Angelika8 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Dopiero tu dotarłam,a Dziewczynie już się domek szykuje:p Cudowna jest Quote
karina1002 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ElzaMilicz napisał(a):Śliczna dziamdzia. :mdrmed: No śliczna jest :lol:. Taka fajna ciapa :lol: Quote
kinga Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Kochani - dzisiejszą noc Montana spędziła już... w sypialni nowych Panstwa, wywracając swój łysy brzuch do góry i każąc się cały czas głaskać :p. Natomiast dzis od rana szaleje po podwórzu z dwoma malamutami i 7-miesięcznym kaukazem :lol: - psy, niezależnie od wstępnych nieufności i obaw - nie miały wyjścia, musiały Montanę zaakceptować :eviltong:. ...a ona tak bardzo nie ma zahamowań przy nawiązywaniu kontaktów z innymi psami - że zanim te pomyślą, są już przez nią wylizane :p. ...bo Montana znalazła prawdziwy dom :loveu: w okolicy Lublina - co jest niemal regułą, jeśli chodzi o koszalinskie psy - ze znajdują domy na drugim koncu Polski. równo 2 tygodnie temu zabierałyśmy ją z kariną1002 z miejsca, gdzie nie powinny w ogóle trafiać psy. bez pomocy całej rzeszy ludzi - nie trafiłaby tam, gdzie jest teraz. chylę czoła przed tymi wszystkimi, którzy: - przyjechawszy na wywczasy nad morze - jeździli kilkakrotnie ze mna po Montanę - przekleili info o Montanie na inne fora - podesłali powyższe Odpowiednim Osobom - odbyli Dokładną Wizytę Przedadopcyjną - przemierzyli w jakimś niesamowitym tempie trasę Warszawa-Koszalin-Warszawa - umożliwili całą te operację swoją pomocą finansową strasznie Wam wszystkim dziękuję :Rose::Rose::Rose: Quote
Camara Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 to ja fotki poproszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
karina1002 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Camara napisał(a):to ja fotki poproszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też, ja też poproszę o zdjęcia :evil_lol::-D:jumpie: A na poważenie, to bardzo się cieszę, że się udało znaleźć tak fajny dom. Ona jest strasznie faajna. Wygrała los na loterii :multi: Quote
samoglow Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 czyli radocha ogolna :multi::loveu: No i zdjecia poprosimy :p;) Quote
samoglow Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Camara napisał(a):to ja fotki poproszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A moze masz juz zdjecia Brutuska w nowym domu? :razz: Minelo tyle czasu..... Quote
kinga Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Camara napisał(a):to ja fotki poproszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakbyś odbierała na komórkę - to bys dostała świeżutkie, z dzisiejszego poranka :eviltong: Quote
samoglow Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 A my mozemy dostac nieco starsze, z dzisiejszego popoludnia? :modla: Quote
Nicol Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Bardzo bardzo się cieszę, że Dziewczynka juz w nowym domku :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
piesowa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Tu nowy domek Montany. Przepraszam,że dopiero teraz, ale jak na złośc internet odmówił posłuszeństwa. Sunia jest cudowna, szaleje z reszta naszych psów jakby nigdy nic jej nie dolegało. Najbardziej zaskakujące jest to, że omija wszelkie napotkane przeszkody. Jesli wychodzimy z mężem poza podwórko leży pod furtką i czeka aż wrócimy. A po powrocie następuje atak radości z obfitym obślinianiem i skakaniem. Spróbuję wkleić zdjęcia. Jeśli nie pojawią się,to prześlę jeszcze raz wieczorkiem, bo nadal int.szwankuje.. Dziękuję wszystkim, któży pomogli w tak szybkiej adopcji Montanki. Uściski. Quote
Camara Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 serce rośnie jak się widzi coś takiego :p jak się wie, że anioły (piesowa :loveu:) chodzą po ziemi Quote
karina1002 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 He, he, zdjęcie są super. I domek jest super. I kolega jeden tak jakoś baaaardzo podobny do Montany. Czy aby na pewno to kaukaz??? :evil_lol: A może Montana to kaukaz???:evil_lol: I straasznie duże psy tam macie :p Quote
samoglow Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Zdjecia fajowe...alez to psisko mialo szczescie! :p Quote
Nicol Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Piękne zdjęcia.... Piesowa dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Licze i licze te Twoje "futerka" :crazyeye:, piękne wszystkie :loveu::loveu: Montana to ma dziewczyna szczęście :multi::multi::multi: Quote
kinga Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Nowy Domku Montany - :loveu::loveu::loveu: Ha, ja tak czułam :eviltong: - ze Najlepsze Psy Na Świecie powinny mieć Domy Najlepsze Na Świecie :lol: ( na marginesie: w "hoteliku", gdzie Montana siedziała przez 2 tygodnie - opiekowała się nią p. Irena - starsza, dobra kobieta, która najchętniej by zamknęła wszystkie schroniskowe psy na kłódkę, i nie wydawałaby ich na zewnątrz nikomu :evil_lol: - zeby nie trafiły przypadkiem źle. Co do Montany - p. Irena zadeklarowała mi, ze póki ona tu pracuje - Montana może spokojnie tu siedzieć - a że p. Irena ma podpisaną umowę na rok - to nie ma co jej wydawać nikomu przez ten okres. No i sobie pomyślałam, jak w niedzielę jechałam po Montanę - ze p. Irena znienawidzi mnie na amen, gdy się dowie, ze zabieram ją JUŻ :roll:, w dodatku bardzo, bardzo daleko... Obiecałam p. Irenie zdjęcia z nowego domu, na otarcie łez. No i teraz pomyślałam sobie, ze jak jej wydrukuję TE zdjęcia i pokażę - to mnie znienawidzi jeszcze bardziej :diabloti: - bo CO ja jej powiem? :razz: - że ZNOWU dałam ją do schroniska??? :placz: jak pokażę Montanę w kłębowisku TYLU wielkich psów??? :placz::placz:) piesowa - zrób mi jedno zdjęcie specjalnie dla p. Ireny :diabloti:. Wiesz, takie pozowane: uśmiechnięty pies w objęciach uśmiechniętej pani :diabloti::diabloti: ( pana już nie - bo panom nie należy do konca ufać, czort ich wie, czy nie zrobią krzywdy psu...:evil_lol:) Quote
ElzaMilicz Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 kinga napisał(a):Nowy Domku Montany - :loveu::loveu::loveu: Ha, ja tak czułam :eviltong: - ze Najlepsze Psy Na Świecie powinny mieć Domy Najlepsze Na Świecie :lol: ( na marginesie: w "hoteliku", gdzie Montana siedziała przez 2 tygodnie - opiekowała się nią p. Irena - starsza, dobra kobieta, która najchętniej by zamknęła wszystkie schroniskowe psy na kłódkę, i nie wydawałaby ich na zewnątrz nikomu :evil_lol: - zeby nie trafiły przypadkiem źle. Co do Montany - p. Irena zadeklarowała mi, ze póki ona tu pracuje - Montana może spokojnie tu siedzieć - a że p. Irena ma podpisaną umowę na rok - to nie ma co jej wydawać nikomu przez ten okres. No i sobie pomyślałam, jak w niedzielę jechałam po Montanę - ze p. Irena znienawidzi mnie na amen, gdy się dowie, ze zabieram ją JUŻ :roll:, w dodatku bardzo, bardzo daleko... Obiecałam p. Irenie zdjęcia z nowego domu, na otarcie łez. No i teraz pomyślałam sobie, ze jak jej wydrukuję TE zdjęcia i pokażę - to mnie znienawidzi jeszcze bardziej :diabloti: - bo CO ja jej powiem? :razz: - że ZNOWU dałam ją do schroniska??? :placz: jak pokażę Montanę w kłębowisku TYLU wielkich psów??? :placz::placz:) piesowa - zrób mi jedno zdjęcie specjalnie dla p. Ireny :diabloti:. Wiesz, takie pozowane: uśmiechnięty pies w objęciach uśmiechniętej pani :diabloti::diabloti: ( pana już nie - bo panom nie należy do konca ufać, czort ich wie, czy nie zrobią krzywdy psu...:evil_lol:) Radosna Twórczość Kingi ! :evil_lol: Piesowa- :iloveyou: :Rose: Quote
piesowa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Dziekujemy Wszystkim za tak miłe słowa, ale to Montanka nas wybrała i tak chyba miało być :lol:. My tylko robimy wszysko ,żeby zrekompensować jej z pewnością okropną przeszłość. A Ona jest niesamowita :loveu:. Mimo, że przecież tak niedługo jest z nami, to już wczoraj wieczorem chodziła dumna po podwórku i potężnie warczała i szczekała na wszystkie podejrzane odgłosy dochodzące z lasu. Potęga głosu na 6+ :evil_lol:. Kolega kaukaz rzeczywiście bardzo do Niej podobny i mimo, że dwa razy cięższy to Montana wywala go bez wysiłku i wrzera się w futro pod szyję. Potem jest galopada po podwórku, łyk wody i od nowa to samo aż wszystkie padaja plackiem w cieniu na dłuższy odpoczynek. A w domciu wybrała sobie najlepsze miejsce do spania i o dziwo... bez sprzeciwu reszty współśpiących, których po prostu przywaliła swoją osobą :eviltong: . Wieczorkiem wkleję zdjątka dla Pani Ireny. Pani Kingo, proszę powiedzieć, że będziemy dbali o Montankę jak o nawiększy skarb. To nie pierwszy nasz psiak po przejściach schroniskowych i wszystkie kochamy najbardziej na swiecie. A serducha mamy bardzo pojemne:loveu: . Jeszcze raz dziękuję wszystkim. Pozdrowionka Quote
kinga Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 piesowa napisał(a):. A Ona jest niesamowita :loveu:. Mimo, że przecież tak niedługo jest z nami, to już wczoraj wieczorem chodziła dumna po podwórku i potężnie warczała i szczekała na wszystkie podejrzane odgłosy dochodzące z lasu. Potęga głosu na 6+ :evil_lol:. (...) . A w domciu wybrała sobie najlepsze miejsce do spania i o dziwo... bez sprzeciwu reszty współśpiących, których po prostu przywaliła swoją osobą :eviltong: . nooo...zuch dziewczynka :loveu: Już Karina mówiła o niej, kiedy ją przywiozłyśmy, jeszcze przypłaszczoną ze strachu do ziemi - że ona będzie charakterna :diabloti: Quote
Nicol Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 A co tam....Dziewczyna nie da sobie w kaszę dmuchać :evil_lol::loveu: Quote
piesowa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Pomęczę wszystkich jeszcze zdjęciami, ale zobaczcie, że są boskie :lol:. To dla p. Irenki. Nie będę psuła ślicznego lica Montany moją mało fotogeniczną twarzą. Chyba jest na nim zadowolona:loveu: . Na leona :eviltong: . No i reszta szaleństwa. Najcudowniejszy pieso. A to dopiero trzy dni :lol:. Quote
kinga Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='piesowa'] . ...zjadła kaukaza :p. Jaka Dzielna Suka:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
kinga Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 I dla porównania. Montana sprzed paru zaledwie dni: Quote
karina1002 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 piesowa napisał(a): Najcudowniejszy pieso. A to dopiero trzy dni :lol:. Boję się pomyśleć co będzie za pół roku :roll: Quote
Angelika8 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 kinga napisał(a):...zjadła kaukaza :p. Jaka Dzielna Suka:bigcool::bigcool::bigcool: Zjadła? Ona Go właśnie konsumuje :-o Quote
Recommended Posts