Guest papillonek Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Wow naprawdę swietne porównując to z moim talentem plastycznym to arcydzielo :D Quote
betty_labrador Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 moje wczorajsze (Tosia) [img]http://img146.imageshack.us/img146/8953/img057m.jpg[/img] Quote
betty_labrador Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 fakturowana, blok firmy Canson. dziekuje :) Quote
Malwa774 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='betty_labrador']moje wczorajsze (Tosia) [IMG]http://img146.imageshack.us/img146/8953/img057m.jpg[/IMG][/QUOTE] Świetne ! :loveu: Jakimi pastelami wykonywałaś prace? ;) Quote
anetta Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 O matko :-D Fantastyczna Miśka!! Nie chciało by Ci się Uszatego narysować? :grins: Quote
betty_labrador Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Asia&Luna']Bardzo mi się podoba Tosia:)[/QUOTE] ciesze sie niezmiernie :) [quote name='Malwa774']Świetne ! :loveu: Jakimi pastelami wykonywałaś prace? ;)[/QUOTE] dziekuje :) olejne. bo suche zostaly w pracy :P [quote name='anetta']O matko :-D Fantastyczna Miśka!! Nie chciało by Ci się Uszatego narysować? :grins:[/QUOTE] :) pewnie ze moge. Nie ma problemu :) Quote
Asia&Kleo Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='anetta']O matko :-D Fantastyczna Miśka!! Nie chciało by Ci się Uszatego narysować? :grins:[/QUOTE] [B]Anetta[/B], czy to pytanie było skierowane do mnie?:lol: Quote
betty_labrador Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Asia&Luna'][B]Anetta[/B], czy to pytanie było skierowane do mnie?:lol:[/QUOTE] ej wlasnie. to chyba jednak bylo do Ciebie ;) sorka :D zapomnialam ze Twoja piesa to Miska :) Quote
Asia&Kleo Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Nic się nie stało:) psem na moim to Misia, suczka Gopsa;) A Twoja Tosia to flat coated? Quote
betty_labrador Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 no wlasnie spojrzalam strone wstecz i sie skaplam ;) tak Tosca flat coated retriever :) Quote
Malwa774 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='betty_labrador']dziekuje :) olejne. bo suche zostaly w pracy :P[/QUOTE] Dzięki za odpowiedź :razz: Masz może więcej takich prac? :p Quote
Guest papillonek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Czemu ja nie umiem rysować???Może ktoś mi narysuje mojego psacza?? Quote
Asia&Kleo Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Domyślam się, że papillona;) Chciałabyś portret czy w wersji animowanej? Nie za bardzo wychodzą mi takie portrety, wolę z wyobraźni rysować psy rysunkowe:) Quote
Guest papillonek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Asia&Luna']Domyślam się, że papillona;) Chciałabyś portret czy w wersji animowanej? Nie za bardzo wychodzą mi takie portrety, wolę z wyobraźni rysować psy rysunkowe:)[/QUOTE] Jakbyś mogła to bardzo proszę :D Mozesz wyobrazić sobie papillona i może będzie Ci łatwiej. Quote
betty_labrador Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Malwa774']Dzięki za odpowiedź :razz: Masz może więcej takich prac? :p[/QUOTE] :) pastelą olejna , mam. Starsze. Musialabym znalezc. [quote name='Vectra']a kto mi narysuje Frania ? :placz:[/QUOTE] ja moge ;) jesli sobie zyczysz. Quote
Yuveza Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 może ktoś się do mnie skierować, ja wole portrety, wystarczy mi zdjęcie, jak ktoś chcę;) Quote
Vectra Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 no może coś takiego [URL=http://img535.imageshack.us/i/27082009079.jpg/][IMG]http://img535.imageshack.us/img535/7343/27082009079.jpg[/IMG][/URL] Quote
Yuveza Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 O super, dzięki:D postaram się wykonać jak najszybciej, a i jeszcze pytanie: ja głównie rysuję portrety ołówkiem (tak najlepiej mi wychodzą) może być ołówkowy? a jak Ci się nie będzie podobał to ok;) bo ja super artystką nie jestem ale może Ci się spodoba. Quote
Vectra Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='westie_justa']O super, dzięki:D postaram się wykonać jak najszybciej, a i jeszcze pytanie: ja głównie rysuję portrety ołówkiem (tak najlepiej mi wychodzą) może być ołówkowy? a jak Ci się nie będzie podobał to ok;) bo ja super artystką nie jestem ale może Ci się spodoba.[/QUOTE] rysuj jak lubisz , ja wybredny "klient" nie jestem Quote
Recommended Posts