Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Vectra[/B], jak będę miała trochę czasu to mogę Franka narysować w wersji "jak z bajki"
Rysowałam już kiedyś znajomej staffika- karykaturę i nawet nieźle mi wyszło:)
[SIZE=1]P.S fajną masz gromadkę, zerknęłam do Twojej galerii[/SIZE]:evil_lol:

Guest papillonek
Posted

[quote name='Vectra']rysuj jak lubisz , ja wybredny "klient" nie jestem[/QUOTE]

Ja też nie jestem ,jak się nie umie rysowac to trzeba brać co dają :D

Posted

[quote name='Vectra']rysuj jak lubisz , ja wybredny "klient" nie jestem[/QUOTE]
ok, już zaczęłam morkę rysować, mam szkic;)
[quote name='papillonek']Ja też nie jestem ,jak się nie umie rysowac to trzeba brać co dają :D[/QUOTE]
A też się kusisz na rys?

Posted

[quote name='Unbelievable']A ja kiedyś rysowałam Franczeska :evil_lol: tylko go chyba nie skończyłam[/QUOTE]
Franciszka :mad: imię w formie krajowej proszę :diabloti: no tak właśnie coś mi się wydaje , że rysunku nie otrzymałam :obrazic:

Posted

[quote name='Vectra']Franciszka :mad: imię w formie krajowej proszę :diabloti: no tak właśnie coś mi się wydaje , że rysunku nie otrzymałam :obrazic:[/QUOTE]
przepraszam, Szanownego Panicza Franciszka :diabloti: a mi się coś wydaje, że rysunku nie skończyłam nawet :evil_lol: ale zawsze można zrobić nowy :razz:

Posted

[quote name='Unbelievable']przepraszam, Szanownego Panicza Franciszka :diabloti: a mi się coś wydaje, że rysunku nie skończyłam nawet :evil_lol: ale zawsze można zrobić nowy :razz:[/QUOTE]
Rysunków Paniczyka , nigdy za wiele :) :buzi: jeszcze jest klon do wyboru , Paniczyna

Guest papillonek
Posted

Tak asia&luna ma narysować karykaturę Soni :D juz się nie mogę doczekać.
A zrobi mi ktoś portret??Może ty justa??

Posted

[quote name='Koma']Ja Franciszka też kiedyś zaczęłam ale chyba gdzieś leży sobie niedokończony.. :roll: ;)

[b]Betty[/b], fajna Tosca! :)[/QUOTE]

dziekuje Marzena :) A Ty cos nowego tworzysz?:)

to ja juz za Franiczka sie nie biore- ma sporo wykonawcow :evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']dziekuje Marzena :) A Ty cos nowego tworzysz?:)[/QUOTE]
Narazie nie, mam co nieco w planach ale jestem chora i weny brakuje... :shake:
[size=1]A może miałabyś ochotę śliczną prawie-amstaffkę namalować? :)[/size]

Posted

[quote name='papillonek']Tak asia&luna ma narysować karykaturę Soni :D juz się nie mogę doczekać.
A zrobi mi ktoś portret??Może ty justa??[/QUOTE]
mogę, jak chcesz;)
mogę zrobić na podstawie tego zdjęcia 'gordon papillona'

Posted

A ja już od chyba roku ma niemoc twórczą :diabloti::evil_lol:

ostatnio coś wystukałam pastelami ale chyba się to nie nadaje do publikacji na dogo, gdyż temat tego byłby niecenzuralny :evil_lol:

Guest papillonek
Posted

[quote name='westie_justa']mogę, jak chcesz;)
mogę zrobić na podstawie tego zdjęcia 'gordon papillona'[/QUOTE]
Tak to zdjęcie będzie najlepsze ,jakbyś mogła to baaardzo proszę ;)

Guest papillonek
Posted

[quote name='westie_justa']niema sprawy;) jestem do usług chcesz sam portret? (głowę)[/QUOTE]
Hmmm tak i możesz narysować całe zdjęcie jeśli chcesz ;)

Posted

[B]Anetta[/B], jak na razie mam do zrobienia 2 rysunki. Postaram się je do końca tygodnia zrobić:) i po tych mogę narysować Tobie, ale coś w stylu mojego rysunku Miśki. Na portrety się nie nadaję...

Posted

[B]Asia&Luna[/B] jakbyś miała czas to zrobiłabyś moją Dotke w wersji animowanej (jak Miśke)
wejdź sobie do mojej galerii i narysuj na podstawie tego moją wescine;) (ten tynipic jest do galerii:D)

Guest papillonek
Posted

Asia ,a jak tam rysowanie karykatury soni?Niech zgadnę uszy będą kosmicznych rozmiarów :D

Posted

[B]Papillonek[/B], jeszcze nawet nie zaczęłam:oops:
Mam też inne obowiązki:) 4 razy w tygodniu bardzo późno kończę szkołę, ale postaram się w weekend zrobić
Są też lepsi ode mnie, ja to taka "początkująca" jestem w rysowaniu. Nigdy nie robiłam jakiś super prac i nie ćwiczyłam rysunku. Nie spodziewajcie się dzieł sztuki;)

Posted

[quote name='Asia&Luna'][B]Papillonek[/B], jeszcze nawet nie zaczęłam:oops:
Mam też inne obowiązki:) 4 razy w tygodniu bardzo późno kończę szkołę, ale postaram się w weekend zrobić
Są też lepsi ode mnie, ja to taka "początkująca" jestem w rysowaniu. Nigdy nie robiłam jakiś super prac i nie ćwiczyłam rysunku. Nie spodziewajcie się dzieł sztuki;)[/QUOTE]

no ale tu masz okazje pocwiczyc :) i powoli wyrobic sie :)

ja tak zaczynalam. Masa zamowien na dogo. Wiecej cwiczylam i lepeij mi szlo. fakt ze teraz juz nikt nie chce moich rysunkow, ale wspomnienia dobre sa :)