Kika9004 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Zmieniał tytuł :) Gratuluję Hagiemu i życzę wielu ciepłych i kochanych dni w nowym domu :) Quote
Helga&Ares Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Super! Cieszę się, a co to za domek? Quote
monka2 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Hej! Dziękuję wszystkim za wsparcie. Mam nadzieję że dom będzie już na stałe. Dom jest bardzo fajny. Rodzina z 2ką podrośniętych dzieci. Dom z odródkiem. W środku lasu. Hagi ma być zaczipowany. Jedyna rzecz której sie obawiam to ogrodzenie bo jest niskie i mogą bez problemu wydostać się na zewnątrz Quote
monka2 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Hej! Dziękuję wszystkim za wsparcie. Mam nadzieję że dom będzie już na stałe. Dom jest bardzo fajny. Rodzina z 2ką podrośniętych dzieci. Dom z odródkiem. W środku lasu. Hagi ma być zaczipowany. Jedyna rzecz której sie obawiam to ogrodzenie bo jest niskie i mogą bez problemu wydostać się na zewnątrz Quote
carolinascotties Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [quote name='monka2']Hagi już jest w nowym domu! Dzisiaj go zawiozłam...Dziwnie jakoś[/QUOTE] SUPER wiesci!!!!! Quote
carolinascotties Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 a co z kastracja? mysle, ze to nie jest bez znaczenia przy ucieczkach.. szczegolnie, jak dziewczyny zaczna "pachniec";) Quote
Recommended Posts