Princess_York Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 My robimy przerwe do kwietnia ,musimy porządnie zarosnąć :-D . Ale korci mnie do Gdańska :evil_lol: ,wkońcu to tak blisko :) My do Nowego Dworu Mazowieckiego w grudniu i dopiero na nowy rok do Legionowa :) Załóż galerie Brylciowi :-D Quote
Cloe Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Ja też miałam zrobić dłuższą przerwę, żeby zapuścić włos, ale że Gdańsk tak blisko, to jade :P Muszę mu zdjęcia porobić najpierw :D Quote
Princess_York Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 No to rób bo Ty w tym dobra jesteś ;) . Quote
Cloe Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Bez przesady :P Masz jeszcze jakieś zdj z wystawy ? :] Quote
Princess_York Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 A mam tylko mega kiepskiej jakości :diabloti: Quote
Princess_York Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 okeej :cool3: Pośrednia psy Moni I my Quote
Cloe Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Ale Arwi urósł włos :) Jaka szkoda, że nie mogłam jechać . Quote
Princess_York Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 wszyscy Było by fajne zdjęcie ... Quote
Princess_York Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Koniec :) No szkoda ,a pociągiem nie mogłaś ??:lol: Quote
Aurunia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 pociągiem kiepsko ale wiesz co Iza miałyśmy połączenie autobusem bo PKS Elbląski jeździ z Elbląga przez Bydgoszcz do Poznania. Ale odbijemy sobie w przeszłym roku. Quote
Princess_York Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 A do autobusu wpuszczają z psami ?? Bo jak ja kiedyś z Arweną jechałam to prawie mnie wywalili bo mówili że z psami niet . Quote
*kleo* Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Princess_York napisał(a):No widocznie nie :) . Teraz to włos robimy i do NDM jedziemy :) Karola będziesz ?? Kto jedzie wogole ??? Wiem że Aga :lol: Ja będę :p Cloe napisał(a):Hej Martyna, tu Iza od Brylanta (podglądam was od jakiegoś czasu :D ) Ogromne gratulacje, super Wam poszło :) Tez miałam być, ale z transportem nie wypaliło. Ooo proszę, kto na dogo zawitał :p Hej :) Quote
Princess_York Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 To dobrze ;) Ada od razu mówie że ja z Wami się zabieram:evil_lol: jeszcze nie wiem jak to zrobię ale jade :p Quote
Aurunia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 mam na nadzeje że po nowym roku dorobię się własnego samochodu więc z jedzeniem nie będzie problemu. Quote
Princess_York Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 No jednak najlepiej jest mieć swój :) . Jedziesz sama i już ,a u mnie to zanim mama sie zbierze i wyjdziemy z domu to już dawno po godzinie o której miałyśmy wyjechać .. Dlatego tak często się spóźniam .. Quote
Cloe Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Aurunia napisał(a):pociągiem kiepsko ale wiesz co Iza miałyśmy połączenie autobusem bo PKS Elbląski jeździ z Elbląga przez Bydgoszcz do Poznania. Ale odbijemy sobie w przeszłym roku. Serio ? No cóż, za rok pojedziemy ;) *kleo* napisał(a):Ja Ooo proszę, kto na dogo zawitał :p Hej :) Hej, hej ;) Quote
Aurunia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Cloe napisał(a):Serio ? No cóż, za rok pojedziemy ;) Tak w czwartek jechała za nim z Grudziądza po zajęciach do domu i on jechał waśnie z Poznania przez Kwidzyn Grudziądz i dalej. Quote
chrupcia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Gratuluje Arwence i Tobie wyniku :multi: super Wam poszło :) Quote
kinnia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Martyna WIELKIE GRATULACJE! Naprawdę super wam poszło! trzymam kciuki za jutro! A napiszesz kto wygrał młodzież? i może wiesz kto też wygrał pośrednia(suki)? Quote
Princess_York Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Dzięki Kinga ;) .My jutro się nie wystawiamy:) . A nie wiem kto wygrał mł. w sukach za to wiem kto w psach zajął 3 lokate:lol: . Elvis pogońska perła Quote
kinnia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 aha....myślałam,że jutro też:P No a wyniki pewnie gdzieś za jakiś czas będą:P Quote
Princess_York Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Nie no ja bym chciała ale nie zgłosiłam jej . Na yorklandzie za 3 dni powinno być :roll: Quote
Connected Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Gratuluję :multi: [SIZE="1"]A jeśli chodzi o Nowy Dwór to my będzie chyba Quote
Recommended Posts