Asia&Kleo Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [B]Vectra[/B], jak będę miała trochę czasu to mogę Franka narysować w wersji "jak z bajki" Rysowałam już kiedyś znajomej staffika- karykaturę i nawet nieźle mi wyszło:) [SIZE=1]P.S fajną masz gromadkę, zerknęłam do Twojej galerii[/SIZE]:evil_lol: Quote
Guest papillonek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Vectra']rysuj jak lubisz , ja wybredny "klient" nie jestem[/QUOTE] Ja też nie jestem ,jak się nie umie rysowac to trzeba brać co dają :D Quote
Yuveza Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Vectra']rysuj jak lubisz , ja wybredny "klient" nie jestem[/QUOTE] ok, już zaczęłam morkę rysować, mam szkic;) [quote name='papillonek']Ja też nie jestem ,jak się nie umie rysowac to trzeba brać co dają :D[/QUOTE] A też się kusisz na rys? Quote
Unbelievable Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 A ja kiedyś rysowałam Franczeska :evil_lol: tylko go chyba nie skończyłam Quote
Vectra Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Unbelievable']A ja kiedyś rysowałam Franczeska :evil_lol: tylko go chyba nie skończyłam[/QUOTE] Franciszka :mad: imię w formie krajowej proszę :diabloti: no tak właśnie coś mi się wydaje , że rysunku nie otrzymałam :obrazic: Quote
Unbelievable Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Vectra']Franciszka :mad: imię w formie krajowej proszę :diabloti: no tak właśnie coś mi się wydaje , że rysunku nie otrzymałam :obrazic:[/QUOTE] przepraszam, Szanownego Panicza Franciszka :diabloti: a mi się coś wydaje, że rysunku nie skończyłam nawet :evil_lol: ale zawsze można zrobić nowy :razz: Quote
Vectra Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Unbelievable']przepraszam, Szanownego Panicza Franciszka :diabloti: a mi się coś wydaje, że rysunku nie skończyłam nawet :evil_lol: ale zawsze można zrobić nowy :razz:[/QUOTE] Rysunków Paniczyka , nigdy za wiele :) :buzi: jeszcze jest klon do wyboru , Paniczyna Quote
Guest papillonek Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Tak asia&luna ma narysować karykaturę Soni :D juz się nie mogę doczekać. A zrobi mi ktoś portret??Może ty justa?? Quote
Koma Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Ja Franciszka też kiedyś zaczęłam ale chyba gdzieś leży sobie niedokończony.. :roll: ;) [b]Betty[/b], fajna Tosca! :) Quote
betty_labrador Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Koma']Ja Franciszka też kiedyś zaczęłam ale chyba gdzieś leży sobie niedokończony.. :roll: ;) [b]Betty[/b], fajna Tosca! :)[/QUOTE] dziekuje Marzena :) A Ty cos nowego tworzysz?:) to ja juz za Franiczka sie nie biore- ma sporo wykonawcow :evil_lol: Quote
Koma Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='betty_labrador']dziekuje Marzena :) A Ty cos nowego tworzysz?:)[/QUOTE] Narazie nie, mam co nieco w planach ale jestem chora i weny brakuje... :shake: [size=1]A może miałabyś ochotę śliczną prawie-amstaffkę namalować? :)[/size] Quote
Yuveza Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='papillonek']Tak asia&luna ma narysować karykaturę Soni :D juz się nie mogę doczekać. A zrobi mi ktoś portret??Może ty justa??[/QUOTE] mogę, jak chcesz;) mogę zrobić na podstawie tego zdjęcia 'gordon papillona' Quote
NightQueen Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 A ja już od chyba roku ma niemoc twórczą :diabloti::evil_lol: ostatnio coś wystukałam pastelami ale chyba się to nie nadaje do publikacji na dogo, gdyż temat tego byłby niecenzuralny :evil_lol: Quote
Guest papillonek Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='westie_justa']mogę, jak chcesz;) mogę zrobić na podstawie tego zdjęcia 'gordon papillona'[/QUOTE] Tak to zdjęcie będzie najlepsze ,jakbyś mogła to baaardzo proszę ;) Quote
Yuveza Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 niema sprawy;) jestem do usług chcesz sam portret? (głowę) Quote
anetta Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 :lol: Tak to było pytanie skierowane do Asia&Luna. :lol: Quote
Guest papillonek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='westie_justa']niema sprawy;) jestem do usług chcesz sam portret? (głowę)[/QUOTE] Hmmm tak i możesz narysować całe zdjęcie jeśli chcesz ;) Quote
Yuveza Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 no zobaczę, jak mi wyjdzie. To zrobię portret, a ewentualnie później całe zdjęcie;) Quote
Asia&Kleo Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [B]Anetta[/B], jak na razie mam do zrobienia 2 rysunki. Postaram się je do końca tygodnia zrobić:) i po tych mogę narysować Tobie, ale coś w stylu mojego rysunku Miśki. Na portrety się nie nadaję... Quote
Yuveza Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [B]Asia&Luna[/B] jakbyś miała czas to zrobiłabyś moją Dotke w wersji animowanej (jak Miśke) wejdź sobie do mojej galerii i narysuj na podstawie tego moją wescine;) (ten tynipic jest do galerii:D) Quote
Guest papillonek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Asia ,a jak tam rysowanie karykatury soni?Niech zgadnę uszy będą kosmicznych rozmiarów :D Quote
Asia&Kleo Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [B]Papillonek[/B], jeszcze nawet nie zaczęłam:oops: Mam też inne obowiązki:) 4 razy w tygodniu bardzo późno kończę szkołę, ale postaram się w weekend zrobić Są też lepsi ode mnie, ja to taka "początkująca" jestem w rysowaniu. Nigdy nie robiłam jakiś super prac i nie ćwiczyłam rysunku. Nie spodziewajcie się dzieł sztuki;) Quote
betty_labrador Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Asia&Luna'][B]Papillonek[/B], jeszcze nawet nie zaczęłam:oops: Mam też inne obowiązki:) 4 razy w tygodniu bardzo późno kończę szkołę, ale postaram się w weekend zrobić Są też lepsi ode mnie, ja to taka "początkująca" jestem w rysowaniu. Nigdy nie robiłam jakiś super prac i nie ćwiczyłam rysunku. Nie spodziewajcie się dzieł sztuki;)[/QUOTE] no ale tu masz okazje pocwiczyc :) i powoli wyrobic sie :) ja tak zaczynalam. Masa zamowien na dogo. Wiecej cwiczylam i lepeij mi szlo. fakt ze teraz juz nikt nie chce moich rysunkow, ale wspomnienia dobre sa :) Quote
Recommended Posts