Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Helga&Ares']Proszę, by ktoś napisał konkretnie, do kiedy maluch ma zapewniony dt[/QUOTE]

Tak naprawdę to do wczoraj. Piesek musi znaleźć dom jak najszybciej. Miał zostać tak gdzie jest tylko przez chwilę, a czas ten dłuży się i dłuży ... :-(

Posted

Słuchajcie dzwoniła Pani zza Olsztyna. Konkretnie Orneta. Kojarzycie te okolice?Nie mam transportu nie wiem co robić. Tak na odległość trudno ocenić

Posted

monka2 napisał(a):
Słuchajcie dzwoniła Pani zza Olsztyna. Konkretnie Orneta. Kojarzycie te okolice?Nie mam transportu nie wiem co robić. Tak na odległość trudno ocenić

Transport da się jakoś załatwić, ale... Czy jesteś pewna tego domu?
Znajdź na dogo kogoś z tych okolic, wyślij na wizytę przedadopcyjną. Nie chcemy przecież, by trafił byle gdzie

• 2 months later...
Posted

hej! hagim zajmuje sie znajomy w tej chwili.ale tylko do konca miesiaca potem nie może. ja mam sprawe o ekmisję jutro.nie wiem co będzie.masakra

Posted

Wiem, że nie masz teraz do tego głowy, ale spróbuj napisać ogłoszenie o adopcji Hagiego i poroznoś je do wszystkich miejsc w wawie, gdzie spotykają się własciciele psów: kliniki, sklepy itp. Psiak musi szybjko znaleźć dom.

Posted

no muszę.już tak robiłam ale w zbyt małej ilości miejsc chyba.nie wiedziałam ze to będzie takie trudne...był fajny facet chętny ale się nie odzywa