adkaaaaa5 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 dzisiaj mam czas moge porobic troche ogłoszen tylko napiszcie jakim psiakom :) w sobote przyjedziemy do schroniska Quote
Ingrid44 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 TO SUPER ze ludzie dzwonia z ogloszen. Ciesze sie z kazdego psiaka ktory znajduje domek :) Kto by pomyslal ze Rudzik tak sie zmieni. Biedak byl w szoku tyle czasu . Quote
_ogonek_ Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 rotek, to teraz sobie nagrabiłaś :diabloti: Czemu znów nie wiem nic? :lol: Rewelacyjnie że Aisza znalazła dom :) A państwo sami przyjadą? No to nigdy nie sądziłam że to powem, ale OGŁASZAMY RUDEGO :D Quote
Wiwi Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 dzisiaj dostałam zapytanie o Rockyego i aż trzy o Szalo! napisałam, że już w domku są, ale wyślę pomyślałam, że fajnie by było zrobić jeden plik z wszystkimi psami i wysyłać do ludzi, którzy odpisują na ogłoszenia, może a nuż się zakochają w innym :) trzeba kuć żelazo póki gorące. Quote
Ingrid44 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Wiwi']dzisiaj dostałam zapytanie o Rockyego i aż trzy o Szalo! napisałam, że już w domku są, ale wyślę pomyślałam, że fajnie by było zrobić jeden plik z wszystkimi psami i wysyłać do ludzi, którzy odpisują na ogłoszenia, może a nuż się zakochają w innym :) trzeba kuć żelazo póki gorące.[/QUOTE] To jest swietny pomysl. A nawet jak nie caly plik to moze jakies podobne do tego ktorego chcieli adoptowac. Quote
Wiwi Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 no to do roboty, jak będzie gotowy, to wyślę też do Rotek, żeby ludziom piszącym na adres schroniska też wysyłała Quote
Wiwi Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 ee tak od razu cudowna ;) po prostu zależy mi na tych futrzakach i tyle :) zrobiłam ten plik, rotek_ jak chcesz to Ci wyślę podaj tylko mejla, czy na ten schroniskowy wysłać? Quote
Ingrid44 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Ale tu cisza nastala :( Nie ma Rotka ani Ogonka :( Quote
Wiwi Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 cisza...mi dopiero udało się dzisiaj zalogować, co to się dzieje? trzy dni próbowałam...a nawet jak się zaloguję to nic nie można pisać :( ciekawe co tam w Uciechowie... dostałam od rotek_ pw, że jakieś labkowate cudo przyjechało Quote
Ingrid44 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Szkoda ze rotek nie ma czasu wejsc na watek, napisac co tam u nich. A i Ogonek tez zniknal :( Quote
zdrojka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Dogo ostatnio w ogóle nie chodzi, więc się nie dziwię, mało kto ma 3 godziny wolnego, żeby przejrzeć 3 wątki :angryy: Quote
rotek_ Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 dogo w ogóle nie działało albo tak muliło że co chwile wyrzucało mnie z forum zaraz uaktualnię I post i powstawiam nowe zdjęcia, opowiem jak pozmieniało się w uciechowie..a sporo zmian piszę pracę na studia i wzięłam kilka dni wolnego nadrobię zaległości na dogo dzisiaj dostałam zdjęcia Aiszy z nowego domu wystarczy kilka zabiegów pielęgnacyjnych i pies robi się "rasowy" [URL=http://img35.imageshack.us/i/zdjcie0303q.jpg/][IMG]http://img35.imageshack.us/img35/6968/zdjcie0303q.jpg[/IMG][/URL] Quote
Ingrid44 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 och ,jak sie ciesze ze jestes Rotek. bardzo nam bylo smutno bez Ciebie i nikt nic nie wie. Ogonek tez zniknal i nie bylo zadnych wiadomosci oprocz Wiwi , ktora cos niecos dowiaduje sie telefonicznie. Wiec pisz co nowego :) Aisza wyglada jak prosto na wystawe :) Quote
rotek_ Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 no więc ze zdjęć nici, nie wiem dlaczego komputer nie widzi pliku który być powinien jutro wezmę ze schroniska rzutnik który powinien przegrać mi fotki na mój komputer ostatnio trafiły dwa psiaki jeden labrador, piękny złocisty pies. Bardzo kontaktowy, lubi aportować. Niestety nie zdaje sobie sprawy z własnej siły, na spacerze idzie na piorun po wszystkich okolicznych łąkach drugi to śliczny mieszaniec owczarka z huskim. Pies o dwukolorowych oczach. Wpadł pod samochód. Z łapką widziałam że już wszystko w porządku, opuchlizna zniknęła a pies śmiga na spacerach bez żadnych zastrzeżeń wczoraj późnym popołudniem trafił średni owczarkowaty pies. Jeszcze nic nie mogę o nim powiedzieć. do adopcji ostatnio nikt nie poszedł aaa. znalazłam jeszcze jedno zdjęcie naszego dobisia BORYSA trzeba będzie go chyba zgłosić do fundacji [URL=http://img179.imageshack.us/i/borys.jpg/][IMG]http://img179.imageshack.us/img179/7522/borys.jpg[/IMG][/URL] Quote
Ingrid44 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ale ruch sie zrobil w Schronisku. Przykro ze tyle jest bezdomnych pieskow.:( Borys jest BARDZO PIEKNY ! Quote
Wiwi Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 jak dobrze Rotek, że wróciłaś :) Aiszy bym w życiu nie poznała! wygląda niesamowicie, jak nie ten pies! dobiś chyba nie za młody jest, co? a tak w ogóle to się do Was wybieram i wybrać nie mogę, Aria pojechała a ja specjalnie dla niej prezent miałam ;) ehh ale innym zapaleńcom się przyda :) Quote
dzodzo Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 dobek Borys jest cudowny, zaapelowałam o Dt dla niego na forum dobermanowym-akurat w waszych rejonach jest kilka znajomych hodowli dobermanow , moze ktos akurat sie zgodzi? sadzac po fachowo ciętych uszach bardzo mozliwe ze to rodowodowy pies Quote
amensalizm Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Szukam prokociego pisaka, najlepiej w typie wyżła. Dom w kotlinie kłodzkiej, 7 kotów i suka onka. Quote
Wiwi Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 hm w typie wyżła...takiego nie kojarzę...ale na wszelki wypadek napiszę pw do rotek_ona lepiej się orientuje Quote
Kisiaraf Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Widze, że mało czasu na zwykłe zajęcia ale przypomne się z ogłoszeniami do Oferty wciąż proponuje 10 ogłoszeń co tygodniowo. W razie czego mój mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
paros Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 przepraszam za offa ale w okolicy Strzelina, dzisiaj rano z posesji skradziono sunie Tusię :-( Zajrzyjcie na wątek, podaję link do wątku gdzie są zdjęcia [URL="http://www.dogomania.pl/threads/182085-Strzelin-k-WrocA-awia-skradziono-sukAE-TusiAE-Prosimy-o-pomoc"]http://www.dogomania.pl/threads/182085-Strzelin-k-WrocA-awia-skradziono-sukAE-TusiAE-Prosimy-o-pomoc[/URL] Na wątku jest plakacik, może ktoś bedzie mógł rozwiesić w okolicy :modla::modla::modla::modla: Quote
rotek_ Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 doberman ma chipa, udało nam się ustalić kto go chipował. Jednak właściciele wyprowadzili się za granicę i wszelkie zapisane dane są nieaktualne. Nie ma możliwości skontaktowania się z nimi. Borys więc szuka domu. Uszy ktoś kopiował chyba nożyczkami do cięcia papieru. Na zdjęciu może wyszły ładnie ale w rzeczywistości jedno ucho jest lekko "położone". Trudno powiedzieć czy jest rasowy, w uszach nie ma tatuażu, w pachwinie nie jestem pewna ale chyba też nie. Wygląda mimo wszystko jak prawdziwy dobek. Zachowanie ideał...wychowany, nauczony wszystkiego! Quote
_ogonek_ Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Nie wiem tak naprawdę nic co się dzieje w Uciechowie tyle co do Sylwii dzwonię, ale ona też nie do końca. Przez tą cholerną szkołę już 2 tydzień zawalam.... ych.... Quote
Recommended Posts