Medorowa Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Juhuuuu:multi: Olcio wrócił:Cool!::Cool!::Cool!:
Rinuś Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 hahah nie wierze właśniej dupie hahahahahhaha :evil_lol::evil_lol:
olekg89 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Ten banik miał już numer 5 ,albo 6 . Żaba-hej:) pisałem ostatnio do ciebie na gg ,ale chyba nie używasz już tego numeru:) Hej wszystkim dupencją:P Rinuś uwierzy jak poczuje mnie w sobie hahaha
zaba14 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Olus to mój nowy nr gg 6901371 poza tym puszczałam Ci sygnała chyba wczoraj z mojego nowego nr tel. :)
olekg89 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 A to byłaś ty ,a ja myślałem ,że taka laska z mojej szkoły hihihi:P Rinuś-dziś nie bedzie fot bo nie mam nawet psów w domu.Jestem po zabiegu usuwania Żylaków hahahah i sredio mi wychodzi chodzenie na 1 nodze ,bo druga mnie napie......
zaba14 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 olekg18 napisał(a):A to byłaś ty ,a ja myślałem ,że taka laska z mojej szkoły hihihi:P Rinuś-dziś nie bedzie fot bo nie mam nawet psów w domu.Jestem po zabiegu usuwania Żylaków hahahah i sredio mi wychodzi chodzenie na 1 nodze ,bo druga mnie napie...... juz myslałes ze jakas Twoja sympatia do Ciebie dzwoni :eviltong: a widzisz to tylko ja...
Vectra Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 no witaj syneczku :diabloti: żylaki ?????? o maj gattttt
Asia & Ginger Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 olekg18 napisał(a):Wiecie kto wrócił? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA mistrz Aleksander znów bedzie z wami:) Tęskniłyście? A więc oficjalnie witam się ze wszystkimi odwiedzającymi móg blog ,do następnego bana:P heheh Zrobimy sobie tutaj orgie jak za starych dobrych czasów Oluś. :loveu: Nareszcie wróciłeś. :multi: :evil_lol: olekg18 napisał(a):Ten banik miał już numer 5 ,albo 6 . Żaba-hej:) pisałem ostatnio do ciebie na gg ,ale chyba nie używasz już tego numeru:) Hej wszystkim dupencją:P Rinuś uwierzy jak poczuje mnie w sobie hahaha Znowu się zaczyna. :evil_lol: olekg18 napisał(a):A to byłaś ty ,a ja myślałem ,że taka laska z mojej szkoły hihihi:P Rinuś-dziś nie bedzie fot bo nie mam nawet psów w domu.Jestem po zabiegu usuwania Żylaków hahahah i sredio mi wychodzi chodzenie na 1 nodze ,bo druga mnie napie...... Oluś, a co Ty robiłeś, że nabawiłeś się żylaków w tym wieku? :-o
olekg89 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Genetycznie:) Zabieg bolał jak cholera:( Ale byłem dzielny i nie plakałem hahah:) Żaba jakie tylko to aż ty heheh :) Ile my się już lat znamy w cholere dużo:D Kurcze w tym czasie byłem we wrocku u orzeszka i było hmmm SUPER:PAle szczegóły pozostaną tajemnicą Tęskniłem za wami
KaRa_ Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ja widzialam jedno zdjecie z tego wrocławia tylko jakos twarz ci sie na nim zmienila i donalda przypominasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
KaRa_ Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 olekg18 napisał(a):Jaaakie zdjęcie widziałaś? Wstaw,wstaw,wstaw:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Rinuś Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 a teeeeeeeeeeeeeen co ma mój bannnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :-x:-x:-x:-x:-x:onfire::onfire:
olekg89 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Eva no wiesz ty co:( zraniłaś moje uczucia teraz Rinuś jaki twój?Ja go na necie wyszperałem
e.v.a Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 olekg18 napisał(a):Eva no wiesz ty co:( zraniłaś moje uczucia teraz przecie ja sie tylko zapytałam :niewiem:
olekg89 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 No jak to po co :D wkurwiac ludzi ,czyli robić to co robie najlepiej
e.v.a Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 olekg18 napisał(a):No jak to po co :D wkurwiac ludzi ,czyli robić to co robie najlepiej łeeee myslalam ze cos ciekawszego bedziesz robic:roll:
Recommended Posts