( Quote
yuki Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 No to się spotkamy bo ja tam będę tak koło 11. Kurde miałam chyba za dużo banerków :roll:, długo mi się ten napis czerwony będzie tak wyświetlał? czuję się jak przestępca :) Quote
xmartix Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 hehe musisz sama sobie go w sygnaturze wykasowac i nowe banerki dac, tak, za duzo mialas.. Quote
yuki Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Se usunęłam :diabloti: a napisz coś więcej o tej Pani , bo strasznie ciekawa jestem , a jak on dzisiaj brzuszka wystawiał do gilania :loveu::loveu::loveu: Quote
xmartix Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 ja więcej nie wiem.. tyle tylko ze jest z Wro i ma suczkę a Kręciołek dalej w izolatce? jak pieski są w izolatce to można je adoptować? bo nie wiem.. czy czekają na jakieś nie wiem diagnozy czy coś Quote
GoskaGoska Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 mozna - tym bardziej jak są to psy mało adpocyjne a on juz tak siedzi wiecęj niz tydzien - a czy w izolatce to nie wiem :shake:ale jesli go dziewczyny miały na spaceru to raczej tak, tylko o ewentualnej kastracji trzeba pomyslec, przydałoby się d zeby Pani go zabrala a pozniej na kastracje podjechała ??Oj ale się rozpędziałam , nawet nie wiadomo czy się Pani zdecyduje Quote
xmartix Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 no zobaczymy, a co do kastracji to tak na pewno będę na to naciskać jak coś Quote
yuki Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [QUOTE]a Kręciołek dalej w izolatce?/QUOTE] tak, ale dzisiaj był na naprawdę dłuuugim "spacerku" razem z tą staruszką jamniczką :) Quote
tuska1990 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Kurcze mi się dni pomieszały. Myślałam, że Szafira wezmą w sobotę i chciałam przy tym być, a jutro do 16 mam robotę :( Mam nadzieję że fajnie trafi! A Kręciołek i starsza jamniczka koochaaaneee :D:D:D Quote
xmartix Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 nie zapominajcie o Kręciołku jego sprawy zostały ruszone: - jest potencjalny domek lub w ostateczności osoby które zaangażowały się w pomoc Kręciołkowi - postaramy się na wyjęcie go ze schronu na badania do neurochirurga i na inne badania Naszym zadaniem jest teraz zorganizowanie zebrania pieniędzy na badania i leczenie Kręciołka! Bez nas nie ma większych szans w schronisku... Co możemy zrobić: - zbiórki wśród znajomych - zbiórka na Dogo - allegro cegiełkowe - bazarki Dziewczyny działajmy!!! Im szybciej pójdzie na badania, tym szybciej go wyleczymy i znajdziemy domek i wszyscy będą szczęśliwi! Quote
GoskaGoska Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 xmatix ale ile gdzies te badania? Ile trzeba uzbierac pieniądzy i czy na pewno się do da wyciągnąć. najpierw trzeba by bylo wiedziec czy wogole moze go jakos leczyc. Quote
xmartix Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 jutro będzie najpierw wiadomo czy uda się go wyciągnąć na badania potem będzie dzwonione do neurochirurgów dopiero a potem zaczynamy działać albo zmieniamy plan czy Koperek jest na tym wątku? moze ona bylaby w stanie go wyjac na badania... albo Iwa.. Quote
papatacz Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 dzwoniłam do gabinetu dr Wrzoska - neurologa, jest na urlopie. do października, tak mi powiedziano. Quote
Recommended Posts