Justa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='zaba14']Justa znajdziesz go tutaj na forum, z tym że zle napisalam ;) mialo byc Orzech ;) ale cos mi sie lapki placza :/ [/QUOTE] No proszę. wszystko zostaje w rodzinie:lol:
olekg89 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Teraz jeszcze dalej bo Irlandia:( Marze o tym ,żeby skończyć szkołe i sobie też pofrunać tam.Ale co to da?Jak nic z tego nie wyjdzie. Żaba-już się nie łamie czasem mam doły z tego powodu ,ale narazie jestem pozytywnie nakręcony
olekg89 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Ide po kości cięlece do babci ,bo kupiła .Blee niechcem ,ale muszem
Rinuś Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [I][B]Olek jest zakochany we mnie :eviltong: już dawno wyznawał mi miłośc na gadu :evil_lol:[/B][/I]
Justa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]Olek jest zakochany we mnie :eviltong: już dawno wyznawał mi miłośc na gadu :evil_lol:[/B][/I][/QUOTE] o rany ale konkurencja:shake:
anetta Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Jeszcze troche i się pobiją :evil_lol::evil_lol:
olekg89 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 No wiesz Rinuś po tym jak dałaś mi swoją fote w stringach nie mogłem powiedzieć nic innego:P
Medorowa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ha ha ha, jak ja lubię ten blogasek:loveu::evil_lol::evil_lol: Żubróweczka z jabłkowym, owszem piłam:-) ---"--------- z kaktusem - musze spróbować:cool3: A piwo z sokiem bananowym... hmmm, brzmi kusząco, ale dla mnie piffko z sokiem, to już nie piwo:roll:
zaba14 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='olekg18']Teraz jeszcze dalej bo Irlandia:( Marze o tym ,żeby skończyć szkołe i sobie też pofrunać tam.Ale co to da?Jak nic z tego nie wyjdzie. Żaba-już się nie łamie czasem mam doły z tego powodu ,ale narazie jestem pozytywnie nakręcony[/QUOTE] a gdzie sie zamelinował w Irlandii? :) Olus jak najdluzej badz pozytywnie nakrecony! :)
olekg89 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 A bo ja wiem .Nie powiedział mi ,zebym go nie znalazł Madziu-bo mój blogasek jest sweeet
Rinuś Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='olekg18']No wiesz Rinuś po tym jak dałaś mi swoją fote w stringach nie mogłem powiedzieć nic innego:P[/quote] [I][B]haha tą fotę już mają wszyscy :evil_lol::evil_lol:[/B][/I]
olekg89 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Ja nikomu jej nie pokazywalem.No prawie nikomu
Rinuś Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='olekg18']Ja nikomu jej nie pokazywalem.No prawie nikomu[/quote] [I][B]jak to prawie???????????????????????????????? czys Ty zdurniał?????????[/B][/I]
olekg89 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Wiq widziałaa Kilku kolegów ,pare koleżanek hmmm i chyba tyle hahaha
Rinuś Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='olekg18']Wiq widziałaa Kilku kolegów ,pare koleżanek hmmm i chyba tyle hahaha[/quote] [I][B]o nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!1przesadziłeś!!!!!!!!!11 ale teraz ci narobię wokół dupy :diabloti:[/B][/I]
Asia & Ginger Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Wy tu gadu gadu, a ja się zajadam karmelowym mleczkiem z tubki. :eviltong: Mniam. :facelick:
olekg89 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Rinuś przeciez żartuje hahaha Aleś się nakręciła Asia będziesz gruba!
Rinuś Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='olekg18']Rinuś przeciez żartuje hahaha Aleś się nakręciła Asia będziesz gruba![/quote] [I][B]już widzę jak Ty żartujesz...nie można ufać wirtualnym ludziom...czemu ja o tym wcześniej nie pomyslałam ? :roll:[/B][/I]
Asia & Ginger Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='olekg18']Asia będziesz gruba![/quote] Od jednego mleczka...? :cool3: [COLOR=lightblue]...dziennie. [/COLOR]
olekg89 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 ahhaaha no widzisz jesteś mleeczkoholikiem
zaba14 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='olekg18']ahhaaha no widzisz jesteś mleeczkoholikiem[/QUOTE] A Ty co tu wypisujesz? Asi mleczka zaluejsz? a Ty mi na gadu piszesz, ze chrupki bys zjadl.. :lol:
olekg89 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Chipsy-Topchips z biedronki mmm serowo szynkowe i jeszcze solone i paprykowe mmm Jutro sobie pójde rano kupic:P
Asia & Ginger Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='zaba14']A Ty co tu wypisujesz? Asi mleczka zaluejsz? a Ty mi na gadu piszesz, ze chrupki bys zjadl.. :lol:[/quote] Pewnie Cini minis. Olek to ciniminisoholik. :eviltong:
Asia & Ginger Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='olekg18']Chipsy-Topchips z biedronki mmm serowo szynkowe i jeszcze solone i paprykowe mmm Jutro sobie pójde rano kupic:P[/quote] I na dodatek topchipsobiedronkoholik. :lol:
Recommended Posts