kikou Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Dante nie jest stary... ma może z 4-5 latek.. Dante nie jest brzydki... urocza spanielkowata główka w rozmiarze mini... bo Dante jest wielkości dużego jamnika... ale! ma swoje zdanie o ludziach....i nie jest ono zbyt pochlebne...;) Dante nie biegnie na przywitanka, mizianka do krat, nie lubi zbytnio żeby go dotykać, nie wskakuje na kolanka, nie prosi o pieszczoty... Pieska przyprowadził właściciel... już nawet nie wiemy dokładnie z jaką wymówką... chyba przeszkadzała owa niezależność mikruska, jego krnąbrność, "nieprzysiadalność";), brak bezwzględnego podporządkowania, uwielbienia człowieka, ... teraz psiak ma już taką etykiete w schroniskowej karcie... i choćby nawet jego uroda przyciągnęła wzrok odwiedzających... z tym opisem zmarnieje w schronisku, nikt go nie przygarnie, jego pyszczek może zupełnie posiwieć w schroniskowym boksie.... Pracownicy schroniska uważają, że z czasem Dante mógłby jeszcze zaufać, w mądrym domu mógłby sie otworzyć... obecnie pozwala się nieco "spoufalać" osobom, które zajmują się jego boksem, które zna dłużej... tylko! komu by się chcialo przekonywac psa, że ludzie mają jednak serce , że warto niektórych lubić.... przecież w każdej chwili możemy przynieść z bazaru słodkiego szczeniaczka... niech więc uparty kundel zdycha w samotności.... czy ma choćby cień sznsy na normalne życie? Piesek przebywa w schronisku we Wrocławiu Kontakt [email protected] 0792 333 938 Quote
kikou Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 http://www.allegro.pl/item687905718_piekny_dante_dla_wyjatkowej_osoby_pies_psy.html może ktoś zechciałby dorobić jakieś ogłoszonko na innych portalach? Quote
GoskaGoska Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 zapisuje sobie, ale fakt będzie cieżki orzech do zgryzienia Quote
danka1234 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Iwuś ,macie tam w schronisku nowa strauszke jamniczke? bo leni wstawiła jej fotke na jamnikach-post 837.czy to aktualne? Quote
iwa77 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Danusiu ta starsza dziewczynka jamnicza jest już dawno w swoim nowym domku ! Quote
danka1234 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 iwa77 napisał(a):Danusiu ta starsza dziewczynka jamnicza jest już dawno w swoim nowym domku ! Dzieki,tak przypuszczałam bo gdyby tam była to byscie przecież nas dawno powiadomiły. Quote
danka1234 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 ogłoszenia dla Dantego; alegratka gumtre kokosy interpress e-oferty kupie psa adopcja psa giełda ogłoszen nasi pupile petsy Quote
kikou Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 iwa77 napisał(a):Dla Dantego : :happy1::happy1::happy1:dziękujemy!!!:happy1::happy1::happy1: Quote
kikou Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 danka1234 napisał(a):ogłoszenia dla Dantego;(w trakcie zamieszczania) alegratka gumtre kokosy interpress e-oferty jak zawsze niezawodna... :multi::multi::multi:dziękujemy!!!:multi::multi::multi: ciekawe czy w ogóle ktoś sie skusi na takiego psiuńka "z muszkami w nosku " Quote
taxelina Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Melduje sie, dodam na Jamniki i mixy szukaja domow jak tylko skoczy mi se urwanie glowy w pracy Quote
Rybka_39 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Mnie się wydaje, że taki pies powinien najpierw znaleźć tymczas, fajnie by było dom od razu, ale z nim powinien ktoś popracować...tyle, ze z tego co widze to większość takich Dt co pracuje z psami pozajmowana:shake: Ja lubię takie wredziochy:loveu::loveu::evil_lol: Quote
kikou Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Rybka_39 napisał(a):Mnie się wydaje, że taki pies powinien najpierw znaleźć tymczas, fajnie by było dom od razu, ale z nim powinien ktoś popracować...tyle, ze z tego co widze to większość takich Dt co pracuje z psami pozajmowana:shake: Ja lubię takie wredziochy:loveu::loveu::evil_lol: Rybko, a nie myślałaś o stworzeniu dt dla tego wredziochy;)? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 mysle ze warto mu jaja wyciac, moze sie troche wylagodzi Quote
Rybka_39 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 kikou napisał(a):Rybko, a nie myślałaś o stworzeniu dt dla tego wredziochy;)? Mam już 3 wredziochy. W tym jeden chyba nie dogadałby się z Dante:shake: Jakby np zwolniło się miejsce u Murki, ale zaraz napiszcie do Jamniora, Ziutka miała tam trafić, ale już nie potrzebuje- doba 15 zł, może by się zrzucić? Tam zostałby wykastrowany np. Tylko trzeba by deklaracje zebrać. Quote
monika083 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Rybka_39 napisał(a):Mam już 3 wredziochy. W tym jeden chyba nie dogadałby się z Dante:shake: Jakby np zwolniło się miejsce u Murki, ale zaraz napiszcie do Jamniora, Ziutka miała tam trafić, ale już nie potrzebuje- doba 15 zł, może by się zrzucić? Tam zostałby wykastrowany np. Tylko trzeba by deklaracje zebrać. no wlasnie -deklaracje ,wiekszosc ciotek juz ma kilka.Moze na jeden miesiac bysmy uzbieraly ,ale co pozniej? i tak juz ledwo co wyrabiamy z utrzymaniem kilku bid w dt i hotelach, Quote
Rybka_39 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 To była propozycja, zawsze to lepsze niż hopanie. Quote
Recommended Posts